Toyota Reviews

39 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.041 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Needs a reorganisation
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Brussels1 september 2019
Walked into a mafia division where the manager was building their own little empire. Wanted me to be an assistant to his favourite; who had a few years' experience to my over 20 years as a senior analyst. Things were made deliberately difficult for me and I was basically excluded and my contract ended without renewal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent cadre
Chorégraphe et danseur (voormalige medewerker) –  Brussel25 juli 2019
Lorsque j'ai été contacté par l'agence d-side group, principal client de Toyota, une grande liberté de création m'a été confiée.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Japanese culture
Manager of Toyota R&D IT department (huidige medewerker) –  Brussels25 mei 2019
Key principles are visualisation and kaizen (continuous improvement).
Biggest challange is to communicate with japanese counterpart in order to clarify requirements and communicate efficiently.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not fun at all, Japanese managed, not a place for women!
Toyota Motor Europe (voormalige medewerker) –  Brussels15 april 2019
The company does not care for women (or any minorities) and if you are not Japanese you do not stand many chances for success... Hard working environment, not fun at all...
Minpunten
Long hours, no chances for women, Japanese style.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good working environment
INGENIEURE SENIOR EN R&D (voormalige medewerker) –  BE12 maart 2019
Very good working environment , team support and strong japanese culture
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agrable
Chauffeur du service intérieur, plus tard muté (voormalige medewerker) –  diegem27 december 2018
Mon premier employeur, mes premiers pas dans la vie active et découvrir le milieu du travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en dynamisch met een enorme drijfveer die niemand onberoerd laat.
Event & Budget Specialist (Marketing Management) (huidige medewerker) –  Brussel30 oktober 2018
Na 17 jaar ben ik nog steeds trots op het bedrijf waar ik werk. Zoals de huidige trend in vele bedrijven, ligt de focus bij Toyota Motor Europe vandaag meer op de corebusiness, waardoor mijn taken pakket steeds meer wordt uitbesteed aan externe bedrijven. Vandaar dat ik op zoek ben naar een bedrijf waar food en events de corebusiness is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très bonne ambiance
Assistante de Direction (voormalige medewerker) –  Bruxelles20 oktober 2018
Expérience très enrichissante- Travail intéressant - Bonne ambiance
Pluspunten
Possibilité d'évolution
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer tof bedrijf
Tuggerdriver/ orderpicker (voormalige medewerker) –  Diest29 september 2018
weer toffe sfeer
gestructureerd werk
zeer goeie opleidingen
zeer veilig bedrijf
zeer goede bedrijfsleiding
Pluspunten
warm eten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stable environment
PR Executive (huidige medewerker) –  Brussels8 september 2018
A company and industry in a state of transformation.
People tend to stay for quite some time and progress slowly up the corporate ladder.
Lots of opportunities if you put yourself forward for them.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agréable pour travailler
Project Quality Engineer (voormalige medewerker) –  Zaventem Nossegem22 mei 2018
Inertie importante mais environnement de travail agréable
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good years I had in Toyota .
Warehouse coördinator (huidige medewerker) –  Zaventem Nossegem, Toyota Motor Europe15 mei 2018
-Many tasks I had in Toyota , Customer Service , working with prototype parts and cars , packing parts and cars , warehouse malti functions tasks .

-I have learned much about Auto Parts , Prototype cars , Safety .

-Toyota is a well organised in management aspects .

-Malti nationals from all over the world are working in Toyota which is a real nice communications in English as a common language .

-Hardest part of the job is Security .

-Most enjoyable part of the job is the change of models of cars as you will be one of the few persons who can see the first prototype cars from all kinds of Toyota and Lexus .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk prive balans onbestaande
R&D Guest Engineer (voormalige medewerker) –  Zaventem28 februari 2018
No room for improvement, personal and company level.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo multicultural y amistoso
Product Designer (huidige medewerker) –  Bruselas3 december 2017
Toyota es una empresa muy recomendable para trabajar. Hay muy buen ambiente en el trabajo y el contenido es muy interesante.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toyota
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Diest28 april 2017
Fijne werksfeer. Toffe mensen. Goede vertoning. Maaltijdcheques
Pluspunten
Maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastic Experience as Intern
Internship Student (voormalige medewerker) –  Brussels18 augustus 2016
I worked for one year in Quality Planning team as a Quality assurance review intern. The team was very encouraging and supportive. I really loved the work culture. I was given an opportunity to excel and deliver on my own. They trusted my skills and competences but at the same time where really supportive whenever I faced difficulties. My colleagues were extremely pleasant and co-operative to me. I got an excellent chance to work in team and learned more about co-ordination and effective communication. Only regret being that I could not continue my career in Toyota due to lack of vacancies. I always would love to work for Toyota Motor Europe once again in my Career.
Pluspunten
TeamWork, Supportive management, Work life balance
Minpunten
Costly but not so good food, Doesn't recruit intern even if they are good
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great for young engineer, limitations as subsidiaryapparent
Powertrain engineer (huidige medewerker) –  Brussels27 juli 2016
Lots to learn in automotive, days are quite long though.
Co-workers in general good, very multicultural.
Management does its best and is not bad but lack of vision and direction is apparent and fully controlled by headquarters in Japan.
Promotion opportunities are rare and promotion process is exhausting.
Advancement eligibility is proportional to hours spent at work.
Pluspunten
Learning opportunity, full spec company car, flexibility
Minpunten
Long hours, lack of direction, limited and tough promotion opportunities
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Technicienne de surface (huidige medewerker) –  Sclessin15 mei 2016
je n ettoye le showroom , sanitaire , cuisine, réfectoire.....
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great international environment and good communication both with members and inter-divisionaly
Process simulation at microlevel (voormalige medewerker) –  Brussels7 mei 2016
Good working atmosphere and friendly relation between all members of Toyota family. It was valuable experience to work in dynamic and competitive environment alongside with supportive colleagues and supervisors. Toyota Motor Europe gave me confidence in working for a big corporation and helped me to learn how to accomplish my tasks properly in accordance with deadlines being under the pressure.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Mécanicien automobile (voormalige medewerker) –  Zaventem28 april 2016
Cette entreprise est vraiment bien gérée. L'ambiante y est excellente. Le salaire est bon. Le personnel s'entend bien d'où une meilleure ambiance au travail.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Toyota. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 7.041 reviews
53.035
42.091
31.211
2367
1337

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Toyota gesorteerd op locatie