Vivaldis Interim Employee Reviews

Showing all 26 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Happy @ work!
cco (Current Employee) –  Vlaams-Brabant23 July 2018
Fijn om telkens weer te mogen 'smijten' op de manier waarop je zelf wilt! :)
Pros
totaalpakket
Cons
Momenteel de warmte, maar daar kan niemand iets aan doen :)
Was this review helpful?Yes 9No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Équilibre vie personnelle /progessionnelle
Consultante en intérim (Current Employee) –  Nivelles20 July 2018
Vivaldis est une société humaine qui respecte notre vie privée
Pros
Nous gérons notre temps
Cons
Responsabilités
Was this review helpful?Yes 10No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zalige werkgever, toffe werksfeer en de jobinhoud is zeer divers
Kantoorverantwoordelijke (Current Employee) –  Deinze20 July 2018
Ondertussen werk ik meer dan 5 jaar bij Vivaldis. Nooit gedacht dat ik dit zo lang zou doen, maar wat ervoor zorgt dat ik bij Vivaldis blijf werken zijn volgende zaken:
- de werksfeer (naast het werk worden er activiteiten gedaan met de collega's wat de onderlinge relatie tussen de collega's versterkt)
- de open communicatie. Er wordt geluisterd naar ideeën en er is ruimte voor eigen inbreng.
- je kan jezelf ontplooien door een eigen aanpak waar jij je het meest comfortabel bij voelt met doch de nodige ondersteuning indien nodig.
- er heerst geen hiërarchie. Je bent ook helemaal geen nummer.
- er is mogelijkheid tot verdere opleiding, zelfs ook als je jezelf wil verdiepen in één of andere tak
- je wordt geapprecieerd om wie je bent
- op vrijdagnamiddag is er de ruimte en tijd om de week af te sluiten met een glaasje cava.
- snel gegroeid wat zorgt voor de nodige uitdagingen
- en zoveel meer
Pros
Werksfeer, goeie work-lifebalance, toffe jobinhoud (recruitment van A tot Z)
Was this review helpful?Yes 3No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Super werkgever!
Kantoorverantwoordelijke (Current Employee) –  Limburg (provincie)20 July 2018
Ik heb de kans gekregen van Vivaldis Interim om als schoolverlater te starten en door te groeien binnen het bedrijf. Een super sfeer en fijne collega's.... Dit maakt het harde werk eens zo leuk!
Pros
Sfeer, collega's, leuke feestjes, .... :-)
Cons
/
Was this review helpful?Yes 4No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top bedrijf
teamcoach (Current Employee) –  Zaventem19 July 2018
Top bedrijf met open nononse cultuur!
Zelfstandig werken in vrijheid en met respect voor eenieder.
Pros
zelfstandig werk, work hard play hard
Was this review helpful?Yes 7No 6Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Beste werkgever ooit!
Field coach BXL en Vlaams-Brabant (Current Employee) –  Bxl en Vlaams-Brabant19 July 2018
Een uniek bedrijf:
- waar iedereen een stem heeft
- waar collega's vrienden worden
- waar je jezelf kan ontplooien
- met de ALLERBESTE bedrijfsfeesten op unieke locaties
Pros
Sfeer: 10/10
Was this review helpful?Yes 4No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
un management au top!
Account expert (Current Employee) –  Nivelles19 July 2018
Bonjour à tous,

Je travaille chez Vivaldis depuis 4 ans.

Vivaldis est la seule société qui m ait proposé un équilibre entre mon travail, mes objectifs et ma vie privée.

Je travaille dans une ambiance agréable, sans stress, et surtout en étant écoutée et entendue. On se sent responsabilise.
Was this review helpful?Yes 4No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
la meilleure entreprise de ma carrière
team Captain (Current Employee) –  Waver19 July 2018
Bientôt 7 ans chez Vivaldis, un environnement très agréable, une indépendance pour travailler presque comme si l'agence nous appartenait. Bien sûr il y a des objectifs à atteindre mais à notre manière et avec le soutien de collègues qui prennent de leur temps pour nous permettre d'y arriver. . Nous pouvons y intégrer une petite note de folie si on en a envie. Le management ? à notre écoute et cela devient rare dans les autre sociétés. Nous sommes appelé par notre prénom, la direction est accessible. Nous représentons une grande famille, nous évoluons ensemble, partageons nos idées, décidons des actions à entreprendre, nous nous soutenons entre agences. Je n'avais pas connu cela ailleurs. oui, il y a des jours difficiles, mais une visite de collègues, un petit coup de téléphone, une idée et hop c'est reparti. Notre force ? Le contact, la proximité avec nos partenaires et candidats. Toutes les inscriptions en face à face devant une boisson, on prends du temps. Tout est géré en agence, de l'inscription des candidats à la prospection d'offre d'emploi, recherche commerciale, encodage des prestations et suivis administratifs. Nous sommes à l'écoute et accessibles. Nous sommes les seuls à avoir organisé pendant 2 années consécutives notre propre salon de l'emploi.
Oui, Vivaldis Interim sera la meilleure entreprise de ma carrière.
Pros
L'autonomie et la confiance accordée, l'environnement de travail.
Cons
heu!!!!! là je sais pas car si il y en a cela se règle.
Was this review helpful?Yes 6No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever
Team Captain (Current Employee) –  Turnhout19 July 2018
Open bedrijfscultuur, mogelijkheden om door te groeien en medewerkers met goesting!!
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Vivaldi’s great !
Recruitment Consultant (Current Employee) –  Bruxelles18 July 2018
Super compagnie, j’aime le travail, les collègues et l’environnement mais aussi et surtout la confiance et l’autonomie qui règnent en maîtres mots.
Pros
Autonomie, confiance, indépendance, tres bon équilibre vie privée et vie pro
Cons
/
Was this review helpful?Yes 12No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
open organisatiestructuur van zelfsturende teams, familiale bedrijfscultuur
Team Coach (Current Employee) –  West-Vlaanderen18 July 2018
open organisatiestructuur van zelfsturende teams . Je runt samen met je collega's het kantoor alsof het je eigen bedrijf is. Iedereen is CEO.
#werkiswatjeervanmaakt
#onebigworkfamily
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer. Veel autonomie in de invulling van je job
Team captain (Current Employee) –  Roeselare Rumbeke18 July 2018
Zie hierboven . Aangenaam bedrijf. Leuke werksfeer. Weinig hiërarchie.
Pros
Zelfstandigheid
Cons
Nog meer budget vrijmaken voor degelijke opleidingen
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toprecruiter
Team captain (Current Employee) –  Aarschot18 July 2018
Bij Vivaldis staan zowel klant als uitzendkracht op de eerste plaats.
Pros
Steeds feedback
Was this review helpful?Yes 3No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Er samen voor gaan!
Team Captain (Current Employee) –  Hasselt18 July 2018
Het is vandaag de dag niet altijd makkelijk om de juiste kandidaten te vinden voor bedrijven en de focus ligt dan ook vaak op het vlak van rekrutering. Gelukkig is de samenwerking binnen (en tussen) onze teams erg goed en helpen we elkaar deze uitdaging keer op keer aan te gaan. Er is daarnaast ook veel vrijheid om van je eigen kantoor een succes te maken waardoor je steeds met plezier komt werken. Deze firma denkt vooruit en voert een modern beleid dat klaar is voor de toekomst.
Pros
Fijne samenwerking in een top team!
Cons
Wel erg veel personeelsfeestjes.... ;)
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top werkgever
Consultant (Current Employee) –  Oudenaarde18 July 2018
Je hebt het gevoel thuis te komen op je werk.
Heel nauwe samenwerking met de collega's, top sfeer!
Het leuke is dat we dan ook de verantwoordelijkheid krijgen en zelf bepalen hoe we ons doel bereiken!

Werk is inderdaad wat je er zelf of samen van maakt!
Was this review helpful?Yes 4No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Les inscriptions
Carreer consultante (Current Employee) –  Mouscron Luingne18 July 2018
Chez Vivaldis, nous tenons à mettre un point d’honneur sur l’accueil de nos candidats. Nous souhaitons qu’un lien soit créé entre les intérimaires et nous, les consultants afin que la confiance soit omniprésente des deux côtés.
Pros
Boissons offertes aux candidats/intérimaires
Cons
Pas de voitures de société dès la signature du CDI
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Service personnalisé
Career Consultant (Current Employee) –  Etterbeek18 July 2018
- suivi de A jusqu'à Z des intérimaires et de clients
- une seule personne de contact; les consultants en agence
- accueil chaleureux
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Superleuk bedrijf om voor te werken!
Uitzendconsulente (Current Employee) –  Hasselt & Tessenderlo18 July 2018
Als schoolverlater ben ik kunnen starten bij Vivaldis Interim.
Ik wist niet goed ik wat er van moest verwachten, maar dit valt supergoed mee!
Je wordt goed begeleid, krijgt enorm veel kansen en doorgroeimogelijkheden.
In één woord: TOP!
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Eerste en enige werkgever
Kantoorverantwoordelijke (Current Employee) –  Limburg (provincie)16 July 2018
Als schoolverlater ben ik bij Vivaldis kunnen beginnen. Ze hebben in mij geïnvesteerd waardoor ik mezelf hebben kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag ben. Vijf jaar later werk ik nog steeds heel graag bij Vivaldis. Je krijgt veel autonomie en zeggenschap, je wordt betrokken bij belangrijke beslissingen, de collega's vormen een heel hechte groep, ook over verschillende kantoren heen, aan de nodige beloningen wordt ook steeds gedacht om ons te blijven motiveren en bedanken voor het harde werk. Kortom, ik zou Vivaldis voor geen enkele andere werkgever willen ruilen!
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hard werk wordt beloond
HR Officer (Current Employee) –  Antwerpen5 July 2018
Bij Vivaldis, net zoals bij eender welk interimbedrijf, moet er hard gewerkt worden om je kantoor goed te laten draaien. Daarvoor draag je als consulent mee de verantwoordelijkheid. Het leuke aan Vivaldis is dat de consulenten hiervoor de nodige vrijheid krijgen om zelf te bepalen hoe ze hun doel behalen. Wie on target zit wordt beloond met een mooie trimestriële bonus. Daarnaast is er voor iedereen het jaarlijkse weekendje, en de nodige tussentijdse feestjes. Een topbedrijf waar je collega's vrienden worden, en waar er naast het harde werk, plaats is voor een schaterlach.
Pros
leuke werksfeer, CAO 90 bonus, feestjes
Cons
-
Was this review helpful?Yes 4No 5Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Vivaldis Interim. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,7
Based on 26 reviews
521
43
32
20
10

Ratings by category

4,7Work/Life Balance
4,3Salary/Benefits
4,2Job Security/Advancement
4,5Management
4,7Culture

Vivaldis Interim Reviews by Location