Van Hool nv Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 24 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stagiair chez VN Hool
Stage scolaire (huidige medewerker) –  Koningshooikt22 maart 2019
Tres bien encadré.travaille tres interressant
.tres bon collegue
Pluspunten
boisons a prix abordable
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van Hool is een bedrijf met een aangename werkomgeving.
Bediende (huidige medewerker) –  Koningshooikt29 september 2018
Al 17j werkzaam en nog steeds heel tevreden. Ik werk in een hecht team en heb voldoende kansen om door te groeien.
Pluspunten
Heel goede werkuren
Minpunten
Geen lunchvoorzieningen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tekenen
technisch tekenaar (voormalige medewerker) –  Koningshooikt9 september 2018
Het was te makkelijk, om ganse dag enkel simpele 2D tekeningen te maken.
Pluspunten
Heel wat geleerd
Minpunten
Bedrijfs- cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer nauwkeurig werken
BEDIENER NC PLOOIBANK / PLAATSCHAAR (voormalige medewerker) –  industriele voertuigen31 augustus 2018
Machine opstarten en beginnen aan productiebons , regelmatig alles controleren en zo nodig bijregelen.
Pluspunten
goed loon
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief bediende boekhouding
Boekhouding leveranciers, input facturen, alg. adm (voormalige medewerker) –  Bediende15 juni 2018
Goede en gezellige werksfeer, ik had voldoening in deze job, gepaste opleiding ed...
Pluspunten
Kortbij, mooie werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afdeling garniering bouwt af
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Koningshooikt29 augustus 2017
Gezellige werksfeer
Toffe collega's
Aangename werktijden

Minpunt : weinig werk - veel stempelen
Pluspunten
Afstand werk-woonomgeving
Minpunten
Werkkledij als bediende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je wordt aan je lot overgelaten, pestgedrag van leidinggevende en personeelschef , ....
monteur (voormalige medewerker) –  Koningshooikt19 juni 2017
Eerste jaren veel ervaring opgedaan, dan 10 jaar gestaan in een ploeg waar voortdurend gepest werd door verschillende leidinggevende, de laatste 4 jaar in een andere ploeg en afdeling was het weer een rustige sfeer met goede collega's maar daar werd ik dan weer door de leidinggevende van de vorige ploeg voortdurend gepest met gevolg dat ik ONTERECHT werd ontslagen.
Dit is voor de arbeidsrechtbank gekomen en heb ik volledig gewonnen.
Minpunten
pesterijen op het werk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Metaalsector (huidige medewerker) –  Koningshooikt25 april 2017
Goede werksfeer goede collega's fijn werk leveren je krijgt een goede opleiding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's
Installateur leidingen airco (huidige medewerker) –  Koningshooikt9 december 2016
Ben nu verzet naar andere afdeling is spijtig genoeg niet goed daar werk er tien jaar en werk nu een beetje tegen mijn zin
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Arbeider (voormalige medewerker) –  Lier18 oktober 2016
De ploeg bazen zouden meer moeten samen werken voor een vlotere doorstroom van de produktie en eveneens de verschillende afdelingen.
Pluspunten
2 ploegen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Upholsterer moderen buses
Upholsterer (voormalige medewerker) –  mechelen29 augustus 2016
my job was to Upholsterer different buses by hands i am good with using pin gun . and spray gun and its all done by hand . i enjoy this work and i like to do it .
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel in het leren van de job
Lasser monteur (voormalige medewerker) –  Lier21 maart 2016
laschool voor goede opleiding
goede begeleiding
leuke werk sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
opkuis ,elek. (voormalige medewerker) –  Koningshooikt, VLG3 januari 2016
onbegrip,leidinggevende die hun functie niet op tijd uitvoeren moeilijk doen over taak verdeling (niet eerlijk verdeeld).wat ik geleerd heb is werkervaring en het omgaan met de situatie op het werk .op directie geen commentaar.mijn collega's soms dat je geen eigen mening mag hebben( je zelf niet zijn) .het moeilijkste van de baan is soms taken uitvoeren die onmogelijk zijn .het leuk van de baan zijn de uren het werk opzig
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevarieerde job in klein teamverband
Elektr. Leid. Car. (huidige medewerker) –  Koningshooikt, VLG19 oktober 2015
De werkdag begint na het intikken en bekijken van de planning. Samen met een aantal collega's werken we in klein teamverband om zo de deadlines te halen. Als laatste doe ik een kwalitatieve controle van het werk zodat deze klaar is voor aflevering, de problemen die zich voordoen oplossen hoort hier ook bij. Dit is het moeilijkste, maar tevens ook het leukste aan de job, waarbij ik ook veel geleerd heb.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkdag
Cnc lasersnijder / bedrijfsbrandweer (huidige medewerker) –  Lier, VLG8 september 2015
Ik heb een toffe werkomgeving, toffe ploegbaas die veel begrip opbrangt naar mijn brandweerfunctie toe.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
arbeider (voormalige medewerker) –  Lier Koningshooikt, VLG16 maart 2015
Om 8 uur beginnen met de afgewerkte bussen met luchtblazers uit te blazen ( zeer veel vuil & stof ) .
Daarna de lak van de bussen controleren en indien nodig melden aan de afdeling ( beispuit ). De bus binnen contoleren .
De ramen van de bus nakijken .
De motor kuisen en schilderen .
Biezen in de bus schilderen .
De wielen afwerken ( doppen op zetten ).
Niet afgewerkte punten van de bus opschrijven en melden .
De bus gebruiksklaar maken voor de klant .
Als laatste de stoelen en de vloer kuisen .

Ik heb daar veel geleerd :
- Ik heb daar een heel nieuwe werksfeer ontmoet die ik zeker mis !
- Geleerd hoe belangrijk een job is !
- Discipline hebben !
- Geleerd om te werken ( raar om dat te zeggen ) .
- Ik zou super graag terug in een fabriek te werk willen !

Collega's :
- helemaal anders als in een gewone winkel !
- Mensen met respect .
- Oprecht
- je kunt er altijd bij terecht ivm met je job !

Het moeilijkste :
Moeilijk in het begin allemaal natuurlijk maar na 1 maand had ik alles onder de knie !

Het leukste van de baan :
Het was allemaal leuk .
Ik zou terug in zon omgeving willen werken .
Gewoon mijn job doen meer moet dat niet zijn voor mij !
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkopgeving
Directie-Secretaresse (voormalige medewerker) –  Koningshooikt6 november 2014
Speciale sfeer om te werken in een familiebedrijf, zeker bij een bedrijf als Van Hool. Hebben een zeer speciale logica.
Pluspunten
Dichtbij huis
Minpunten
niet toegelaten om initiatief te nemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe collega's
Garnieren (voormalige medewerker) –  Lier Koningshooikt, VLG5 september 2014
Het zelfde opnieuw doen iedere dag.
doorzetten
toffe collega's
Pluspunten
goedkope drank
Minpunten
ver van huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed betaalde job !!!!!!! Leuke collega's
machinebewerkster (voormalige medewerker) –  Koningshooikt2 april 2013
Het was een heel zware job !
Het waren wel altijd dezelfde werkuren !
De collega's waren heel tof op een paar uitzonderingen maar ja dat zal wel overal zo zijn niet iedereen is hetzelfde !
De bazen waren niet altijd correct !
Pluspunten
een zeer goed betaalde job wat in deze tijd belangrijk is
Minpunten
de bazen waren niet altijd correct
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's , leuk werk , corrupte bazen
arbeider (voormalige medewerker) –  Koningshooikt10 december 2012
geleerd?? dat er veel oneerlijke mensen rondlopen bij Van Hool.
Een directie die totaal niet op de hoogte is van de foute dingen die er gaande zijn
Een aantal heel toffe collega's
Moeilijk ? Aangenaam werken in een onaangename sfeer en valse bazen
Leuk ? Contact met een aantal toffe mensen
Pluspunten
toffe collega's, mekaar helpen en steunen
Minpunten
slechte organisatie, valse bazen
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren

Zie meer reviews over Van Hool nv

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van Hool nv. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 24 reviews
57
46
37
22
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Van Hool nv gesorteerd op locatie