VAN HOOL Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afdeling garniering bouwt af
Administratief bediende (huidige medewerker) –  Koningshooikt29 augustus 2017
Gezellige werksfeer
Toffe collega's
Aangename werktijden

Minpunt : weinig werk - veel stempelen
Pluspunten
Afstand werk-woonomgeving
Minpunten
Werkkledij als bediende
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je wordt aan je lot overgelaten, pestgedrag van leidinggevende en personeelschef , ....
monteur (voormalige medewerker) –  Koningshooikt19 juni 2017
Eerste jaren veel ervaring opgedaan, dan 10 jaar gestaan in een ploeg waar voortdurend gepest werd door verschillende leidinggevende, de laatste 4 jaar in een andere ploeg en afdeling was het weer een rustige sfeer met goede collega's maar daar werd ik dan weer door de leidinggevende van de vorige ploeg voortdurend gepest met gevolg dat ik ONTERECHT werd ontslagen.
Dit is voor de arbeidsrechtbank gekomen en heb ik volledig gewonnen.
Minpunten
pesterijen op het werk
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Upholsterer moderen buses
Upholsterer (voormalige medewerker) –  mechelen29 augustus 2016
my job was to Upholsterer different buses by hands i am good with using pin gun . and spray gun and its all done by hand . i enjoy this work and i like to do it .
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel in het leren van de job
Lasser monteur (voormalige medewerker) –  Lier21 maart 2016
laschool voor goede opleiding
goede begeleiding
leuke werk sfeer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
opkuis ,elek. (voormalige medewerker) –  Koningshooikt, VLG3 januari 2016
onbegrip,leidinggevende die hun functie niet op tijd uitvoeren moeilijk doen over taak verdeling (niet eerlijk verdeeld).wat ik geleerd heb is werkervaring en het omgaan met de situatie op het werk .op directie geen commentaar.mijn collega's soms dat je geen eigen mening mag hebben( je zelf niet zijn) .het moeilijkste van de baan is soms taken uitvoeren die onmogelijk zijn .het leuk van de baan zijn de uren het werk opzig
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkdag
Cnc lasersnijder / bedrijfsbrandweer (huidige medewerker) –  Lier, VLG8 september 2015
Ik heb een toffe werkomgeving, toffe ploegbaas die veel begrip opbrangt naar mijn brandweerfunctie toe.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed betaalde job !!!!!!! Leuke collega's
machinebewerkster (voormalige medewerker) –  Koningshooikt2 april 2013
Het was een heel zware job !
Het waren wel altijd dezelfde werkuren !
De collega's waren heel tof op een paar uitzonderingen maar ja dat zal wel overal zo zijn niet iedereen is hetzelfde !
De bazen waren niet altijd correct !
Pluspunten
een zeer goed betaalde job wat in deze tijd belangrijk is
Minpunten
de bazen waren niet altijd correct
Was deze review nuttig?Ja 13NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
toffe collega's , leuk werk , corrupte bazen
arbeider (voormalige medewerker) –  Koningshooikt10 december 2012
geleerd?? dat er veel oneerlijke mensen rondlopen bij Van Hool.
Een directie die totaal niet op de hoogte is van de foute dingen die er gaande zijn
Een aantal heel toffe collega's
Moeilijk ? Aangenaam werken in een onaangename sfeer en valse bazen
Leuk ? Contact met een aantal toffe mensen
Pluspunten
toffe collega's, mekaar helpen en steunen
Minpunten
slechte organisatie, valse bazen
Was deze review nuttig?Ja 8NeeRapporteren

Zie meer reviews over VAN HOOL

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,1
Gebaseerd op 10 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,5
Management
2,3
Bedrijfscultuur
2,9

Reviews over VAN HOOL gesorteerd op locatie