Verpoucke
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Verpoucke Careers and Employment

About us
WAAROM VERPOUCKE ?

Het gaat niet over ons...


Al meer dan 15 jaar zijn we toegewijd en blinken we uit in wat we doen. We weten wat we willen: samen met u uw human resources-doelen bereiken!


Ons DNA


Onze job start waar de meeste recruitment kantoren stoppen. We hechten waarde aan de vertrouwensrelatie met onze kandidaten en klanten, alsof
 – more... we altijd al hebben samengewerkt. Het doorgronden van uw vakgebied is voor ons van groot belang.
(Persoonlijkheids)analyse, training, testing, potentieelbepaling en ontwikkelingsadvies van uw talenten en competenties zijn een voorbeeld uit ons scala aan tools om dit te bereiken.


RECRUITMENT


Uw strategie afstemmen


Vandaag, maar ook morgen, willen we de continuïteit en stabiliteit van uw Human Resources voor de komende jaren waarborgen dankzij een sterk en professioneel partnerschap.


Uw bedrijfscultuur telt!


De sleutel tot succes ligt in het vinden van een perfecte match tussen de kandidaat en de organisatie. Cultuur, managementstijl, interesses, ervaring, motivatie en kennis moeten altijd bekeken worden vanuit zowel het perspectief van de werkgever als de werknemer. Wij helpen beide partijen een fundamentele keuze te maken. Daarbij is transparante communicatie gedurende het hele proces een conditio sine qua non.


Een proactieve aanpak


Wij zijn ervan overtuigd dat een proactieve en innovatieve aanpak tot de beste resultaten leidt. Verpoucke is een koploper in het gebruik van artificiële intelligentie, robots en nieuwe technologieën binnen de wereld van HR. Onze recruitmentstrategie is niet te evenaren.


TALENT MANAGEMENT


Het begeleiden van talenten


Maatwerk op een valide en betrouwbare manier is de basis van onze approach inzake talent management. Ons team van psychologen beantwoordt aan de hand van uiteenlopende tools vragen omtrent de aanwerving, de ontwikkeling, eventuele promotie, doorgroei of heroriëntatie van de talenten binnen uw organisatie.​


Een dosis gezond verstand


Het aantrekken van toptalenten in de juiste functie, het optimaal benutten van het potentieel van medewerkers en het ontwikkelen naar toekomstige verantwoordelijkheden binnen een organisatie, leiden tot werknemerstevredenheid, een sterker retentiebeleid en een hogere rentabiliteit.


Testing & Assessment


Assessment centers, development centers, coaching en training worden op maat van de organisatie, de functie en de kandidaat uitgewerkt. Het kan gaan over een korte vaardigheidstest, een persoonlijkheidsonderzoek, competentiegerichte interviews, rollenspelen, individuele begeleiding, groepssessies, …


PROJECT SOURCING


De juiste profielen met een gerust gemoed


Project Sourcing biedt u de mogelijkheid om uw projecten op verschillende gebieden te realiseren en dit door echte specialisten: ingenieurs, IT’ers, technici, tekenaars, project ingenieurs, ... of het nu voor een korte periode of op lange termijn is. Onze project sourcing stelt u in staat om de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste rol te hebben.


Verpoucke Consultant


Project sourcing biedt een antwoord aan kandidaten die enerzijds willen bijleren zonder zich op lange termijn vast te pinnen aan een vaste opdracht, maar tegelijk deel willen uitmaken van een stabiel team, wat de Verpoucke familie biedt.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Verpoucke?

5,0
Work/Life Balance
4,8
Salary/Benefits
4,8
Job Security/Advancement
4,8
Management
5,0
Culture

What did candidates say about the interview at Verpoucke?

Interview experience
Based on 6 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 6 interviews
Medium
Interview process length
Based on 6 interviews
About two weeks
See Verpoucke interviews