VAN HOOL Employee Reviews

Found 12 reviews matching the search See all 13 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Van Hool is een bedrijf met een aangename werkomgeving.
Bediende (Current Employee) –  Koningshooikt29 September 2018
Al 17j werkzaam en nog steeds heel tevreden. Ik werk in een hecht team en heb voldoende kansen om door te groeien.
Pros
Heel goede werkuren
Cons
Geen lunchvoorzieningen
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
tekenen
technisch tekenaar (Former Employee) –  Koningshooikt9 September 2018
Het was te makkelijk, om ganse dag enkel simpele 2D tekeningen te maken.
Pros
Heel wat geleerd
Cons
Bedrijfs- cultuur
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer nauwkeurig werken
BEDIENER NC PLOOIBANK / PLAATSCHAAR (Former Employee) –  industriele voertuigen31 August 2018
Machine opstarten en beginnen aan productiebons , regelmatig alles controleren en zo nodig bijregelen.
Pros
goed loon
Cons
geen doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Afdeling garniering bouwt af
Administratief bediende (Current Employee) –  Koningshooikt29 August 2017
Gezellige werksfeer
Toffe collega's
Aangename werktijden

Minpunt : weinig werk - veel stempelen
Pros
Afstand werk-woonomgeving
Cons
Werkkledij als bediende
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
je wordt aan je lot overgelaten, pestgedrag van leidinggevende en personeelschef , ....
monteur (Former Employee) –  Koningshooikt19 June 2017
Eerste jaren veel ervaring opgedaan, dan 10 jaar gestaan in een ploeg waar voortdurend gepest werd door verschillende leidinggevende, de laatste 4 jaar in een andere ploeg en afdeling was het weer een rustige sfeer met goede collega's maar daar werd ik dan weer door de leidinggevende van de vorige ploeg voortdurend gepest met gevolg dat ik ONTERECHT werd ontslagen.
Dit is voor de arbeidsrechtbank gekomen en heb ik volledig gewonnen.
Cons
pesterijen op het werk
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige omgeving
Metaalsector (Current Employee) –  Koningshooikt25 April 2017
Goede werksfeer goede collega's fijn werk leveren je krijgt een goede opleiding
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
flexibel in het leren van de job
Lasser monteur (Former Employee) –  Lier21 March 2016
laschool voor goede opleiding
goede begeleiding
leuke werk sfeer
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mijn ervaring
opkuis ,elek. (Former Employee) –  Koningshooikt, VLG3 January 2016
onbegrip,leidinggevende die hun functie niet op tijd uitvoeren moeilijk doen over taak verdeling (niet eerlijk verdeeld).wat ik geleerd heb is werkervaring en het omgaan met de situatie op het werk .op directie geen commentaar.mijn collega's soms dat je geen eigen mening mag hebben( je zelf niet zijn) .het moeilijkste van de baan is soms taken uitvoeren die onmogelijk zijn .het leuk van de baan zijn de uren het werk opzig
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een werkdag
Cnc lasersnijder / bedrijfsbrandweer (Current Employee) –  Lier, VLG8 September 2015
Ik heb een toffe werkomgeving, toffe ploegbaas die veel begrip opbrangt naar mijn brandweerfunctie toe.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer goed betaalde job !!!!!!! Leuke collega's
machinebewerkster (Former Employee) –  Koningshooikt2 April 2013
Het was een heel zware job !
Het waren wel altijd dezelfde werkuren !
De collega's waren heel tof op een paar uitzonderingen maar ja dat zal wel overal zo zijn niet iedereen is hetzelfde !
De bazen waren niet altijd correct !
Pros
een zeer goed betaalde job wat in deze tijd belangrijk is
Cons
de bazen waren niet altijd correct
Was this review helpful?Yes 13NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
toffe collega's , leuk werk , corrupte bazen
arbeider (Former Employee) –  Koningshooikt10 December 2012
geleerd?? dat er veel oneerlijke mensen rondlopen bij Van Hool.
Een directie die totaal niet op de hoogte is van de foute dingen die er gaande zijn
Een aantal heel toffe collega's
Moeilijk ? Aangenaam werken in een onaangename sfeer en valse bazen
Leuk ? Contact met een aantal toffe mensen
Pros
toffe collega's, mekaar helpen en steunen
Cons
slechte organisatie, valse bazen
Was this review helpful?Yes 12NoReport

See more VAN HOOL reviews

You may want to try:

Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at VAN HOOL. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,3
Based on 13 reviews
53
43
34
21
12

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,3Salary/Benefits
2,8Job Security/Advancement
2,7Management
3,2Culture

VAN HOOL Reviews by Location