Reviews voor Klantadviseur (m/v) bij UWV

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 244 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring werk en salaris € 341 netto voor 32 uur pw
Ex Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 september 2019
Het moet je liggen Kan je een schild op zetten tegen emoties van de klant met reacties zoals : ik heb honger , hoe moet ik mijn kids voeden, kun je het werk zien als just a job zonder de problemen mee naar huis te nemen en heb je geen moeite met geen face to face contact en alleen telefonisch en email contact Dan ben jij de kandidaat voor de job. De betaling is aan de magere kant
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en goede leerplek
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Groningen9 juli 2018
Ik heb en goede en duidelijke on the job training gehad, daardoor ben ik voorbereid de werkvloer op gegaan. Daardoor ben ik alweer 2 jaar werkzaam bij dit bedrijf.
Pluspunten
Gratis fruit, gezellige collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerbedrijf waar ik daadwerkelijk veel heb geleerd
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Groningen13 november 2017
Onder deskundige begeleiding heb ik hier de fijne kneepjes geleerd van het klantgericht mensen telefonisch te woord te staan. hierbij sterk rekening houdend met gestelde targets (gesprekstijden, klanttevredenheid, professionalisme).

Verschillende opleidingen gedaan en zodoende veel specifieke kennis opgebouwd van werknemersverzekeringen en volksverzekeringen.
Pluspunten
Fijne sfeer op de werkvloer, goede inroostering.
Minpunten
Erg hoge werkdruk. Geen toekomstperspectief.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige sfeer
klantadviseur (huidige medewerker) –  Roermond30 oktober 2017
voldoende ruimte tot zelfontplooiing
meedenkend in groeiproces
meewerkend in groeiproces
betrouwbaar
Pluspunten
voldoende aanbod workshops
Minpunten
flexplekken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen volk eerst
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Breda26 februari 2017
Jubilea en ontslag wegens einde contract aan de lopende band.
Aan de ene kant medewerkers met een vaste baan gaan nooit meer weg. Aan de andere kant worden er steeds weer nieuwe mensen opnieuw opgeleid en na maximale flex ontslagen ondanks goede beoordeling.
Ruime vergoeding; 13e maand en bij een jubileum ook nog een extra maandloon.
Staatsbedrijf met enge bedrijfscultuur waar op kosten van de gemeenschap gebruik wordt gemaakt van de flexregels.
Pluspunten
Ruime vergoeding
Minpunten
Bedrijfscultuur vast/flex
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
....
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Goes25 januari 2017
Het was leuk om bij dit bedrijf te werken omdat je mensen kon helpen en ik had leuke collega's. Dat maakte de dag een stuk leuker en liet het ook wat sneller gaan. Ik heb met de meeste nog steeds contact. Het was alleen lastig te combineren met mijn zoon van 4. Hij gaat naar school en ik heb niet altijd een oppas voor hem.
Pluspunten
Leuke collega's, Wekelijks fruit.
Minpunten
Niet veel begrip voor kinderen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met de nadruk op ontwikkeling
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Groningen3 januari 2017
Binnen het UWV heb ik de mogelijkheid gehad mijn MBO3 opleiding Klantencontacten en M(H)BO4 opleiding Contact Center Teamleider te volgen. Naast een grote verrijking op het carrièregebied, ook zeer goed geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Elke dag met veel plezier naar mijn werk gegaan. Mede door mijn fijne collega's. En binnen mijn werkzaamheden stond de klant voorop. Ik had echt het gevoel dat ik iets kon betekenen, dat de klanten kon helpen in hun financiële situatie. Bijvoorbeeld in het melden van mogelijke verbeteringen maar ook door het verstrekken van voor de klant relevante informatie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
UWV is een goede werkgever met veel opleidingsmogelijkheden.
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Goes2 juni 2016
Teamgevoel en collegialiteit staat hoog in het vaandel. Ben altijd met eel plezier naar mijn werk gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gestructureerd werken
klantadviseur (huidige medewerker) –  Goes, ZE20 november 2015
werken als klantadviseur bij het UWV is dat je van afwisseling moet houden in je werktijden. iedere week heb je een ander rooster en daar moet je tegen kunnen. een typische dag ziet eruit dat je je computer aanslingerd en dat je gebeld gaat worden over vragen omtrent de uitkering die mensen genieten. je hebt een strikt rooster waar je je aan moet houden, zo ook aan je pauzetijden. contact met collega's kan moeizaam gaan aangezien je nooit samen start, eindigd of dezelfde pauzetijden hebt.
Alles wordt in de gaten gehouden, je gesprekstijden, je gesprekskwaliteit, of je je aan je rooster houdt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en op hoog niveau werkend bedrijf met een positieve en gezellige bedrijfsomgeving
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Groningen, GR28 september 2015
Productieve en op hoog niveau werkend bedrijf met een positieve en gezellige bedrijfsomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een baan waar je veel in kunt leren
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Groningen17 juni 2015
Voordat de dienst begint dien je alle systemen incl. telefonie klaar te hebben zodat je gelijk bij aanvang kan gaan werken.
Pauze worden voor ingeroosterd echter niet altijd ideaal verdeelt.
Je hebt geen keuze met je rooster. Echter leuke collega's.
Geen dag hetzelfde. Doordat er veel wetten zijn kan je veel skills je eigen maken. Uiteraard krijg je ook gesprekken die niet altijd leuk zijn.
Pluspunten
geod betaalde baan voor langere tijd.
Minpunten
geen invloed op je rooster
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Roermond, LI24 november 2014
uwv een top werkgever. hoge werksfeer ,maar blij dat ik het team heb mogen versterken de afgelopen jaren
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en efficient
Klantadviseur WW (voormalige medewerker) –  Groningen4 september 2014
Goed georganiseerde organisatie. Er wordt veel met werknemers meegedacht rond balans werk/prive.
Verschillende doorstroom en uitbreidingsmogelijkheden van de werkzaamheden.

Daarentegen een hoog werktempo en sterk geautomatiseerde werkprocessen (weinig ruimte voor kwaliteiten werknemer zelf)
Pluspunten
flexibele werkgever
Minpunten
te geautomatiseerde werkflows
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer met de mogelijkheid van een koffiecorner.
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Assen, DR25 juli 2013
Een typische werkdag ziet er als volgt uit: inloggen, uitkeringsvragen beantwoorden via de telefoon, een taakgerichte opleiding volgen.
Het leukste van de baan was de onderlinge verstandhouding met de collega's onderling, inclusief de teamleider. De teamleiding was erg gericht op het personeel, waardoor er grote mate van werkbetrokkenheid ontstond.
Het moeilijkste van de baan was om 'nee' te moeten zeggen bij schrijnende gevallen; het gaat immers om het inkomen van mensen.
Pluspunten
koffiecorner in de buurt van je werkplek
Minpunten
Weinig ontwikkelmogelijkheden behalve dan in de breedte...
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede voorwaarden en fijne werksfeer met de collega's
klantadviseur (voormalige medewerker) –  Zutphen24 april 2013
De klanten van het uwv goed van advies dienen en een hele fijne sfeer op de werkvloer. Prettige collega's.
Pluspunten
goede lunch mogelijkheden en prettige sfeer
Minpunten
airco// werkt niet optimaal.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
klantadviseur in opleiding (voormalige medewerker) –  Groningen6 november 2012
pittige opleiding maar leuk en gezellig team.

Heb het helaas moeten afbreken omdat ik nog herstellende was van een operatie.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren

Zie meer reviews over UWV

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UWV. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 244 reviews
564
4126
340
27
17

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur