TORFS
Get weekly updates, new jobs, and reviews

TORFS Careers and Employment

About us
Schoenen Torfs werd in oktober 1948 opgericht en is nog steeds een 100% familiale onderneming. Dit familiale karakter staat garant voor een aantal belangrijke waarden binnen de onderneming waar de medewerkers centraal staan. Een hoofdkantoor in Sint-Niklaas en een spectaculair distributiecentrum in Temse bieden de ondersteuning naar de winkelpunten. – more... Ondertussen telt Schoenen Torfs meer dan 75 winkels in Vlaanderen en sinds april 2018 vind je ons ook terug in het Waalse Libramont. Op de webshop kan je 24u/24u terecht, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Nederland. Sinds 2006 is Torfs één van de beste werkgevers van België en zijn we ook jaarlijks verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie schoenen. We willen samen met onze medewerkers de meest klantvriendelijke schoenretailer zijn én blijven, dat is ons streven. Je vindt bij Schoenen Torfs ook meer dan alleen schoenen, handtassen en accessoires.

De deskundigheid, de inzet en het ondernemerschap van de meer dan 650 medewerkers maken het verschil bij het benaderen van klanten. Schoenen Torfs richt zich naar het doorsnee gezin. We brengen een ruim en modieus aanbod dames-, heren- en kinderschoenen en een mooi assortiment handtassen en accessoires. Steeds met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.


Daarnaast geeft Torfs ook terug aan de maatschappij. Door een structurele samenwerking met o.a. Cunina, Bond zonder Naam, Wereld Missie Hulp en Zuiddag toont Schoenen Torfs haar hart en betrokkenheid.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at TORFS?

3,6
Work/Life Balance
3,8
Salary/Benefits
3,6
Job Security/Advancement
3,6
Management
3,6
Culture

What did candidates say about the interview at TORFS?

Interview experience
Based on 6 interviews
Average
Interview difficulty
Based on 6 interviews
Medium
Interview process length
Not yet available
See TORFS interviews