WAW
5,0 out of 5 stars.
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About WAW

WaW is actief in interim, werving & selectie, projectsourcing en freelance staffing. Elke dag zetten we alles op alles om voor méér mensen een job te vinden die aansluit bij hun talenten. WaW heeft voor België het hoogste aantal gecertificeerde Kerntalenten-analisten in huis. WaW is een coöperatieve vennootschap: al onze medewerkers hebben reële inspraak – 

Benieuwd naar jouw talenten? Solliciteer bij WaW en krijg een gratis talentscan

Kruipt er heel veel energie in je job en haal je er te weinig voldoening uit? Heb je het gevoel dat het werk dat je doet niet aansluit bij je talenten? Met de WaW Talentscan krijg je een nauwkeurig beeld van jouw talenten: je aard, je potentieel en je intrinsieke motivatie. En je hebt een extra troef in handen bij het zoeken naar werk dat bij je past. Laat WaW voor jou de perfecte job vinden. Solliciteer nu op www.waw.jobs. Ben je door de eerste selectieronde dan krijg je een gratis Talentscan (waarde 450 euro): het perfecte kompas voor alle belangrijke beslissingen in je leven!

WaW wint de award Inclusieve Onderneming 2020

WaW is ambassadeur voor inclusief ondernemen en investeert een belangrijk deel van zijn winst in Make it Work, een coaching- en tewerkstellingsproject voor jongeren in moeilijkheden. In 2020 won WaW de Award Inclusieve Onderneming 2020. “WaW plaatst jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in gewone bedrijven. Ze coachen die jongeren, en ze coachen de bedrijven. Ze maken niet alleen succesvolle jobs, maar levens met betekenis. Daarom is WaW een fiere en terechte ambassadeur voor inclusief ondernemen”, zo stelt Nathalie Bekx, voorzitter van de jury.