Volvo Reviews

98 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.026 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stable Environment
SENIOR LEGAL COUNSEL (voormalige medewerker) –  Brussels, Belgium31 oktober 2018
Volvo was a great place to be. My work was challenging and I was able to interact with all different types of people. I had the ability to travel. I felt that I had a good work-life balance there.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slavenarbeid, geen respect,
Productie Arbeider (voormalige medewerker) –  Gent26 oktober 2018
slecht bedrijf, geen respect voor zijn mensen, geen doorgroeimogelijkheden, mensen die op interim basis werken worden totaal uitgebuit.. vermoeiende job en schijnheilig mentaliteit.. Personeel kan Volvo auto leasen en dat is gedaan om werkverzuim tegen te gaan, ik raad het niemand aan, en anders ga kijken en zie voor je eigen :D

Succes
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produkt arbeit
Fertigungsproduktion/ Operator (huidige medewerker) –  Gent / Belgien28 september 2018
Ich habe bei Volvo mehrere Jahren gearbeitet , und war sehr zufriden .
ich habe in verschidene Breiche gearbeitet : Bremse , Airbagzensoren , Dashbord , alle Kabeln , Reifen Qualität kontrolle , und viele andere Breichen ...
Ich hatte ein sehr gute verhältnis mit meine Kolegen und , mit meinen Sheffen .
Ich htte ein geregeltes Arbeits verhältnis . in diesen viele Jahren habe sehr gute arbeit erfahrung .
Pluspunten
5 € Täglich gutschein für essen, Weihnachts Geld, und Geschenke, und sehr hör Urlaubs Geld
Minpunten
Für mich hatte keinen Nachteil
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke en gezellige omgeving
Administratieve ondersteuning & magazijn (voormalige medewerker) –  Gent17 september 2018
Ik vond het zeer tof om voor Volvo Cars te werken. Er was altijd afwisseling in mijn job. Het was zeker ook een leerrijke ervaring. Spijtig genoeg was het een tijdelijke opdracht.

Ik heb zeker ervaring opgedaan die me altijd zal bijblijven. Maar mijn tweede functie als operator was zeer zwaar. Doordat het te zwaar was, en mijn teambegeleider daar niet erg begrip voor had ben ik ermee gestopt. Wat ik nu nog steeds spijtig vind.

Het leukste aan mijn job waren zeker mijn collega's en de variatie in mijn werk.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen goede teamleaders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer groot bedrijf
arbieder (huidige medewerker) –  Gent14 september 2018
groot bedrijf met doorgroeimogelijkheden en goede verloning.
ploegen of vaste nacht.
Pluspunten
hospitalizatie verzekering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kwaliteitscontroleur en productiemedewerker (huidige medewerker) –  Gent6 september 2018
Een top bedrijf met doorgroeien mogelijkheid .Mooi verloning en vakantiegeld .Een voorbeeld voor andere bedrijven !
Pluspunten
Gratis koffie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volvo
Operator (voormalige medewerker) –  Zottegem19 augustus 2018
Ik heb 6 maanden fulltime time gewerkt bij volvo heb daar een goeie tijd beleefd en ben daar weg gegaan omdat ik heb gehoren gekregen wegen productie daling dat er mensen moesten stoppen vandaar dat ik daar niet meer week
Pluspunten
Ervaring
Minpunten
Comincatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Vilvoorde15 augustus 2018
Goede collega's maar de laatste maanden minder contact met de verantwoordelijke van het magazijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Machine Operator (huidige medewerker) –  9000 Gent16 juli 2018
Volvo Cars Gent is een bedrijf waarbij men een goede werksfeer heeft en een mooie verloning en tal van voordelen. Doorgroeimogelijkheden zijn er tot op een bepaald niveau waarna men verder moet studeren voor hogere functies.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
MACHINE OPERATOR (MO) (voormalige medewerker) –  Gent5 juli 2018
je leert er bij over hoe de autos ineen zitten en hoe het bedrijf ineen zit , interesante werkomgeving wegens interessant werk , goede werknemers en goede loon , alleen het teamverplaatsing kan beter toen ik daar werkte maar ondervond geen problemen doordat
Pluspunten
goed eten en regelmatig pauze
Minpunten
op tijd werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke omgeving
Breakdown coordinator FRIT-team (voormalige medewerker) –  Oostakker3 juli 2018
Zeer praktische programma's die het werk een pak vergemakkelijken en een fantastische opleiding gekregen dus niet voor de leeuwen gegooid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer voor wie hie lang werkt, niet voor nieuwelingen
Orderpicker vce (voormalige medewerker) –  Oostakker19 juni 2018
1 van de belangrijkste punten voor ergens te werken, is toch de werksfeer. als je hier lang werkt, oke, maar als nieuweling is het vaak lastig, een paar rotte appels die de boel verzieken.
loon is wel dik in orde, en de acht uren passeren vlot.
Pluspunten
verloning
Minpunten
werksfeer, mentaliteit van ploegbazen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer met veel opportuniteiten
Algemeen bediende (huidige medewerker) –  Gent15 juni 2018
Goeie werkgever waarbij je veel doorgroeimogelijkheden hebt en zeer aangename sfeer.
Pluspunten
gratis koffie, goedkope maaltijden
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deprimerende werkplaats
Polyvalente medewerker/poetsvrouw (voormalige medewerker) –  3 j Oudenaarde , 1j Zottegem1 juni 2018
Als personeel wordt je nietgewaardeerd op je werkprestaties en ze vragen heel veel van hun personeel maar weinig verloning !
Onderbetaald !
Uitbuiten !
Tis er een duivenkot ! Personeel komt en gaat ! Zelfs werkkrachten van meer dan 25 j dienst wordenbuiten gekegeld wanneer het hen uitkomt !
En ze behandelen je als stukvuil !
Pluspunten
Afdeling Oudenaarde nog redelijk
Minpunten
Bazen, werksfeer, . Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting werkdag nacht
arbeider (voormalige medewerker) –  Gent7 mei 2018
Werken tijdens de nacht is voor mij top.
geen files om naar het werk te rijden.
geen files om naar huis te gaan.
goed betaald.
leuke collega's.
Pluspunten
goed betaalde job
Minpunten
geen warme maaltijd te verkrijgen tijdens de nacht. maar is niet echt een must.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Studentenjob Ergonomie & Energy@Volvo (voormalige medewerker) –  Gent2 april 2018
Zeer goede werkgever om stage te volgen: veel bijgeleerd welke sterke punten ik heb, leuke sfeer,.... Bovendien is de mentaliteit bij Volvo zeer open, mensgericht,...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collegialiteit
Arbeider (voormalige medewerker) –  Gent19 december 2017
Goede band met collega's en ploegbazen ,
correcte samenwerking.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer uitdagende job
Electromécanicien (voormalige medewerker) –  Oostakker19 november 2017
zeer uitdagende job, heel plezante sfeer ook en toffe collegas
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor nu
Magazijnier (huidige medewerker) –  Oostakker13 oktober 2017
Uitkijkend naar iets nieuws, maar toch in orde op de meeste vlakken
Pluspunten
Restaurant
Minpunten
Werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work
Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen4 oktober 2017
Nice atmosphere at work , very international environment, perfect place for those who love switching languages and working on the phone. It can be hard to hand calls while the volume is high.
Pluspunten
salary
Minpunten
stressful while high volume of calls
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Volvo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.027 reviews
5879
4686
3328
286
148

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Volvo gesorteerd op locatie