Volvo Reviews

93 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.917 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Studentenjob Ergonomie & Energy@Volvo (voormalige medewerker) –  Gent2 april 2018
Zeer goede werkgever om stage te volgen: veel bijgeleerd welke sterke punten ik heb, leuke sfeer,.... Bovendien is de mentaliteit bij Volvo zeer open, mensgericht,...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer productief bedrijf
vorkliftbestuurder (voormalige medewerker) –  Oostakker10 januari 2018
volvo cars
goede werkgever

een dag op volvo is altijd geconcentreerd zijn
vooral als vorkliftbestuurder


zeer toffe collegas
Pluspunten
lekker eten
Minpunten
werkdruk lig te hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collegialiteit
Arbeider (voormalige medewerker) –  Gent19 december 2017
Goede band met collega's en ploegbazen ,
correcte samenwerking.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een goeie job
Operator (voormalige medewerker) –  Gent17 december 2017
Het was een goeie job kheb daar jaren gewerkt geen enkele probleem gehad
Ik ben begonnen als zelfstandige daarmee dat ik gestopt ben in volvo cars
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Productiemedewerker vorkliftchaufeur (huidige medewerker) –  Gent29 november 2017
Als beginnend arbeider denk je dat het moeilijk is in Volvo te werken maar alles wordt perfect aangeleerd ik doe dit bijna 25 jaar dus heb ervaring
Pluspunten
Maaltijd cheques
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer uitdagende job
Electromécanicien (voormalige medewerker) –  Oostakker19 november 2017
zeer uitdagende job, heel plezante sfeer ook en toffe collegas
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor nu
Magazijnier (huidige medewerker) –  Oostakker13 oktober 2017
Uitkijkend naar iets nieuws, maar toch in orde op de meeste vlakken
Pluspunten
Restaurant
Minpunten
Werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work
Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen4 oktober 2017
Nice atmosphere at work , very international environment, perfect place for those who love switching languages and working on the phone. It can be hard to hand calls while the volume is high.
Pluspunten
salary
Minpunten
stressful while high volume of calls
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met gezellige en vriendelijke collega'/
Productieoperator (huidige medewerker) –  Gent1 september 2017
Geen carrièremogelijkheden, mooie loon voor een goed werk maar geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big corporation culture
French and Iberian Markets Responsible (voormalige medewerker) –  Gent27 juli 2017
A typical day in this function consisted on checking mail inboxes, invoices, reports, statements, accounts balance and phone calls.

Solving invoices problems was the main target, followed by assisting queries from dealers and end clients.

Good colleagues and management, in overall.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
8 jaar lang met plezier gewerkt.
Operator (voormalige medewerker) –  Gent17 juli 2017
Volvo Cars Gent is een groot bedrijf die goed voor zijn medewerkers zorgt. Mijn functie bestond voornamelijk uit het afwerken van de eindassemblage van het interieur. Met collega's konden we zowel goed samenwerken, als lachen. Het minst fijne van deze baan was dat je veel moest lopen, tot wel 10 km per dag. Het leukste was dat we op een gegeven moment soort van familie met de collega's werden en iedereen elkaar hielp daar waar dat nodig was. De reden dat ik hier weg ben gegaan is o.a. omdat ik vanaf september zal verhuizen naar Stabroek, waar ik met mijn partner zal gaan samenwonen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond het geen aangename werksfeer
Operator (voormalige medewerker) –  Oostakker8 juni 2017
nogal eentonig werken,weinig contact met collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fouten wegschuren
Arbeider (voormalige medewerker) –  spuitafdeling22 mei 2017
Geen goede sfeer, pesterijen zowel op werk als in mijn prive leven. Heb zelfs politie moeten waarschuwen na ik ontslagen was.Er is een dossier opgemaakt voor de pesterijen resultaat weet ik niet hiervan ben ontslagen tijdens de melding.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige samenwerking met alle collega's.
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Oostakker3 mei 2017
Drukke werkzaamheden doch een zeer familiale sfeer op de vloer samen met de collega's en speciale events en team building. Heb dit werk zeer grrag gedaan en werd daarvoor ook gewaardeerd door onze directe chef.
Steeds flexibel geweest indien veel werk overgewerkt, feestdagen gewerkt, zeer laat zelfs omdat een vrachtwagen naar Rusland zo vlug mogelijk moest kunnen vertrekken.
Pluspunten
maaltijdcheques, nieuwjaarscadeau, bij nieuwe vrachtwagenvoorstelling gratis etentje.
Minpunten
Alle drank (koffie, thee, choco, soep) gratis dus geen minpunten !
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Maken trucks
Teamleider (huidige medewerker) –  Teamleider24 april 2017
Kwaliteit op de eerste plaats samen met safety. Veel variatie
Pluspunten
Extra legale voordelen
Minpunten
Geen korting bij aankoop wagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomstandigheden
Voice/orderpicker (voormalige medewerker) –  Gent19 april 2017
Ik heb graag bij Volvo gewerkt, alleen was de combinatie met veel schoolwerk en het ploegensysteem niet voor mij weggelegd. ook de afstand was een van de redenen waarom ik hier gestopt ben
Pluspunten
aardig loon, fijne collega's
Minpunten
afstand
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar de oversten maken er een echte chaos van.
machine operator (voormalige medewerker) –  Gent8 april 2017
Met de collega's zat het wel goed maar de oversten maakten er soms een echte zooi van. Orders krijgen waar je normaal niet voor bevoegd bent en als er iets gebeurd ben jij de schuldige. Voor de rest was het zeker aangenaam werken ook al was het soms iets te rustig. Het leukste van de baan vond ik de vrijheid de je meestal had in hoe en wat te doen. Zelf initiatief nemen en het gewoon op jou manier oplossen! Het moeilijkste van de baan was de communicatie en het samenwerken met de net opgewerkte meestergasten en supervisors.
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
parking heeeeeeeel ver van fabriek (esdik)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive work place
Belgium - Production worker (voormalige medewerker) –  Ghent, BE6 april 2017
Volvo Trucks was a very big factory to work at but e people were really friendly, the jobs you get were fun to do and it was nice to be able to see how a truck gets build. I had to take part in assembling the engine and it was really interesting to see al of that. Occasionaly you can ask to switch jobs too if you would like to get a new experience.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
Mechanic (voormalige medewerker) –  Gent5 april 2017
It is a while ago that i worked their. I worked in the sector where bumpers were made for Volvo V40 and V60. Atmosphere was very good and the salary was also very good.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke job, onaangename collega's
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oostakker4 maart 2017
leuke job de tijd ging snel en werd goed vergoed.
MAAR de 'collega's' waren echt pesters
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Volvo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.918 reviews
5827
4651
3316
281
143

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Volvo gesorteerd op locatie