TORFS Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en vriendelijke medewerkers.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)9 juli 2019
Heel leuk om bij torfs te werken de medewerkers zijn ook heel vriendelijk. Ik zou graag terug daar gaan werken. Ze leren je ook heel veel bij.
Pluspunten
Pauze 40min
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantendienst te Temse
Klantendienstmedewerker (voormalige medewerker) –  Temse11 januari 2019
Zeer slechte ervaring, een roddelkot. 1x ziek geweest en onmiddellijk ontslagen. Geen gezonde sfeer om in te werken, was blij dat ik daar weg was....
Pluspunten
Euhh, geen enkel.
Minpunten
Hypocrisie ten top!
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zalige sfeer
Verkoopsmedewerker (huidige medewerker) –  Eeklo24 november 2018
Heel aangenaam bedrijf om voor te werken!
Na 3 jaar jobstudent te zijn in Eeklo besloten om part-time te beginnen.
Aangename sfeer en een goed loon!
Pluspunten
Super collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verkoper (voormalige medewerker) –  Aalst20 juni 2018
In Torfs heb ik me daar echt vergist helemaal niet leuk om te werken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijk personeel
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Temse Tielrode27 mei 2018
Toffe job en vriendelijk personeel. Goed betaald en zeker de moeite waard om daar te werken.
Pluspunten
Gratis lunches bij de fabrieksverkoop
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke firma om in te werken
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas4 maart 2018
Als verkoopster stond ik in voor het helpen van de klant naar de gepaste schoen . Ook de verwerking van de schoenen achter de schermen ,namelijk het stockwerk deed ik met plezier.
Pluspunten
goede verloning
Minpunten
van 10 tot 20 uur, lange dagen (shopping)
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderlinge concurrentie
verkoopster (tijdelijke gerante) (voormalige medewerker) –  Mechelen26 januari 2018
door de onderlinge concurrentie geen vriendschappelijke omgeving
steeds dwang om te moeten verkopen, ook als klant niets wil
Pluspunten
euh, geen
Minpunten
slecht loon
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Geraardsbergen13 september 2016
Als je bij Torfs begint te werken , dan bloei je echt open , gewoon door de collega's om je heen die er elke dag voor je zijn.
ik sta zowieso al graag in de verkoop ook al heb je soms lastige klanten , je blijft gewoon rustig en beleefd.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatieve werkervaring
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Wevelgem29 maart 2016
Bij Torfs heb ik een zeer negatieve werkervaring.
Het is ook de enige plaats waar ik mijn ontslag gekregen heb.
Na ontslag heb ik enkele maanden in de put gezeten door mijn ervaring bij Torfs.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd over schoenen
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Ninove, VLG2 december 2015
Leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Goede verloning, alleen jammer dat je destijds enkel part-time kon werken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Verkoopster (huidige medewerker) –  Hasselt België, VLG14 november 2015
verkoop van schoenen, handtassen en accessoires
heb veel mogen leren bij Torfs, zowel wat betreft op werkvlak als wat betreft communicatie en zelfzorg
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
droomjob
winkelmanager (voormalige medewerker) –  Oostende30 juni 2015
Ik heb er heel veel geleerd, heb mezelf kunnen opwerken en heb het altijd heel graag gedaan
Pluspunten
veel
Minpunten
bedrijf groeit te snel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
promociones, una familia...
Responsable del personal (voormalige medewerker) –  Belgica5 november 2014
Un empresa que era como una familia.
siempre había unos cursos para aprender como actuar con clientes.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne job
verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  hasselt6 mei 2014
veel geleerd
leuke job
ik heb er veel geleerd in de vorm van dat zelfstandig werken veel bij komt kijken maar uiteraard je verder brengt
het was een fijne groep en de sfeer zat zeker goed
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werksfeer met oog voor de individuele werknemer
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Mechelen10 augustus 2012
-- mogelijkheid om door te groeien indien je dit wenst
-- leuke collega's
-- verantwoordelijkheid mbt bepaalde zaken
--
--
Pluspunten
veel voordelen
Minpunten
--
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 13Rapporteren

Zie meer reviews over TORFS

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij TORFS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
57
46
30
23
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over TORFS gesorteerd op locatie