UWV Employee Reviews

Ratings by category
3,9Work-Life Balance
4,0Pay & Benefits
3,3Management
Showing all 244 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leerzame en zeer prettige werkomgeving
Senior Administrateur/Teamleider Rapportage en Projectkostenbeheer (Former Employee) –  Amsterdam16 October 2019
Heel fijn bedrijf waar ik ongelofelijk veel heb mogen leren en waar ik alle mogelijkheden heb gekregen om zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een werkomgeving met professionals met hart voor de klant
Teammanager uitkeren (Current Employee) –  Utrecht5 October 2019
Een bedrijfscultuur volop in de verandering. Zowel qua automatisering als de ontwikkeling van het individu en de teams. Dit geeft een andere dynamiek en wekt veel interesse bij de externe omgeving. Een uitdagende plek om te gaan werken
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Informele werksfeer, steeds meer op cijfers gericht
Medewerker (Former Employee) –  Groningen (stad)2 October 2019
Leuke collega's, veel ontwikkelmogelijkheden.
Net als bij veel grote bedrijven wordt goed naar de werkvloer luisteren en kwaliteit voor de klant houden steeds moeilijker door toenemende automatisering.
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ze doen niet wat ze zeggen.
Medewerker (Current Employee) –  Amsterdam13 September 2019
Om gedane beloftes (CAO) niet te hoeven nakomen ontslaan ze je gewoon
Pros
Geen
Cons
Komen woord en beloftes niet na
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mijn ervaring werk en salaris € 341 netto voor 32 uur pw
Ex Klantadviseur (Former Employee) –  Rotterdam8 September 2019
Het moet je liggen Kan je een schild op zetten tegen emoties van de klant met reacties zoals : ik heb honger , hoe moet ik mijn kids voeden, kun je het werk zien als just a job zonder de problemen mee naar huis te nemen en heb je geen moeite met geen face to face contact en alleen telefonisch en email contact Dan ben jij de kandidaat voor de job. De betaling is aan de magere kant
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mooi bedrijf
Product Owner (Former Employee) –  Amsterdam Sloterdijk22 June 2019
Een mooi bedrijf voor wie van complexe problemen in een maatschappelijke context houdt en niet gefrustreerd raakt van lange doorlooptijden en trage veranderingen.
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer gezellige werkplek
baliemedewerkster/telefoniste (Former Employee) –  Tilburg18 June 2019
werkte aan de balie en ontving mensen voor de artsen.
Veel leuke dingen meegemaakt maar ook veel bozen mensen.
Heb geleerd om daar goed mee om te gaan.
Pros
zeer gezellig team
Cons
bozen mensen
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nvt.
Werkzoekende. (Former Employee) –  Rotterdam Herenwaard13 June 2019
Goede werkomgeving. leuke collega`s.
Werktijden niet van toepassing, weekend geen probleem.
Makkelijk bereikbaar.
Pros
Leuke collega`s / goede werkomgeving.
Cons
Geen.
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en verantwoordlijk werk met veel gezellige collega’s
Callcenter medewerkster (Former Employee) –  Groningen28 May 2019
Veelzijdig mensen werk ,
Het oplossen van problemen mbt uitkeringen van klanten.
De klant informeren wat te doen
Pros
Gratis stoelmassage
Cons
Korte pauzes
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer uitdagende omgeving
Sr. Project Manager AVG (Current Employee) –  Amsterdam4 May 2019
Veel te doen en te verbeteren. Projectmatig werken is hier nog niet ten volle geïmplementeerd. Waterval methode is hier leidend. Het bedrijf begint nu pas voorzichtig de modernere project methodieken te verkennen als Agile en \Scrum.
Pros
Veel uitdagingen
Cons
Langdurig politiek beslisproces
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een werkgever die medewerkers blijven ondersteunen in hun ontwikkeling
Human Resources Assistant (Former Employee) –  Tilburg5 April 2019
Een werkgever die medewerkers blijven ondersteunen in hun ontwikkeling.
Staat open voor diversiteit.
Pros
Prima arbeidsvoorwaarden
Cons
Niets
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne samenwerking in kleine setting
Uitkeringsdeskundige Werkloosheidswet (Former Employee) –  Enschede2 April 2019
Op de kleine afdeling heerst een fijne werksfeer onder de medewerkers
Pros
sfeer
Cons
werkdruk
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met veel diversiteit
Administratief medewerker (Former Employee) –  Arnhem9 March 2019
Goede werksfeer, leuke collegas en zeker doorgroei mogelijkheden.
(persoonlijk) management had zeker beter gekund.
Door de vele veranderingen die het UWV doormaakte op dat moment was alles een beetje overal. Dit werke voor mij persoonlijk niet.

Het leukste van de baan was het klant contact, dit was elke dag anders.
Pros
Gezellige collega's
Cons
Vele veranderingen, zowel in de wet als intern
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een goede instelling
Juridisch medewerkster (Former Employee) –  Nijmegen7 March 2019
Het UWV is een instelling waar ik voorheen stage heb gelopen. Ik ben erg tevreden over mijn stageperiode, die ik bij het UWV heb mogen doorbrengen.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
uitkeerings instantie
Werkzoekende (Former Employee) –  Dordrecht4 March 2019
valt weinig over te zeggen je moet er komen voor je uitkering maar verder moet je het zelf maar uitzoeken
Was this review helpful?Yes 2No 13Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel intresand werk en leerzaam
Administratief-/ facilitaire medewerker (Former Employee) –  Den Haag4 February 2019
het is een leuk bedrijf om te werken.
leuke collega's

goede ervaring en staat mooi op je cv
Pros
samen werking
Cons
pand is een dolhof
Was this review helpful?YesNo 7Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Open en informele bedrijfscultuur is prettig om te werken.
Senior Consultant (Former Employee) –  Hardenberg22 January 2019
Prettige bedrijfscultuur. Uitdagend is om, gegeven de arbeidsmarkt, maximale resultaten te behalen.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mooie kantoorbaan waarbij juridische en sociale skills samenkomen
Medewerker Bezwaar (Former Employee) –  Groningen17 January 2019
Het is dat ik geen vast contract heb kunnen krijgen bij UWV Groningen, anders had ik er langer gewerkt! Dit heeft voornamelijk te maken met het budget dat jaarlijks wordt vastgesteld (door het Rijk) en dat het budget steeds kleiner wordt ook door digitalisering van het juridische werk. UWV heeft een grotere flexibele schil hierdoor nodig, vaste contracten geven helpt hierbij dan niet.

Wat ik fijn vond aan mijn werk als medewerker bezwaar:
- leuk jong team;
- eigen verantwoordelijkheid over dossiers/klanten;
- uitzoekwerk;
- direct klantcontact, telefonisch of op kantoor;
- klanten toch nog kunnen helpen ook al zien zij door de bomen het bos niet meer;
- fouten van onze kant nog kunnen herstellen;
- uitleg geven over de gang van zaken en klant toch nog een stukje op weg helpen als zij niet meer door UWV geholpen kunnen worden!
Pros
Flexibele kantoor uren en thuiswerken
Cons
Geen mogelijkheid tot vast contract en daardoor ook geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 10NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel
Adviseur Werk Intensief (Former Employee) –  Utrecht (provincie)30 December 2018
Prettig werksfeer goede verhouding met management., leren en ontwikkelen en goede arbeidsvoorwaarden.
Pros
leuke groepsuitstapjes
Cons
hoge werkdruk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkgever met oog voor het personeel
Administratief medewerkster (Former Employee) –  Eindhoven9 December 2018
Goede werkgever, prettige werksfeer. Leuke mensen om mee te werken.
Pros
gratis fruit
Cons
veel storingen met kopieerwerkzaamheden
Was this review helpful?Yes 1No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at UWV. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 244 reviews
564
4126
340
27
17

Ratings by category

3,9Work/Life Balance
4,0Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,3Management
3,8Culture