Tzorg Reviews

Alle 195 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thuiszorg
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Houten26 mei 2019
leuke cliënten , afwisselend in werkzaamheden, geen doorgroei mogelijkheden, slecht management, slecht betaald
Minpunten
zwaar werk en wienig contact met collega`s
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cumnicatievie manier van schoonmaak en comunicatie
Huishoudelijkehulp (voormalige medewerker) –  Breda9 mei 2019
komt meestal bij ouderen thuis.
maakt schoon en op verzoek van de client en maakt een praatje met de client.
vind het leuk als ik iemannd heb kunnen helpen. doormiddel van huishouden en een luisterend oor.
Pluspunten
heel erg sociaal en open zijn
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Tzorg (voormalige medewerker) –  Nijverdal8 maart 2019
Tzorg daar heb ik
3x mijn contract verlengt gekregen maar toen kwam er een vast contract ter sprake maar toen werd ik er vriendelijk uitgegooid...
Ook kwam er een andere teamleidster en deze was niet bepaald vriendelijk (alleen als zij iets wilde)
Slecht betaald! En hard en veel moeten werken.

Een slechte organisatie!!! Ik zou hier niemand anders op willen aansturen.

Snap niet dat de directeur hier niks aan doet!!!
Minpunten
Teamleidster. Uren. Uurloon. Reisgeld
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 februari 2019
Slechte communicatie met planning en leiding gevende, er word niet naar je geluisterd bij problemen bij cliënten, zoals verwaarlozing persoonlijke verzorging.
Je kan je scheef werken maar een vast contract kan je wel vergeten
Pluspunten
Salaris is netjes op tijd
Minpunten
Geen feedback, geen info over clienten met een rugzakje, geen overleg over je rooster, geen goed overleg met de planning over clienten, geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en plezier
zorg (voormalige medewerker) –  Wageningen19 januari 2019
heb het er altijd leuk gehad vond het jammer om weg te moeten .
de collega's waren super leuk , en mee levend .
Pluspunten
pauze
Minpunten
soms lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed voor iedereen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Maarssen20 december 2018
goede communincatie
goed voor personeel en clienten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijke verzorgende leuke contact met de cliënten
Huishoudelijke verzorgende (voormalige medewerker) –  Veldhoven18 december 2018
Als huishoudelijke verzorgende was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van lichte en zware schoonmaakwerkzaamheden,
zoals het schoonmaken van woonruimtes, slaapruimtes, sanitair en keukens.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van textiel,
door te wassen en te strijken.
Het was intensief maar ook een leuke band met de cliënten aan overgehouden.
Pluspunten
Geeft voldoening als een cliënt weer in een schoon huis leeft.
Minpunten
Geestelijk en lichamelijk meestal zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tzorg - beter management zou dit bedrijf helpen te verbeteren
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Utrecht16 december 2018
Het management in de regio Utrecht is ronduit slecht te noemen omdat er constant veel wijzigingen zijn in het personeelbestand. Daarnaast is het verzuim op zowel management niveau als daaronder hoog, en er zal op agressieve wijze worden geprobeerd je weer aan het werk te krijgen. Dit zou echt beter kunnen.

Wel positief is het meer gebruik maken van online tools om de planning te maken en aanpassingen door te geven.
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Den Haag4 november 2018
En fijne werkgever en plezier gewerkt contact met collega,s
Pluspunten
Creatief
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Thuishulp (huidige medewerker) –  Rijswijk25 oktober 2018
Altijd heel erg naar mijn zin gehad. Er wordt altijd naar je geluisterd en naar gehandeld.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar mijn zin gehad
Thuishulp voor in de vakantieperiode (voormalige medewerker) –  Hengelo OV29 september 2018
Ongeveer 5 maanden lang heb ik voor T-Zorg gewerkt. Tijdens mijn tijd bij T-Zorg heb ik goed bijverdiend, maar heb ik het vooral erg naar mijn zin gehad. Ik vond het erg leuk om elke dag nieuwe cliënten te ontmoeten. Er werd goed rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. De communicatie tussen mij en de planning/zorgcoördinator was erg goed.


Achter elke voordeur schuilt een nieuw verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nieuwe mensenkennis opgedaan.
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Uden14 september 2018
Prettige cliënten ontmoet, helaas geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nog nooit zo’n leuke baan gehad!
Thuishulp (huidige medewerker) –  Spijkenisse2 september 2018
Ik heb verschillende baantjes gehad in misschien 5 jaar tijd maar nog nooit heb ik zo’n leuke werkplek gehad als T-Zorg. Ik ben erg tevreden. Ze houden ook heel veel rekening met mijn schoolrooster. Dit vind ik erg fijn.
Ik werkte van de zomer als vakantiekracht. Ik vond het zo jammer dat ik moest stoppen, dus daarom vroeg ik om verlenging. Gelukkig zeiden ze ja! Ik heb nu loonsverhoging gekregen, inclusief een fietsvergoeding per dag. Meer hoef ik niet. Ik verdien voor mijn leeftijd beter dan al mijn andere leeftijdsgenoten.
Daarnaast krijg je er zo veel voor terug. De cliënten bij wie ik langsga, waarderen het als je voor een paar uurtjes komt schoonmaken bij ze. Ik ga daarom met veel plezier naar mijn werk.
Kortom: T-Zorg is een goed en leuk bedrijf! En alles is zeker 5 sterren waard :)
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, vriendelijke cliënten, goed te combineren met school/privé en fietsvergoeding per dag!
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn, zelfstandig te werk kunnen gaan.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Vlaardingen22 augustus 2018
Het is varierend werk. Je bent erg zelfstandig bezig dus voor mij is dat een prettige werkomstandigheid.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkteam
Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 augustus 2018
Het bedrijfscultuur was goed. Management was ook goed. Doordat mijn mensenkennis wat vergroot is weet ik hoe ik mensen moet benaderen. Het kunnen omgaan met minder aardige mensen en met aardige mensen. Werkteam was heel leuk en aardig.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T zorg
Huishoudelijke hulp thuiszorg (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 augustus 2018
Altijd met veel plezier gewerkt. Vrijheid met dagen cliënten inplannen. Maar soms wel heel hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele werktijden
Ambulant begeleider (huidige medewerker) –  Waterland15 augustus 2018
je kunt je werktijden mooi afstemmen op je prive. Bijvoorbeeld schooltijden van je kinderen.
Pluspunten
flexibele werktijden, fijne collegae
Minpunten
communcatie binnen de organisatie kan op zich laten wachten en onduidelijkheden geven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een bedrijf waar je door blijft leren
Clientenadministratie + Backofficemedewerker (huidige medewerker) –  Uden6 augustus 2018
Het is een leuk bedrijf als je door wilt groeien en wilt leren. Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen ten behoeven van trainingen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en mooie bijbaan
Invalhulp (huidige medewerker) –  IJmuiden27 juli 2018
Ik heb nu in totaal 3 zomervakanties als invalhulp gewerkt bij Tzorg, en dat is me erg goed bevallen. Je helpt mensen en dat levert mooie en leerzame ervaringen op. Daarnaast verdien je ook nog eens lekker wat bij en doe je mensenkennis op. Ik beveel het zeker aan om als invalhulp bij Tzorg te werken!
Pluspunten
Goed salaris, korte dagen, flexibele planning
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenvoudig en dankbaar werk
Vakantiewerk thuishulp (huidige medewerker) –  Enschede1 juli 2018
Op dit moment ben ik voor de komende 3 maanden bij Tzorg een vakantiekracht. Dit bevalt goed. Het werk zelf is niet erg moeilijk en - in mijn ogen - zwaar om te doen. De cliënten zijn vaak aardig en vriendelijk maar vooral dankbaar. Daarnaast verdiend het als jonge studerende vakantiekracht erg leuk.
Pluspunten
Leuk, dankbaar en afwisselende taken/cliënten.
Minpunten
Planning vaak kort van te voren bekend
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 195 reviews
538
451
367
216
123

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,4Bedrijfscultuur