UZ Leuven
Get weekly updates, new jobs, and reviews

UZ Leuven Careers and Employment

About us
UZ Leuven is een van de grootste ziekenhuizen van België en een absolute voortrekker in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek. Bijna 10 000 professionals geven elke dag het beste van zichzelf in 160 uiteenlopende functies. Als Top Employer biedt UZ Leuven alle medewerkers volop kansen om zich een loopbaan lang te ontwikkelen. Zo dragen zij elk in hun – more... discipline bij aan een kwaliteitsvolle en veilige dienstverlening.

In deze "stad in de stad" ontvangen we dagelijks zo’n 40 000 patiënten, bezoekers en personeelsleden. Wij vernieuwen constant onze infrastructuur zodat we voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voor een professionele patiëntenzorg op maat. Zo bouwen we elke dag aan een vooruitstrevende omgeving voor zorg, onderwijs en onderzoek.


Omdat de motivatie en de kwaliteit van de UZ Leuven-medewerkers de beste waarborg is voor de kwaliteit van de zorg, wil UZ Leuven met zijn personeelsbeleid de professionele deskundigheid van iedere medewerker bevorderen en permanente vorming stimuleren.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at UZ Leuven?

4,2
Work/Life Balance
4,1
Salary/Benefits
3,6
Job Security/Advancement
3,6
Management
3,8
Culture