Volvo Reviews

55 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work
Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen4 oktober 2017
Nice atmosphere at work , very international environment, perfect place for those who love switching languages and working on the phone. It can be hard to hand calls while the volume is high.
Pluspunten
salary
Minpunten
stressful while high volume of calls
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met gezellige en vriendelijke collega'/
Productieoperator (huidige medewerker) –  Gent1 september 2017
Geen carrièremogelijkheden, mooie loon voor een goed werk maar geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
8 jaar lang met plezier gewerkt.
Operator (voormalige medewerker) –  Gent17 juli 2017
Volvo Cars Gent is een groot bedrijf die goed voor zijn medewerkers zorgt. Mijn functie bestond voornamelijk uit het afwerken van de eindassemblage van het interieur. Met collega's konden we zowel goed samenwerken, als lachen. Het minst fijne van deze baan was dat je veel moest lopen, tot wel 10 km per dag. Het leukste was dat we op een gegeven moment soort van familie met de collega's werden en iedereen elkaar hielp daar waar dat nodig was. De reden dat ik hier weg ben gegaan is o.a. omdat ik vanaf september zal verhuizen naar Stabroek, waar ik met mijn partner zal gaan samenwonen.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fouten wegschuren
Arbeider (voormalige medewerker) –  spuitafdeling22 mei 2017
Geen goede sfeer, pesterijen zowel op werk als in mijn prive leven. Heb zelfs politie moeten waarschuwen na ik ontslagen was.Er is een dossier opgemaakt voor de pesterijen resultaat weet ik niet hiervan ben ontslagen tijdens de melding.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige samenwerking met alle collega's.
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Oostakker3 mei 2017
Drukke werkzaamheden doch een zeer familiale sfeer op de vloer samen met de collega's en speciale events en team building. Heb dit werk zeer grrag gedaan en werd daarvoor ook gewaardeerd door onze directe chef.
Steeds flexibel geweest indien veel werk overgewerkt, feestdagen gewerkt, zeer laat zelfs omdat een vrachtwagen naar Rusland zo vlug mogelijk moest kunnen vertrekken.
Pluspunten
maaltijdcheques, nieuwjaarscadeau, bij nieuwe vrachtwagenvoorstelling gratis etentje.
Minpunten
Alle drank (koffie, thee, choco, soep) gratis dus geen minpunten !
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomstandigheden
Voice/orderpicker (voormalige medewerker) –  Gent19 april 2017
Ik heb graag bij Volvo gewerkt, alleen was de combinatie met veel schoolwerk en het ploegensysteem niet voor mij weggelegd. ook de afstand was een van de redenen waarom ik hier gestopt ben
Pluspunten
aardig loon, fijne collega's
Minpunten
afstand
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar de oversten maken er een echte chaos van.
machine operator (voormalige medewerker) –  Gent8 april 2017
Met de collega's zat het wel goed maar de oversten maakten er soms een echte zooi van. Orders krijgen waar je normaal niet voor bevoegd bent en als er iets gebeurd ben jij de schuldige. Voor de rest was het zeker aangenaam werken ook al was het soms iets te rustig. Het leukste van de baan vond ik de vrijheid de je meestal had in hoe en wat te doen. Zelf initiatief nemen en het gewoon op jou manier oplossen! Het moeilijkste van de baan was de communicatie en het samenwerken met de net opgewerkte meestergasten en supervisors.
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
parking heeeeeeeel ver van fabriek (esdik)
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
Mechanic (voormalige medewerker) –  Gent5 april 2017
It is a while ago that i worked their. I worked in the sector where bumpers were made for Volvo V40 and V60. Atmosphere was very good and the salary was also very good.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie team work
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Gent21 februari 2017
goeie teams gehad goeie uren geen problemen gehad met files en er waren ook heel goeie bazen
en het werk op zich was goed
Pluspunten
kortingen op activiteiten
Minpunten
waaronder sommige collega's niet goed waren
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trabajo dinámico, con posibilidades de aprender cada dia
Como Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Gent, Belgica13 februari 2017
Un trabajo de acceso a personas nuevas cada dia.
Variado, con funciones diferentes que permitían la dinamización de las relaciones.
Pluspunten
Contacto con las personas de muchos lugares diferentes
Minpunten
Un horario de 24h. Turnos
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multicultural and international environment, evolving function to face continous challenges
Executive Assistant & Event Coordinator (huidige medewerker) –  Brussels2 februari 2017
This function, in a multicultural and international environment, requires a strong sense of responsability & diplomacy as a great ease and adaptability.
Daily challenge on organization & effectiveness,
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende internationale werkomgeving met veel groeikansen
Communications manager & project manager (voormalige medewerker) –  Brussels21 januari 2017
Corporate values doorgedreven tot op de werkvloer, aangename werkomgeving, ruimte voor zelfontplooiing en reële groeikansen.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ett otypiskt callcenter jobb
Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Gent24 november 2016
Arbetsmiljön är internationell och man sitter ihop med tiotals personer i en öppen kontor. Utbildning för arbetet erbjuds och det finns utvecklingsmöjligheter. Passar inte för den som inte är intresserad i teknik eller fordon. Arbetet innebär mycket stress och byte mellan olika skift, vilket innebär obekväma arbetstider. Man har mycket ledigt på grund av scheman.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Electromécanicien (huidige medewerker) –  Gent7 november 2016
Vroeger was het bedrijf socialer dan nu en had het meer toekomst dan nu
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Una empresa donde se trabajaba en equipos multi cultural y diverso
Breakdown coordinator (voormalige medewerker) –  Gante - Bélgica23 oktober 2016
Una empresa que motiva y valora a sus trabajadoras creando ambientes muy positivo y agradable de gran productividad.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Arbeider (voormalige medewerker) –  Oostakker7 juli 2016
Volvo Trucks ,

is een zeer profesioneel bedrijf met goede kwaliteit op de markt.
de arbeiders worden goed verzorgd en krijgen de kans om mee te groeien met het bedrijf.
Pluspunten
rook ruimtes
Minpunten
geen drank
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
voice-Orderpicken, Meewerkend Voorvrouw (voormalige medewerker) –  Oostakker6 mei 2016
opstart met planning en op het einde van de dag moest dat klaar zijn.

verschillende opleidingen kunnen volgen

Vriendelijke collega's
Pluspunten
mogelijkheid om verschillende opleidingen te krijgen volgens de functies
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wertvoller Arbeitgeber
Global Director External Communications (huidige medewerker) –  Brüssel21 maart 2016
multikulturelles Unternehmen
Cross-functional working auf globaler Ebene
High Performance Culture
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange dagen
Operator (voormalige medewerker) –  Oostakker7 maart 2016
Het waren lange dagen, omdat ik daar aan de band moest staan. Ik had super toffe collega's. De supervisors en de ploegbazen waren ook zeer vriendelijke mensen.
Pluspunten
Lekker uitgebreid eten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
monteerder met takel (huidige medewerker) –  Gent27 februari 2016
de collega's zijn toffe mensen
de leidinggevers hebben geen ervaring genoeg
Pluspunten
goed loon
Minpunten
ze kunnen niet begrijpen dat mensen een fout kan maken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.593 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Volvo gesorteerd op locatie