Volvo Reviews

89 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.947 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
MACHINE OPERATOR (MO) (voormalige medewerker) –  Gent5 juli 2018
je leert er bij over hoe de autos ineen zitten en hoe het bedrijf ineen zit , interesante werkomgeving wegens interessant werk , goede werknemers en goede loon , alleen het teamverplaatsing kan beter toen ik daar werkte maar ondervond geen problemen doordat
Pluspunten
goed eten en regelmatig pauze
Minpunten
op tijd werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke omgeving
Breakdown coordinator FRIT-team (voormalige medewerker) –  Oostakker3 juli 2018
Zeer praktische programma's die het werk een pak vergemakkelijken en een fantastische opleiding gekregen dus niet voor de leeuwen gegooid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer voor wie hie lang werkt, niet voor nieuwelingen
Orderpicker vce (voormalige medewerker) –  Oostakker19 juni 2018
1 van de belangrijkste punten voor ergens te werken, is toch de werksfeer. als je hier lang werkt, oke, maar als nieuweling is het vaak lastig, een paar rotte appels die de boel verzieken.
loon is wel dik in orde, en de acht uren passeren vlot.
Pluspunten
verloning
Minpunten
werksfeer, mentaliteit van ploegbazen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer met veel opportuniteiten
Algemeen bediende (huidige medewerker) –  Gent15 juni 2018
Goeie werkgever waarbij je veel doorgroeimogelijkheden hebt en zeer aangename sfeer.
Pluspunten
gratis koffie, goedkope maaltijden
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deprimerende werkplaats
Polyvalente medewerker/poetsvrouw (voormalige medewerker) –  3 j Oudenaarde , 1j Zottegem1 juni 2018
Als personeel wordt je nietgewaardeerd op je werkprestaties en ze vragen heel veel van hun personeel maar weinig verloning !
Onderbetaald !
Uitbuiten !
Tis er een duivenkot ! Personeel komt en gaat ! Zelfs werkkrachten van meer dan 25 j dienst wordenbuiten gekegeld wanneer het hen uitkomt !
En ze behandelen je als stukvuil !
Pluspunten
Afdeling Oudenaarde nog redelijk
Minpunten
Bazen, werksfeer, . Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting werkdag nacht
arbeider (voormalige medewerker) –  Gent7 mei 2018
Werken tijdens de nacht is voor mij top.
geen files om naar het werk te rijden.
geen files om naar huis te gaan.
goed betaald.
leuke collega's.
Pluspunten
goed betaalde job
Minpunten
geen warme maaltijd te verkrijgen tijdens de nacht. maar is niet echt een must.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Studentenjob Ergonomie & Energy@Volvo (voormalige medewerker) –  Gent2 april 2018
Zeer goede werkgever om stage te volgen: veel bijgeleerd welke sterke punten ik heb, leuke sfeer,.... Bovendien is de mentaliteit bij Volvo zeer open, mensgericht,...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede collegialiteit
Arbeider (voormalige medewerker) –  Gent19 december 2017
Goede band met collega's en ploegbazen ,
correcte samenwerking.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer uitdagende job
Electromécanicien (voormalige medewerker) –  Oostakker19 november 2017
zeer uitdagende job, heel plezante sfeer ook en toffe collegas
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor nu
Magazijnier (huidige medewerker) –  Oostakker13 oktober 2017
Uitkijkend naar iets nieuws, maar toch in orde op de meeste vlakken
Pluspunten
Restaurant
Minpunten
Werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work
Breakdown Coordinator (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen4 oktober 2017
Nice atmosphere at work , very international environment, perfect place for those who love switching languages and working on the phone. It can be hard to hand calls while the volume is high.
Pluspunten
salary
Minpunten
stressful while high volume of calls
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met gezellige en vriendelijke collega'/
Productieoperator (huidige medewerker) –  Gent1 september 2017
Geen carrièremogelijkheden, mooie loon voor een goed werk maar geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big corporation culture
French and Iberian Markets Responsible (voormalige medewerker) –  Gent27 juli 2017
A typical day in this function consisted on checking mail inboxes, invoices, reports, statements, accounts balance and phone calls.

Solving invoices problems was the main target, followed by assisting queries from dealers and end clients.

Good colleagues and management, in overall.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
8 jaar lang met plezier gewerkt.
Operator (voormalige medewerker) –  Gent17 juli 2017
Volvo Cars Gent is een groot bedrijf die goed voor zijn medewerkers zorgt. Mijn functie bestond voornamelijk uit het afwerken van de eindassemblage van het interieur. Met collega's konden we zowel goed samenwerken, als lachen. Het minst fijne van deze baan was dat je veel moest lopen, tot wel 10 km per dag. Het leukste was dat we op een gegeven moment soort van familie met de collega's werden en iedereen elkaar hielp daar waar dat nodig was. De reden dat ik hier weg ben gegaan is o.a. omdat ik vanaf september zal verhuizen naar Stabroek, waar ik met mijn partner zal gaan samenwonen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond het geen aangename werksfeer
Operator (voormalige medewerker) –  Oostakker8 juni 2017
nogal eentonig werken,weinig contact met collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fouten wegschuren
Arbeider (voormalige medewerker) –  spuitafdeling22 mei 2017
Geen goede sfeer, pesterijen zowel op werk als in mijn prive leven. Heb zelfs politie moeten waarschuwen na ik ontslagen was.Er is een dossier opgemaakt voor de pesterijen resultaat weet ik niet hiervan ben ontslagen tijdens de melding.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige samenwerking met alle collega's.
Administratief werk (voormalige medewerker) –  Oostakker3 mei 2017
Drukke werkzaamheden doch een zeer familiale sfeer op de vloer samen met de collega's en speciale events en team building. Heb dit werk zeer grrag gedaan en werd daarvoor ook gewaardeerd door onze directe chef.
Steeds flexibel geweest indien veel werk overgewerkt, feestdagen gewerkt, zeer laat zelfs omdat een vrachtwagen naar Rusland zo vlug mogelijk moest kunnen vertrekken.
Pluspunten
maaltijdcheques, nieuwjaarscadeau, bij nieuwe vrachtwagenvoorstelling gratis etentje.
Minpunten
Alle drank (koffie, thee, choco, soep) gratis dus geen minpunten !
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Maken trucks
Teamleider (huidige medewerker) –  Teamleider24 april 2017
Kwaliteit op de eerste plaats samen met safety. Veel variatie
Pluspunten
Extra legale voordelen
Minpunten
Geen korting bij aankoop wagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomstandigheden
Voice/orderpicker (voormalige medewerker) –  Gent19 april 2017
Ik heb graag bij Volvo gewerkt, alleen was de combinatie met veel schoolwerk en het ploegensysteem niet voor mij weggelegd. ook de afstand was een van de redenen waarom ik hier gestopt ben
Pluspunten
aardig loon, fijne collega's
Minpunten
afstand
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar de oversten maken er een echte chaos van.
machine operator (voormalige medewerker) –  Gent8 april 2017
Met de collega's zat het wel goed maar de oversten maakten er soms een echte zooi van. Orders krijgen waar je normaal niet voor bevoegd bent en als er iets gebeurd ben jij de schuldige. Voor de rest was het zeker aangenaam werken ook al was het soms iets te rustig. Het leukste van de baan vond ik de vrijheid de je meestal had in hoe en wat te doen. Zelf initiatief nemen en het gewoon op jou manier oplossen! Het moeilijkste van de baan was de communicatie en het samenwerken met de net opgewerkte meestergasten en supervisors.
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
parking heeeeeeeel ver van fabriek (esdik)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Volvo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.948 reviews
5843
4662
3318
281
144

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Volvo gesorteerd op locatie