vanHaren

Welkom in de wereld van vanHaren!

Stel je eens voor hoe het is om te werken voor een schoenenmerk (dat hard gaat) waar ze normaal doen over schoenen en waar mensen bijzonder belangrijk zijn. Nou, zo’n bedrijf is vanHaren. Je vindt ons in 143 winkels, onze webshop, op het hoofdkantoor in Waalwijk en in ons logistieke centrum. Met trots zijn we de sterkste schoenenketen van Nederland. We geloven in de kracht van teamwork. Samen kunnen we alles. Groei jij met ons mee?

Werken bij vanHaren - Onze winkels

Klanten worden echt blij als we ze helpen een goede keuze te maken door veel persoonlijke aandacht en ons beste advies te geven. Precies dat. Kan jij het? Klanten adviseren en ze iedere dag de beste service bieden? Het gezellig maken op de winkelvloer zodat klanten echt voor jou in de winkel terugkomen? Dan is werken in een van onze winkels echt iets voor jou.

Werken bij vanHaren - Ons logistiek centrum

Ons logistieke centrum bevat 5.000 palletplaatsen en beschikt over een platform van twee verdiepingen met 6.200 vierkante meter. We verwerken dagelijks zo’n 20.000 paar schoenen. Als je hier werkt, heb je één taak: al die schoenen moeten op tijd in de goede winkels en - via de webshop - bij de klanten terechtkomen.

Werken bij vanHaren - Ons support office

Werken doen we bij vanHaren maar op één manier: samen. Niet voor niets noemen we ons hoofdkantoor ‘support office’. Zo veel mogelijk klanten blij maken, gebeurt alleen als we goed samenwerken in de winkels, het logistieke centrum en het support office.

About vanHaren

vanHaren is dé winkel waar iedereen kan shoppen voor trendy schoenen tegen betaalbare prijzen. Met ruim 140 winkels en een online shop is er altijd een vanHaren in de buurt. Bij vanHaren hebben de medewerkers liefde voor schoenen en hart voor de zaak. Als onderdeel van de Duitse Deichmann groep zijn wij nog steeds een familiebedrijf. Deze is met ruim – more... 

Claimed Profile
Headquarters
vanHaren Schoenen B.V.
van Liemptstraat 10
5145RB Waalwijk
Revenue
£100m to £500m
Employees
1,001 to 5,000
Industry
Links
vanHaren website

Facebook