Volvo Reviews

104 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.249 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
En dag op etentafel
Operatormedewerker (voormalige medewerker) –  Gent20 augustus 2019
Het is een grotte omgeving.
Jij kan veel cominiceren met jouw collega's
Jij hebt de kan om te klimnen binnen het bedrijf.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen eten gratis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiel bedrijf
Shipping Coordinator, Gent (voormalige medewerker) –  Oost-Vlaanderen18 juli 2019
Moeilijk doorgroeien, bedrijfsprocessen missen cohesie. W
el aangenaam werken in internationale context.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede toffe plaats..goed betaald
Operator (voormalige medewerker) –  Gent10 februari 2019
van tijd tot tijd nieuwe modellen. Wat aanpassingen aan de auto. Af en toe wat drukker op sommige dagen. Maar voor de rest geen probleem
Pluspunten
Premies
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf,maar wel hard werken voor perfecte kwaliteit te leveren.
Team begeleider (huidige medewerker) –  Gent2 december 2018
Een goede bedrijf om te werken. Er is doorgroeimogelijkheid. Ik heb kunnen doorgroeien tot team begeleider. Ik raad VCG mensen aan.
Pluspunten
Loon
Minpunten
Parking
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stable Environment
SENIOR LEGAL COUNSEL (voormalige medewerker) –  Brussels, Belgium31 oktober 2018
Volvo was a great place to be. My work was challenging and I was able to interact with all different types of people. I had the ability to travel. I felt that I had a good work-life balance there.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slavenarbeid, geen respect,
Productie Arbeider (voormalige medewerker) –  Gent26 oktober 2018
slecht bedrijf, geen respect voor zijn mensen, geen doorgroeimogelijkheden, mensen die op interim basis werken worden totaal uitgebuit.. vermoeiende job en schijnheilig mentaliteit.. Personeel kan Volvo auto leasen en dat is gedaan om werkverzuim tegen te gaan, ik raad het niemand aan, en anders ga kijken en zie voor je eigen :D

Succes
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Gent22 oktober 2018
Tof bedrijf met grote diversiteit, collegialiteit en een leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produkt arbeit
Fertigungsproduktion/ Operator (huidige medewerker) –  Gent / Belgien28 september 2018
Ich habe bei Volvo mehrere Jahren gearbeitet , und war sehr zufriden .
ich habe in verschidene Breiche gearbeitet : Bremse , Airbagzensoren , Dashbord , alle Kabeln , Reifen Qualität kontrolle , und viele andere Breichen ...
Ich hatte ein sehr gute verhältnis mit meine Kolegen und , mit meinen Sheffen .
Ich htte ein geregeltes Arbeits verhältnis . in diesen viele Jahren habe sehr gute arbeit erfahrung .
Pluspunten
5 € Täglich gutschein für essen, Weihnachts Geld, und Geschenke, und sehr hör Urlaubs Geld
Minpunten
Für mich hatte keinen Nachteil
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke en gezellige omgeving
Administratieve ondersteuning & magazijn (voormalige medewerker) –  Gent17 september 2018
Ik vond het zeer tof om voor Volvo Cars te werken. Er was altijd afwisseling in mijn job. Het was zeker ook een leerrijke ervaring. Spijtig genoeg was het een tijdelijke opdracht.

Ik heb zeker ervaring opgedaan die me altijd zal bijblijven. Maar mijn tweede functie als operator was zeer zwaar. Doordat het te zwaar was, en mijn teambegeleider daar niet erg begrip voor had ben ik ermee gestopt. Wat ik nu nog steeds spijtig vind.

Het leukste aan mijn job waren zeker mijn collega's en de variatie in mijn werk.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Geen goede teamleaders
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer groot bedrijf
arbieder (huidige medewerker) –  Gent14 september 2018
groot bedrijf met doorgroeimogelijkheden en goede verloning.
ploegen of vaste nacht.
Pluspunten
hospitalizatie verzekering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kwaliteitscontroleur en productiemedewerker (huidige medewerker) –  Gent6 september 2018
Een top bedrijf met doorgroeien mogelijkheid .Mooi verloning en vakantiegeld .Een voorbeeld voor andere bedrijven !
Pluspunten
Gratis koffie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volvo
Operator (voormalige medewerker) –  Zottegem19 augustus 2018
Ik heb 6 maanden fulltime time gewerkt bij volvo heb daar een goeie tijd beleefd en ben daar weg gegaan omdat ik heb gehoren gekregen wegen productie daling dat er mensen moesten stoppen vandaar dat ik daar niet meer week
Pluspunten
Ervaring
Minpunten
Comincatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Magazijnier (voormalige medewerker) –  Vilvoorde15 augustus 2018
Goede collega's maar de laatste maanden minder contact met de verantwoordelijke van het magazijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Machine Operator (huidige medewerker) –  9000 Gent16 juli 2018
Volvo Cars Gent is een bedrijf waarbij men een goede werksfeer heeft en een mooie verloning en tal van voordelen. Doorgroeimogelijkheden zijn er tot op een bepaald niveau waarna men verder moet studeren voor hogere functies.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
MACHINE OPERATOR (MO) (voormalige medewerker) –  Gent5 juli 2018
je leert er bij over hoe de autos ineen zitten en hoe het bedrijf ineen zit , interesante werkomgeving wegens interessant werk , goede werknemers en goede loon , alleen het teamverplaatsing kan beter toen ik daar werkte maar ondervond geen problemen doordat
Pluspunten
goed eten en regelmatig pauze
Minpunten
op tijd werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leuke omgeving
Breakdown coordinator FRIT-team (voormalige medewerker) –  Oostakker3 juli 2018
Zeer praktische programma's die het werk een pak vergemakkelijken en een fantastische opleiding gekregen dus niet voor de leeuwen gegooid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer voor wie hie lang werkt, niet voor nieuwelingen
Orderpicker vce (voormalige medewerker) –  Oostakker19 juni 2018
1 van de belangrijkste punten voor ergens te werken, is toch de werksfeer. als je hier lang werkt, oke, maar als nieuweling is het vaak lastig, een paar rotte appels die de boel verzieken.
loon is wel dik in orde, en de acht uren passeren vlot.
Pluspunten
verloning
Minpunten
werksfeer, mentaliteit van ploegbazen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer met veel opportuniteiten
Algemeen bediende (huidige medewerker) –  Gent15 juni 2018
Goeie werkgever waarbij je veel doorgroeimogelijkheden hebt en zeer aangename sfeer.
Pluspunten
gratis koffie, goedkope maaltijden
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deprimerende werkplaats
Polyvalente medewerker/poetsvrouw (voormalige medewerker) –  3 j Oudenaarde , 1j Zottegem1 juni 2018
Als personeel wordt je nietgewaardeerd op je werkprestaties en ze vragen heel veel van hun personeel maar weinig verloning !
Onderbetaald !
Uitbuiten !
Tis er een duivenkot ! Personeel komt en gaat ! Zelfs werkkrachten van meer dan 25 j dienst wordenbuiten gekegeld wanneer het hen uitkomt !
En ze behandelen je als stukvuil !
Pluspunten
Afdeling Oudenaarde nog redelijk
Minpunten
Bazen, werksfeer, . Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting werkdag nacht
arbeider (voormalige medewerker) –  Gent7 mei 2018
Werken tijdens de nacht is voor mij top.
geen files om naar het werk te rijden.
geen files om naar huis te gaan.
goed betaald.
leuke collega's.
Pluspunten
goed betaalde job
Minpunten
geen warme maaltijd te verkrijgen tijdens de nacht. maar is niet echt een must.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Volvo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.249 reviews
5977
4753
3358
294
167

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Volvo gesorteerd op locatie