Vlaamse overheid Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi statuut maar starre werkomgeving
Leerkracht secundair onderwijs (voormalige medewerker) –  Gent25 november 2017
Werken bij de Vlaamse Overheid is een loterij: naar gelang de dienst waar je terecht komt kan de werksfeer varieren van uitstekend naar lamentabel... Het statuut is evenwel uitstekend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkeerde werk informatie gekregen bij sollicitatie
Kok (voormalige medewerker) –  Antwerpen3 januari 2017
ze beloven je de hemel op aarde maar het was net omgekeerd.
er was weinig inbreng mogelijk van mezelf alhoewel ik meer dan voldoende goede ideeën had.
Maar ja als er mensen boven je staan die niet meekunnen dan stopt het
Pluspunten
veel vakantie
Minpunten
te weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een algemene ervaring
Secretariaatmedewerker (huidige medewerker) –  BRU17 september 2015
Veel afwisseling in mijn werk, en ook door vernieuwde dienst wordt er wel heel wat van mij verwacht.
in grote mate is het vaak met up en downs maar het verschilt naargelang de vraag is naar opleidingen en taken.
Er is een toffe werksfeer, we kennen elkaar al meer dan 10 jaar.
Leukste is dat ik met de postbedeling rondgaat want dan zie ik iedereen en kan ik ook wel eens een babbeltje slaan.
Pluspunten
maaltijdcheques
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht huwelijk
Assistent (voormalige medewerker) –  Brussel22 maart 2015
Het leukste aan deze job was het sociale contact met klanten. Eveneens de collega's waren toffe mensen.
Maar de lage werkdruk speelde mij op termijn enorme parten.
Pluspunten
Sociaal contact met klanten
Minpunten
Lage werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Onderwijzer (voormalige medewerker) –  Brussel1 september 2014
Steeds zelfde weekstructuur en toch veel inhoudelijke variatie
Veel zelfstandigheid, veel verantwoordelijkheid
Veel voldoening van de omgang met leerlingen/collega's
Constant bijscholen, aanpassen aan nieuwe richtlijnen
Tijdelijke contracten en het algemeen syteem van betrekkingen kan soms minder aangenaam zijn
Pluspunten
Redelijke verloning
Minpunten
syteem van arbeidscontracten
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We zijn naar een gebouw met landschapsburelen gegaan, dichtbij een station waar ook bussen zijn en metro's en trams, ik nam de bus
Admistratief bediende (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU17 mei 2014
Zien wat eerst moet afgewerkt worden
PC werken
Cursussen gevolgd
Pluspunten
Maaltijdcheques, verlof tussen Kerst en Nieuwjaar, 35 dagen verlof
Minpunten
sociaal verlof indien nodig
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Beta-tester nieuwe applicatie Verkeerongevallen (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU5 november 2013
Ik heb geleerd om optimaal te organiseren en met Microsoft programma's te werken. Dit werd aangemoedigd door de interessante en motiverende opdrachten en aangename collega's.
Was deze review nuttig?JaNee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeerloos
matroos (voormalige medewerker) –  antwerpen,oostende23 april 2013
sfeerloos geworden,veel ervaring op zee en de schelde,nieuwe directie die nog nooit de zee heeft bevaren,collega,s nu superjaloers en elk voor zich,moeilijkste nu geen plezier meer,leukste.......niks meer anders zou ik niet willen veranderen
Pluspunten
geen
Minpunten
geen sfeer meer
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  anna bijnsgebouw27 februari 2013
Gezellige werkomgeving in een nieuw gebouw.ik begin om 6 uur en start met de grondige taken die duren tot 8 uur.Dan beginnen de ambtenaren binnen te stromen en gaan wij over naar de dagelijkse taken zodat wij niemand tot last zijn.Het is wel aangenaam als de mensen aanwezig zijn.Dit is direkt een andere sfeer want ik word gewaardeerd.Ik volgde een cursus klantgerichtheid die mij goed ten baat komt.Ik krijg respect en geef dit ook aan mijn klanten.Wederzijds is prettig.Soms hebben wij minder prettige taken maar ja die horen er ook bij.
Pluspunten
maaltijdcheks sportdag enz
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 10 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,3
Bedrijfscultuur
3,0

Reviews over Vlaamse overheid gesorteerd op locatie