VINCI FACILITIES
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Onze expertise

VINCI Facilities draagt zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Als onderdeel van de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technisch beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 380 mensen te werk, goed voor een omzet van 60 miljoen in 2018.

Waarom werken bij VINCI Facilities ?

Onze medewerkers zijn de sleutel van het succes van VINCI Facilities. Ze zijn onze beste ambassadeurs in de omgang met onze klanten en voeren onze strategieën uit. Hierdoor zijn ze onze grootste aanwinst voor gezamenlijke groei. Dankzij je initiatieven, projecten en engagement om onze klanten tevreden te stellen en om te evolueren, kunnen we onze talloze projecten succesvol blijven uitvoeren. Dus waarom precies werken bij VINCI Facilities en onze typerende bedrijfscultuur uitdragen?

Omdat we je ondernemingsgeest cultiveren. Initiatieven nemen, risico’s beoordelen, succes visualiseren en effectief bereiken… De bedrijfscultuur van VINCI Facilities is gebaseerd op verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen in onze teams. We geloven in onze werknemers en hun ideeën. Sluit je bij ons aan en help onze toekomst vorm te geven.


Omdat onze diversiteit een sterkte is. Ongeacht je profiel zijn we op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen, jong en oud en van alle achtergronden, die onze passie voor dit werk delen. We bieden iedereen dezelfde kansen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen, is ons sterk punt. Kom werken bij een groep die trots is op zijn menselijk kapitaal.


Omdat we je vaardigheden helpen versterken. Via onder andere persoonlijke coaching en interne doorgroeimogelijkheden investeren we in de knowhow van onze getalenteerde werknemers. Ongeacht je achtergrond creëren we een omgeving die je kwaliteiten bevordert. De ontplooiing van je potentieel maakt ons immers sterker.


Omdat “echte successen gedeeld worden”. We groeien dankzij de aanwerving van nieuw talent, de integratie van nieuwe technologieën en de ontwikkeling van nieuwe methodes. Kennisdeling is ongetwijfeld een voordeel voor iedereen. Daarom bevorderen we open informatie-uitwisselingen en een netwerkcultuur. De samenwerking tussen de verschillende business units en teams via ons netwerk maakt integraal deel uit van onze dagelijkse realiteit. We delen productiemiddelen, knowhow en activiteiten. Werken bij VINCI Facilities is werken in een groep waar mensen van elkaar leren.

De dag van een VINCI Facilities technieker

VINCI Facilities goes green !

VINCI Facilities streeft er steeds meer naar om ecologie op de voorgrond te plaatsen. Daarom proberen onze technici in de provincie Antwerpen momenteel hun weg te vinden tussen de verschillende sites en klanten door.... op de fiets! En het is een echt succes! Naast het verminderen van onze ecologische voetafdruk is dit een aanzienlijke tijdsbesparing voor onze technici, die niet in de file staan !

Onze toekomstvisie voor Facility Management

In onze steeds veranderende wereld zal onze toekomstige werkplek steeds flexibeler worden. Ons werk doen ongeacht tijd of plaats wordt een standaard. Het welzijn van de bewoners zal belangrijker worden. Hert zal onze barometer van tevredenheid zijn.

Social media

Twitter
Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

Avenue du Port 86C boite 201, 1000 Bruxelles

Medewerkers

201 tot 500