UZA Employee Reviews

Ratings by category
4,4Pay & Benefits
4,2Management
4,1Culture
Showing all 9 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Werksfeer
schoonmaakster (Current Employee) –  Edegem22 August 2017
De collega's en teamleiders zijn heel vriendelijk naar elkaar toe.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige en aangename werkomgeving
Medewerker Onthaal & Inschrijvingen (Former Employee) –  Edegem17 June 2017
Hele goede en correcte werkgever . Zeer goed te combineren met gezin en vrije tijd . Zeer boeiende en variërende jobaanbiedingen .
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samenwerking
Bediende (Former Employee) –  Edegem3 May 2016
Het is leuk iedere dag op het werk te komen en begroet te worden.
Terwijl ik pappen maakte, zong ik een hele dag en had hele toffe collega's waardoor de dagen vooruit vlogen.
Het leukste aan deze baan was dat je wist dat je iets doet met een goede doel, papjes maken voor prematuurtjes. Het moeilijkste aan deze job is dat je constant je hoofd erbij moet houden want een fout kan fataal zijn voor het kind. Maar had hier een super leuke tijd.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werken maar, leuke sfeer.
schoonmaak (Former Employee) –  Antwerpen, VLG12 June 2015
Ik heb geleerd hoe je moet kuisen, in een team spelen en verantwoordelijkheid opnemen.
Het was soms wel wat doorbijten maar, ik was er tevreden over.
Cons
strenge ploegbaas
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
teamleider
teamleider UZA Edegem schoonmaak (Former Employee) –  Edegem, VLG23 March 2015
zeer leerzaam en goede opleidingen gehad over het schoonmaak techniek voor ziekenhuis schoonmaak
Pros
zeer goede opleiding gehad
Cons
werksfeer onder de teamleiders
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
prima werksfeer
schoonmaak en teamleider (Former Employee) –  antwerpen12 December 2013
heel leerzaam op schoonmaak van hygiëne en andere bijkomende taken
Pros
veel ervaring op gedaan
Cons
bepaalde leiding gevende en de mensen minder afsnauwen
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werksfeer
Zorgkundige (Former Employee) –  Edegem, VLG4 November 2013
Steeds heel erg druk, maar door de goede sfeer onder de collega's viel dit best mee.
Ik heb geleerd met allerlei patiënten om te gaan, makkelijke en heel moeilijke mensen.
De directie staat achter het personeel en je kan er steeds met vragen terecht en je kan er ook langs gaan voor een gesprek indien nodig, ze bieden steeds een luisterend oor en trachten te helpen waar nodig.
Het moeilijkste vond ik wanneer patiënten ondanks alle goede zorgen van zowel dokters als verzorgend personeel ongeneeslijk waren en overleden.
Het toffe van deze job was dat ze zo afwisselend was en de dankbaarheid van de patiënten.
Pros
Hospitalisatie verzekering, maaltijdcheques, personeelsvereniging
Cons
Te weinig personeel zoals overal in de zorg sector
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
heel lang geleden
grootkeukenmedewerker (Former Employee) –  antwerpen13 August 2013
het waas een stage dus ik kost geen geld van verdienen
werksfeer waas niet zo echt goed..
blangerijkste dat je hier moet opletten is haccp
het waas makelijk voor openbaare weg
Pros
gratis middageete
Cons
weinig betaald
Was this review helpful?YesNoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at UZA. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,3
Based on 9 reviews
55
42
32
20
10

Ratings by category

4,3Work/Life Balance
4,4Salary/Benefits
4,5Job Security/Advancement
4,2Management
4,1Culture

UZA Reviews by Location