UZ GENT Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen positieve ervaring als werknemer
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Gent20 augustus 2018
heb verschillende functies uitgevoerd in het UZ Gent, meest heb ik op een polikliniek gewerkt vooral aanmaken van agenda's in ultragenda, maken en verplaatsen van afspraken en algemeen administratief werk. Steeds nieuwe software moeten aanleren.
Minpunten
geen extra voordelen zoals km vergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
High tech doch familiale sfeer
Pediatrisch verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Gent7 maart 2018
Zwaar emotionele en fysieke job maar je krijgt er zoveel dankbaarheid voor terug van de kinderen en ouders!
Je moet hier veel leren wat je nog niet op school leerde, wat dus zeer boeiend is.
De afdeling pediatrie hemato-oncologie is een zeer aangename, drukke, leerrijke, high tech omgeving met een familiale sfeer.
Pluspunten
koffieautomaat op de afdeling :-)
Minpunten
parkeren is moeilijk op de site van UZ zelf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste werkgever
Vroedvrouw (voormalige medewerker) –  Gent19 september 2017
Goede opvang als beginnende vroedvrouw, aangename collega's.
Heel fijne werkomgeving.
Als vroedvrouw roulement met materniteit, verloskwartier en MIC afdeling heel leuk en afwisselend.
Moeilijk in combi met gezin en prof activiteit echtgenoot (vol continu systeem)...vroeg-laat-nacht-weekend...
Pluspunten
Vlot te bereiken
Minpunten
Enkele in vol continu systeem
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker uz
Medewerkster (huidige medewerker) –  Facilitair beheer4 augustus 2017
Het is er wel goed werken maar in je leven moet je soms keuzes maken en dit is wat men dan doet
Pluspunten
Genoeg variatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interpreter at the hospital of Ghent
Interpreter (voormalige medewerker) –  Gent, Belgium30 mei 2017
During my internship at the hospotal of Ghent, I had to interpret for several Italian patients and Dutch doctors. During this short period, I was able to put my skills to the test.
Pluspunten
Experience, pressure, independence
Minpunten
short-notice
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aangename werkherinnering
Administratief bediende (voormalige medewerker) –  Gent9 mei 2017
Ik was er slechts tijdelijk tewerkgesteld voor een vervangingscontract van 6 maanden, maar ik heb er nog steeds een positieve herinnering aan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, heel sociale omgeving
Bediende (voormalige medewerker) –  Personeelsdienst6 april 2014
Was heel moeilijk een vast contract te bekomen, ik kreeg een andere aanbieding waarvoor ik toen gegaan ben.
Pluspunten
tevredenheid naar werken
Minpunten
minder leuke werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename en behulpzame sfeer
Magazijn/catering/transport medewerker UZ Gent (voormalige medewerker) –  Gent, VLG14 januari 2014
Gewoon heel goed en sociaal ! Veel contact met andere mensen ui alle categorîen
Pluspunten
Sfeer en gratis warme maaltijd
Minpunten
Parkeerruimte veel te weinig !!! (wat leidt tot veel foutparkeren !!!) enkel tijdelijke job
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangename werksfeer in een stabiel bedrijf
Secretaris Centrale Inningsdienst - Tarfac (huidige medewerker) –  Gent, VLG26 juni 2013
Uz Gent is een onderneming waarbij het personeel op de eerste plaats komt.
Met de directie komt men niet onmiddellijk in contact, mede ook door het grote personeelsbestand. Maar de directie houdt regelmatig infosessies waar iedereen vrij aan kan deelnemen.
Er heerst een goede werksfeer en er is ruimte voor communicatie in beide richtingen.
Ik ben momenteel tewerkgesteld op de Centrale Inningsdienst en het valt me op dat er toch een heel grote verscheidenheid is aan taken die maandelijks dienen afgehandeld te worden. Het is zeker geen eenvoudige materie, maar stap voor stap krijg ik alles onder de knie.
Het continue leren, maakt de job interessant.
Pluspunten
Diverse voordelen (restaurant, ontspanning, crèche, extra tussenkomsten...)
Minpunten
geen tussenkomst woon-werkverkeer en maaltijdcheques
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustige ontspannen werkomgeving
Dactylo (voormalige medewerker) –  Gent3 februari 2013
Dit was een zeer aangename werkervaring voor mij. Door middel van een hoofdtelefoon typte ik een interview uit. Het aangename was dat ik aan een bureau zat, rustig gelegen. Ik mocht dit op mijn eigen tempo doen, maar aangezien ik zeer vlot en blind kan typen was dit geen probleem.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over UZ GENT

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UZ GENT. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 12 reviews
53
47
32
20
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over UZ GENT gesorteerd op locatie