Vlaamse overheid Employee Reviews

Found 17 reviews matching the search See all 18 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
degelijke werkgever
deskundige Agentschap voor Onderwijsdiensten (Current Employee) –  Brussel23 January 2019
De job op zich is interessant en je leert veel bij over wetgeving en omgaan met personeelsleden. Het is leuk om mensen te kunnen helpen. Alleen, en dat is nog steeds zo bij de overheid, word je enkel beoordeeld op diploma en niet op competenties. Dit zorgt ervoor dat je heel weinig kan doorgroeien. En dat is jammer
Pros
loon, balans privé-werk
Cons
weinig doorgroeimogelijkheden
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Heel aangenaam
Administratief Assistent (Former Employee) –  Overheid, BE12 December 2018
Bij de Vlaamse Overheid was het zeer aangenaam om te werken.
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve samenwerking
Administratief bediende (Current Employee) –  Brussel18 October 2018
de collega's vallen super goed mee, de werkinhoud ook. Enkel te ver van huis dus te moeilijk om werk en privé te combineren.
Pros
1 dag per week thuis werken
Cons
Te ver van huis
Was this review helpful?Yes 2No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zelfstandig kunnen werken
Administratief bediende (Former Employee) –  Leuven17 August 2018
Ik kon zelfstandig mijn werk verrichten, en toch nog voldoende ondersteuning van het personeel.
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mooi statuut maar starre werkomgeving
Leerkracht secundair onderwijs (Former Employee) –  Gent25 November 2017
Werken bij de Vlaamse Overheid is een loterij: naar gelang de dienst waar je terecht komt kan de werksfeer varieren van uitstekend naar lamentabel... Het statuut is evenwel uitstekend.
Was this review helpful?Yes 12No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke eerste ervaring
Bediende Jobsstudent (Former Employee) –  Zaventem Nossegem16 January 2017
Het was een zeer leerrijke eerste werkervaring met toffe collega's.
Er waren momenten dat we allen een tandje bij moesten schakelen,
bij drukkere momenten wat gezonde stress teweeg bracht, maar daardoor werd de groep ook hechter.
De moeilijkste momenten waren de momenten dat het kalmer was,
ben iemand die graag iets te doen heeft ...
Pros
Sfeer
Cons
Géén gevonden
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkeerde werk informatie gekregen bij sollicitatie
Kok (Former Employee) –  Antwerpen3 January 2017
ze beloven je de hemel op aarde maar het was net omgekeerd.
er was weinig inbreng mogelijk van mezelf alhoewel ik meer dan voldoende goede ideeën had.
Maar ja als er mensen boven je staan die niet meekunnen dan stopt het
Pros
veel vakantie
Cons
te weinig doorgroei mogelijkheden
Was this review helpful?Yes 24No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke job
dossierbehandelaar personeelsadministratie (Current Employee) –  Brussels18 April 2016
mijn functie als dossierbehandelaar is zeer veelzijdig; dat maakt het enorm boeiend. Ook de werksfeer binnen het team maakt dat het zeer leuk werken is binnen de Vlaamse Overheid
Pros
werksfeer, gratis openbaar vervoer
Was this review helpful?Yes 10No 8Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een algemene ervaring
Secretariaatmedewerker (Current Employee) –  BRU17 September 2015
Veel afwisseling in mijn werk, en ook door vernieuwde dienst wordt er wel heel wat van mij verwacht.
in grote mate is het vaak met up en downs maar het verschilt naargelang de vraag is naar opleidingen en taken.
Er is een toffe werksfeer, we kennen elkaar al meer dan 10 jaar.
Leukste is dat ik met de postbedeling rondgaat want dan zie ik iedereen en kan ik ook wel eens een babbeltje slaan.
Pros
maaltijdcheques
Was this review helpful?Yes 5No 6Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
werkomgeving is goed omdat je buitenwerk doet
Wegenarbeider (Current Employee) –  Vosselaar, VLG11 September 2015
Tot juni 2015:
- een gezellige productiviteit
- heel veel geleerd
- goed
- redelijk
- geen moeilijkheden
- al het werk


Nu:
- ?
Pros
maaltijdcheques
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed bedrijf
produktieoperator (Former Employee) –  Antwerpen4 August 2015
met pijn in het hart vertrokken...goede werksfeer geen zwaar werk
toffe job heb er heel graag gewerkt...
Pros
goede sfeer, geen zwaar werk
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slecht huwelijk
Assistent (Former Employee) –  Brussel22 March 2015
Het leukste aan deze job was het sociale contact met klanten. Eveneens de collega's waren toffe mensen.
Maar de lage werkdruk speelde mij op termijn enorme parten.
Pros
Sociaal contact met klanten
Cons
Lage werkdruk
Was this review helpful?Yes 5No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve werkomgeving
Onderwijzer (Former Employee) –  Brussel1 September 2014
Steeds zelfde weekstructuur en toch veel inhoudelijke variatie
Veel zelfstandigheid, veel verantwoordelijkheid
Veel voldoening van de omgang met leerlingen/collega's
Constant bijscholen, aanpassen aan nieuwe richtlijnen
Tijdelijke contracten en het algemeen syteem van betrekkingen kan soms minder aangenaam zijn
Pros
Redelijke verloning
Cons
syteem van arbeidscontracten
Was this review helpful?Yes 4No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
We zijn naar een gebouw met landschapsburelen gegaan, dichtbij een station waar ook bussen zijn en metro's en trams, ik nam de bus
Admistratief bediende (Former Employee) –  Brussels, BRU17 May 2014
Zien wat eerst moet afgewerkt worden
PC werken
Cursussen gevolgd
Pros
Maaltijdcheques, verlof tussen Kerst en Nieuwjaar, 35 dagen verlof
Cons
sociaal verlof indien nodig
Was this review helpful?Yes 3No 5Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en gezellige werkomgeving
Beta-tester nieuwe applicatie Verkeerongevallen (Former Employee) –  Brussels, BRU5 November 2013
Ik heb geleerd om optimaal te organiseren en met Microsoft programma's te werken. Dit werd aangemoedigd door de interessante en motiverende opdrachten en aangename collega's.
Was this review helpful?Yes 3No 6Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sfeerloos
matroos (Former Employee) –  antwerpen,oostende23 April 2013
sfeerloos geworden,veel ervaring op zee en de schelde,nieuwe directie die nog nooit de zee heeft bevaren,collega,s nu superjaloers en elk voor zich,moeilijkste nu geen plezier meer,leukste.......niks meer anders zou ik niet willen veranderen
Pros
geen
Cons
geen sfeer meer
Was this review helpful?Yes 3No 6Report

See more Vlaamse overheid reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Vlaamse overheid. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,6
Based on 18 reviews
55
45
34
24
10

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,9Salary/Benefits
2,7Job Security/Advancement
2,7Management
3,3Culture

Vlaamse overheid Reviews by Location