Veritas Technologies Employee Reviews

Found 17 reviews matching the search See all 347 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet oke.
winkelbediende (Former Employee) –  Gent26 July 2018
Werd niet behandeld zoals je moest behandeld worden.
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
altijd bezig
winkelbediende (Former Employee) –  Oostende23 April 2018
deze job was wel leuk voor even, maar dan wou ik iets anders
Pros
goede werkuren
Cons
geen communicatie
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
winkelmedewerkster
Verkoopster (Former Employee) –  Sint-Lambrechts-Woluwe19 March 2018
bij veritas bestond mijn werk er voornamelijk in in het afmeten van stoffen en de klanten helpen;
Pros
rustige sfeer
Cons
korte pauzes
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne werksfeer
Verkoopster (Former Employee) –  Kuurne3 February 2018
Ik heb geleerd om klantgericht, flexibel en vlot te werken.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veritas
Verkoopster (Former Employee) –  Bredene3 September 2017
Vond ik geen leuke job wegens geen intresse in de producten dat ik moest verkopen
Pros
Uren
Cons
Alles
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Travail agréable
Etudiante (Former Employee) –  Waterloo18 March 2017
Travailler chez veritas fût une expérience enrichissante ! Equipe très agréable, clientèle sympathique, on y apprend un peu plus tous les jours !
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vendeuse reassortisseuse
conseillère en vente (Former Employee) –  Brussels1 December 2016
emlploi diversifiant

vente en magasin et aide à la clientèle

remise en rayon

stock

caisse
Was this review helpful?Yes 2NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Evironnement de travail malsain
vendeuse reasort (Former Employee) –  Etterbeek11 September 2016
Patron qui melangait vie proffesionnel et vie priver .
mauvaise organisation .
patronne prenait souvent un emploi comme tête de turc jusqu'a licenciement ou demission.
Pros
c'étais mon domaine
Cons
Mauvais patron
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mijn collega's
Blokstage (Former Employee) –  Schelle21 May 2016
Altijd een leuke sfeer met mijn Collega's ze behandelen mij als een werkgever die als jaren bij ze werkt.
Mijn collega's zijn vriendelijk tegen elkaar is er geen haat in de werkomgeving.
Ik heb veel bijgeleerd.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een goede samenwerking met de gerante
verkoopster/kassierster (Current Employee) –  De Panne16 May 2016
We zijn altijd iets vroeger op het werk om de kassa op te starten en te controleren. Op dinsdag en donderdag is er levering die moet geteld worden en verwerkt. Soms waren we daar enkele dagen mee bezig. Sinds enkele maanden moeten we nu ook de etalage zelf maken volgens de opgegeven foto's. Het zwaarste van de job is dat de stockruimte boven is en zodoende moeten w heel veel de trap op en neer.Het is een hel creatieve job ;
Pros
af en toe een accesoire om in de winkel te dragen
Cons
soms zo druk dat je niet kan aanvullen
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geen
Magazijnmedewerker (Current Employee) –  Tisselt21 February 2016
een toffe groep om met te werken, goede samenwerking en bereikbaar met openbaar vervoer
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een ervaring
Verkoopster (Former Employee) –  Turnhout12 February 2016
Het was een interessant ervaring, maar dat was niks voor mij en de klanten waren ook niet vriendelijk tegen mij (racistisch opmerkingen)
Pros
leuke winkeltje
Cons
ongeroganizeert
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Jobstudent magazijnier (Former Employee) –  Wommelgem, VLG16 April 2014
Een werkdag begon om half acht en eindigde om vier uur, met 's middags een half uur pauze. Ik kwam weinig in contact met de directie. Er hing een gezellige werksfeer en mijn collega's waren zeer vriendelijk. Het leukste aan deze baan vond ik dat de tijd snel vooruit ging doordat ik altijd bezig was.
Pros
Gratis warme dranken
Was this review helpful?Yes 15No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail agréable et familial
Conseillère vendeuse (Former Employee) –  Mons2 January 2014
Ma journée de travail: ouverture et fermeture du magasin, conseil clients, utilisation de la caisse( vente, ristourne, échange, )
réassort , rangement, ...
Les opportunités de développement : Je suis arrivée chez Véritas en tant qu'apprentie en ifapme. Mon travail et mes études m'ont permis d'obtenir un contrat à durée Indéterminée en tant que conseillère vendeuse chez Véritas.

L'aspect le plus difficile est de satisfaire tous les clients.(manque d'article, arrêts de certains articles)

L'aspect le plus agréable est de pouvoir travailler dans la bonne entente, la bonne humeur de voir les clients satisfaits de nos conseils.
Pros
30% de réduction pour le personnel avec promotion
Cons
Pas d'avantages en nature
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Salaire peu attractif
vendeuse (Former Employee) –  Ukkel, BRU29 August 2013
Etre vendeuse n'est pas un métier facile et les horaires ne sont pas évidents (travailler le samedi et certains dimanches). Le coté répétitif de l'emploi et le manque de travail suivant les périodes ne me conviennent pas, j'ai besoin de rester active et d'avoir des choses à faire. Mes weekends je préfère les passés avec mes filles.
Pros
Bonne organisation et clientèle très sympatique
Cons
travail le weekend et petit salaire
Was this review helpful?Yes 4NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
l environement
vendeuse (Former Employee) –  tournai 3 May 2013
Elle est assez tendue .je ne me plaiser pas trop. ce nes pas mon domaine .
Pros
ces beau
Cons
trop desagreable
Was this review helpful?Yes 4NoReport

See more Veritas Technologies reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Veritas Technologies. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,7
Based on 347 reviews
5102
4101
392
229
123

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
3,1Management
3,6Culture

Veritas Technologies Reviews by Location