Verisure Employee Reviews

Found 37 reviews matching the search See all 900 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Désastre
Team Leader (Former Employee) –  Zaventem12 January 2020
Un travail très stressant, une entreprise qui prend de jeunes citrons et les jette une fois qu’il n’y a plus de jus.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Expérience chez Verisure
Commercial (Former Employee) –  Luik (stad)10 December 2019
Bonne entreprise, salaire intéressant.
Malheureusement, beaucoup de stress à cause de la compétition qu’il y a entre collègues.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Salaire bon, pression non stop, management pourri
Commercial terrain (Former Employee) –  Brussels30 September 2019
Épée de Damoclès sur la tête si vous n'atteignez pas l'objectif du mois = vous êtes virés.
Atteindre 5 ventes pour toucher vos commissions. Si 4 ventes, rien.
Porte à porte chez les commerçants.
Travail 60h semaine. Congé = pas rentable car pas de vente donc risque d'être viré.
2 collègues en burnout.
Management complètement pourri et aucune réalité du terrain. Surtout ne réfléchissez pas, les managers n'aiment pas ceux qui réfléchissent et s'opposent. Soyez hypocrite et ça devrait bien se passer.
Pros
Salaire
Cons
Management, pression 24h/24
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Adviseur / installateur
TEAM ASSISTANT (Former Employee) –  Brussel21 August 2019
Mooi loon, wel veel prestatiedruk
Verkoop heel afhankelijk per regio.
Pros
Bij doorgroeien auto, tankkaart
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Jonge werkomgeving, ideaal voor starters
Team Leader (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)13 June 2019
Een ideale start voor je carrière. Bij Verisure krijg je de kans om jezelf te ontplooien als jonge sales.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Verisure is een leuk bedrijf met een jong dynamisch team.
Coach (Current Employee) –  Beringen Paal3 December 2018
Snelle doorgroeimogelijkheden en goede competitieve salarissen. Leuke afwisseling tussen sales, installs en prospectie.
Was this review helpful?Yes 3No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Commercieel veiligheidsadviseur (Current Employee) –  Beringen3 December 2018
Zeer toffe bedrijfscultuur waar iedereen elkaar helpt waar nodig. Beloning naar hard werk. Bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een zeer mooi commissie systeem dat je de mogelijkheid geeft om veel geld te verdienen.
Pros
Bedrijfswagen met tankkaart
Cons
Nvt
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Great workplace
Marketing Specialist (Current Employee) –  Brussels29 November 2018
Great workplace. Management is really into improving skills and performances. Good spirit among employees. Career opportunities and bonus-policy possible for everyone.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke sfeer
Security advisor (Current Employee) –  Beringen29 November 2018
De omgang met collega's en leidinggevenden is echt top! Men helpt elkaar om beter te worden. Niemand is meer of minderwaardig.
En je kan goed geld verdienen.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk werk, super verloning en fantasticsh collega's
Veiligheidsadviseur (Current Employee) –  Beringen Paal28 November 2018
Veel afwisseling
Vaak in teamverband
Bedrijfswagen + tankkaart
Super verloning
Leuke bedrijfsuitjes
Fantastische sfeer.

Niet aarzelen, gewoon solliciteren!!
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel afwisselende job.
Adviseur/installateur (Current Employee) –  Vlaams-Brabant28 November 2018
De afwisseling tussen het prospecteren, het verkopen en het installeren is echt top.
Pros
Bonus, bedrijfswagen en kledij.
Cons
Nvt
Was this review helpful?Yes 5NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
De sales departement is top!
Team Leader (Current Employee) –  Rotselaar28 November 2018
Fijne collega's, goeie sfeer en een job met uitdaging en een super competitief loon!
Al meer dan 6 jaar heel tevreden werknemer.
De flexibiliteit en afwisseling maken de job heel interessant.
Pros
Goed loon, afwisselend takenpakket, leuke collega's
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf met doorgroeimogelijkheden
Branch Manager (Current Employee) –  Rotselaar28 November 2018
Persoonlijk heb ik in de 6 jaar dat ik inmiddels voor het bedrijf werk al 2 keer promotie kunnen maken. Een eerste keer na 6 maanden, een tweede keer na 3 jaar.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super leuke collega's en sfeer. Warm welkom in het team en doorgroeimogelijkheden.
Veiligheidsadviseur (Current Employee) –  Leuven28 November 2018
Nu 3,5 maand in dienst. Zeer toffe ploeg in Leuven.
Doorgroeimogelijkheden zijn er absoluut.
Leuke incentives die extra stimuleren.
Veel werk word beloond met een zeer mooi loon.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Work hard play hard
Commercieel bediende (Current Employee) –  Beringen Paal27 November 2018
* Kunt veel geld verdienen.
*Toffe collega's.
* leuke incentives winnen.
Pros
Goed betaald + bedrijf wagen
Cons
Veel uren doen!
Was this review helpful?Yes 8No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk werk in een familiale sfeer
Coach/SA (Current Employee) –  Limburg (provincie)27 November 2018
Ik kwam een jaar geleden bij de firma zonder ervaring. Onmiddellijk werd ik goed ondersteund om te groeien. Na 3 maanden werd ik coach, een functie die veel voldoening geeft.
Je komt terecht in een aangename groep die er voor elkaar is. Dit gecombineerd met een gevarieerde job zorgt voor een aangename sfeer.
Ben je daarbij bereid om hard te werken dan krijg je een mooie verloning en veel voordelen.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super elke daG is anders!
Verkoper (Current Employee) –  Brugge27 November 2018
Nu reeds 3 maanden in dienst super verloning indien je hard werkt! Auto van het bedrijf na 31 sales. Zelf tijdsplanning indelen met uren variabel. Geen enkele dag is dezelfde elke dag nieuwe uitdagingen of wendingen. Super toffe collega's en ondersteuning
Pros
Maaltijdcheques, loon naar werken
Cons
Geen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top sfeer, fijne collega's
Coach / Veiligheidsadviseur (Current Employee) –  Beringen26 November 2018
Na 1 jaar ervaring in gelijkaardige functie ben ik bij Verisure begonnen. Uiteraard is al het begin weer even bijleren en doorzetten. Nu weer 1 jaar verder voel ik mij goed en genesteld op een toffe werkvloer.
Pros
Doorgroeifunctie
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Work Hard play harder
Commercieel veiligheissadviesseur (Current Employee) –  Paal26 November 2018
Verisure is een top bedrijf waar je heel veel kansen hebt om door te groeien, en dit kan snel gaan!! Je hebt enorm toffe collega's waar je op kan rekenen! Dit maakt het werken ook fijner! Je wordt er ook voor beloond! Je hebt heel veel voordelen!
Pros
Auto, loon, smartphone
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke plaats om te werken met een goede sfeer!
Team Leader (Current Employee) –  Limburg (provincie)26 November 2018
Ik werk sinds maart 2017 bij Verisure. De reden waarom ik bij Verisure ben begonnen te werken is omdat de beveiliging mij hard aanspreekt. Ik ben hier gestart als vertegenwoordiger sinds maart 2017, het is super product om voor te stellen aan de mensen en dat tegen betaalbare prijzen! Bij Verisure is mijn motto " work hard, play hard " je maakt veel uren bij Verisure, maar de verloning is het zeker waard! Sinds Juni 2018 heb ik de kans gekregen om te groeien binnen het bedrijf en Team Leader te worden in Limburg. Ik heb een team onder mij van 4 mensen momenteel. Het leuke aan Verisure is dat je binnen het bedrijf kan groeien naar een hogere functie. De sfeer die er heerst in de verschillende kantoren is ook top!

Go for it!
Pros
Doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Verisure. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 900 reviews
5456
4165
374
250
1155

Ratings by category

3,3Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,7Job Security/Advancement
3,6Management
3,8Culture

Verisure Reviews by Location