WE Fashion Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo divertido con café y comida gratis
Dependienta (voormalige medewerker) –  Luik (provincie)5 september 2018
-Aprendí a hacer caja.
-Ordenar el almacen
-Stock
-Lo que mas me gusto fue ayudar a los clientes y aconsejarlos.
-Informar a los clientes con las diferentes promociones.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wijnegem een van de moeilijkste filiaal binnen WE
Assistant Manager (huidige medewerker) –  Wijnegem13 augustus 2018
VM’s denken dat ze baas zijn over de collectie. Zijn niet modebewust/trendy/commercieel gericht. Moeilijk om me samen te werken. Voorbije laatste / jaar zijn er Minstents 4 ASTM ontslagen of verplaats van filiaal in Wijnegem.
Als je niet goed in de team zit wordt er aan jou gewerkt en niet aan de anciens.
VM’s werken alle dagen van 8-16 met een vaste vrije dag.
Veel problemen met lonen ( loonfiches), uurroosters (vroege/late)

Een perfecte werkdag is een dag zonder VM. Huidige situatie is ook niet rooskleurig met de nieuwe Store Manager.

Vraag zeker naar de minpunten binnen elke filiaal als je solliciteer voor de functie ASTM en STM.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkhedden door gebrek van management in andere winkel
Minpunten
Structuur, takenverdeling, loon, roddels, jaloezie, prijzen, werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vendeuse
vendeuse (voormalige medewerker) –  Bruxelles Anderlecht27 november 2017
Très chouette société le boulot est sympa et varié l équipe au top et surtout un grand respect des lois et du travailleur
Pluspunten
Cheque repas, transport remboursé, bonne ambience
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chez WE
Stage scolaire (voormalige medewerker) –  Namur13 maart 2017
Les travailleurs sont souriant, acculante aimable.
Pluspunten
Souriant
Minpunten
Rien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige omgeving waar er tijd genomen word om iets bij te leren.
Ervaren verkoopster (voormalige medewerker) –  Brussels9 februari 2016
Ik begon mijn werkdag meestal met het openen van de kassa en ging daarna kijken wat ik allemaal kon doen. Ik verdeelde het werk ook voor mijn collega's. Ik deed ook af en toe administratief werk, bekeek de cijfers, analyseer de budget, de promotie in orde brengen, proberen de omzet te bereiken van de dag. Als ik bezig ben met werken in de winkel dan is klantenservice prioriteit. Het moeilijkste was vooral het traject dat ik moest afleggen van huis naar werk, en terug. Het leukste was dat ik mijn werk in het algemeen graag deed.
Pluspunten
De collega's, sfeer, de uitdaging bij het verkoop van artikelen.
Minpunten
Ik kreeg geen doorgroeikansen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rien ne vas
Stage tout les vendredis de l'année (voormalige medewerker) –  Namur, WAL9 november 2015
Normal
vendeuse méchantes
toujours faire le ménage alors que ce n'étais pas mon boulot
Pluspunten
rien
Minpunten
gérante méchante et grossière
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de mucho respeto y profesionalismo
Dependienta (voormalige medewerker) –  Amberes Belgica31 augustus 2013
El dia siempre empezaba con dar un vistazo general al departamento para ver lo que hacia falta, investigar si habia que hacer cambios en la presentacion de los articulos en la tienda, tambien teniamos que estar al pendiente de que articulos de la nueva coleccion debian estar presentados en la tienda. Por mi actitud emprendedora y muy trabajadora pude crecer en la empresa llegue a encargarme del almacen y del visual merchandising. Siempre tuve muy buena comunicacion con mis jefes, habia mucho respeto y empatia, siempre fueron muy accesibles y dispuestos. En cuanto a mis colegas, trabaje muy comoda con todos y cada uno de ellos porque todos ibamos a trabajar, lo de mas era un extra. Lo mas dificil del trabajo sol las temporadas de las ofertas, en el verano y en navidad y año nuevo, se trabaja bajo mucha presion y es cansado, pero para una persona como yo, que le encanta estar ocupada no hay nada mejor. Lo que mas me gusto del trabajo, fue la oportunidad de trabajar con personas de muchas culturas diferentes y saber mas hacerca de sus costumbres y creencias.
Pluspunten
Buen sueldo y vacaciones pagadas
Minpunten
Trabajar en sabado
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interimaire
Vendeuse conseil (voormalige medewerker) –  Brussels, BRU29 augustus 2013
moins fatiguant que Zara ...... moins de responsabilité c'été juste un travail temporaire..........
Pluspunten
cheques repas
Minpunten
l'organisation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over WE Fashion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij WE Fashion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 69 reviews
517
427
319
23
13

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over WE Fashion gesorteerd op locatie