Van Hool nv
3,7 out of 5 stars.
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Van Hool nv

Als constructeur en koetswerkbouwer van autocars, autobussen en industriële voertuigen is Van Hool marktleider in verschillende landen, toonaangevend in Europa en geniet internationale erkenning ver buiten deze grenzen. Gekend voor zijn klantgerichte oplossingen, biedt van Hool een plaats voor iedereen met een passie voor automotive. Om samen met – 

Industriële VoertuigenIndustriële voertuigen productieStudiebureau Industriële voertuigenEngineering

Onze Organisatie

Van Hool staat voor groen openbaar vervoer, luxueus reizen en efficiënt goederentransport. Als merk staan we al meer dan zeventig jaar sterk. Om in de toekomst nog sterker te staan zijn wij op zoek naar gemotiveerde, dynamische teamspelers. Wij bieden een uitdagende job aan in een stabiele, hoogtechnologische werkomgeving. Samen met jou zorgen we dan voor het transport van morgen.

Opleiding op het werk

Door samenwerking met technische scholen, industriële leercontracten, en bedrijfsopleidingen houden we niet alleen de vereiste kennis en het vakmanschap op peil, maar verhogen we deze. Voor een hele reeks functies bieden wij opleidings- en tewerkstellingsmogelijkheden aan. Opleidingsdienst, begeleiders en ervaren vakmensen zorgen voor verdere ontwikkeling en vormen de basis voor de noodzakelijke technische innovaties binnen het bedrijf.

Corporate Presentation