Volvo Cars Employee Reviews

Found 22 reviews matching the search See all 136 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ja
Operator (Former Employee) –  Gent4 November 2019
vrienden omgeving is daar prima
als je persoonlijk werkt is het moeilijk
daarom werken ze daar liever samen in een ploeg.
Pros
geen
Cons
ja
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Logistiek medewerker (Former Employee) –  Gent16 July 2019
Vriendelijke collega’s die zeer plichtsbewust zijn en ook voldoende ondersteuning geven bij moeilijkere opdrachten.
Pros
Veel automaten
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mooi bedrijf
Orderpicker (Former Employee) –  Gent10 April 2019
Mooi bedrijf om in te werken, maar als je de vaste nachtploeg hebt, heb je geen leven meer. Dan leef je voor volvo.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkomgeving, mens staat centraal
Quality processes, systems & tools (Former Employee) –  Oost-Vlaanderen1 April 2019
prima bedrijf met duidelijke misie en visie, waarin de mens, zowel klant als medewerker, centraal staat. Goede ontplooings-mogelijkheden. Internationaal georienteerd met kansen op werk in het buitenland. Zeer leerrijk!
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe job , wel hard werken en veel mensen aan drugs . Kunnen ze je niet uitsaan pesten ze je buiten.
Productiemedewerkster (Former Employee) –  Oostakker18 February 2019
Hele tofge job , sociale collegas . Wel erg in groepen verdeeld en pesten mensen zo buiten . 1 x pech met auto = ontslag (onwettig afwezig)
Pros
Grote refter zoals lunch garden en goedkoop, gratis koffie en thee
Cons
Bijvoorbeeld panne auto en niet met taxi gaan = ontslag
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve werkomgeving
Productieoperator (Former Employee) –  Gent20 January 2019
Bandwerk. Routine. Monteren van auto-onderdelen aan de wagens op verschillende werkposten in het bedrijf op hoog tempo.
Pros
Uitgebreide keuken.
Cons
Weinig doorgroeimogelijkheden.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samen werken
Operator (Former Employee) –  Gent10 December 2018
Samen werken en samen spannen zo gaan we goed voorhuid
Pros
Veel collega’s
Cons
Ver van huis
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Rythme de travail
Gand - Job étudiant (Former Employee) –  Gand8 October 2018
Au départ, le travail me paraissait compliqué, mais au fur et à mesure je me suis habitué et j'ai réussi à m'adapter au rythme.
Pros
chaque repas / jour
Cons
Environnement parfois bruyant
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Toffe sfeer
Arbeider (Current Employee) –  Oostakker11 September 2018
Toch wel toffe werksfeer. Helaas beetje eentonig en weinig doorgroei mogelijk. Ook de verplaatsing huis - werk is voor mij beetje een struikelblok.
Pros
Toffe collega's en diversiteit
Cons
Eentonig en weinig doorgroei
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede studentjob
arbeider (Former Employee) –  Gent31 July 2018
Aangename werksfeer, mooi loon ideaal als studentenjob.
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bandwerk
Operator (Former Employee) –  Oostakker21 July 2018
Band werk , toffe collega's
je kon er warm eten in de middag
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer productief bedrijf
vorkliftbestuurder (Former Employee) –  Oostakker10 January 2018
volvo cars
goede werkgever

een dag op volvo is altijd geconcentreerd zijn
vooral als vorkliftbestuurder


zeer toffe collegas
Pros
lekker eten
Cons
werkdruk lig te hoog
Was this review helpful?YesNo 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Het was een goeie job
Operator (Former Employee) –  Gent17 December 2017
Het was een goeie job kheb daar jaren gewerkt geen enkele probleem gehad
Ik ben begonnen als zelfstandige daarmee dat ik gestopt ben in volvo cars
Was this review helpful?Yes 3NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker vorkliftchaufeur (Current Employee) –  Gent29 November 2017
Als beginnend arbeider denk je dat het moeilijk is in Volvo te werken maar alles wordt perfect aangeleerd ik doe dit bijna 25 jaar dus heb ervaring
Pros
Maaltijd cheques
Cons
Werkdruk
Was this review helpful?YesNo 2Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Te hoge tempo om te werken
Arbeider (Former Employee) –  Provincie Oost-Vlaanderen13 February 2017
Slecht betaald voor wat je moet doen. Te streng. En kan nooit uw mening zeggen.
Pros
Geen
Cons
Te streng. En kan nooit verlof opnemen wanneer u wilt
Was this review helpful?YesNo 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Hele leuke job
Arbeider (Former Employee) –  Gent18 May 2016
Volvo cars is een bedrijf dat voor mij een hele leuke ervaring was. Zeer leuke collega's en een heel ander werkveld. Maar heb dit met heel veel plezier gedaan, spijtig dat het maar interiem was.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
je kan overal in de fabriek op het net van Volvo en internet in de pauzes
operator, heftruckchauffeur (Former Employee) –  GC27 February 2016
Je wordt goed opgevolgd,zijn er problemen je wordt geholpen je krijgt soms de kans om hogerop tegeraken,het is er een leuke sfeer om te werken en goeie collegas
Pros
bedrijfsrestaurant
Cons
geen alcohol, alleen roken in bepaalde zones
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Volvo is een goede werkgever.
Driver (Former Employee) –  Gent Zeehaven16 September 2015
Ik werkte graag bij Volvo omdat:

- aangename werksfeer, toffe collega's
- goed kunnen doorwerken
- mooie, verzorgde werkplaats
- goede chef
- veel en snel kunnen werken waardoor de tijd snel gaat
Pros
Goede verloning
Cons
Ontslag om economische redenen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
interim arbeider
montage (Former Employee) –  Gent, VLG18 January 2014
Alle dagen hetzelfde
bandwerk
weinig contact met de collega's
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goed
Productie arbeider (Former Employee) –  Gent, VLG18 November 2013
Tijdsdruk
sociale groep
goede sfeer
Eentonig
goed loon
leerrijk
Pros
sociaal werk
Cons
Tijdsdruk
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Volvo Cars. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 136 reviews
552
449
321
27
17

Ratings by category

3,8Work/Life Balance
3,9Salary/Benefits
3,7Job Security/Advancement
3,6Management
3,8Culture

Volvo Cars Reviews by Location