WERKERS
4,2 out of 5 stars.
Write a review

WERKERS Careers and Employment

About the company

  • Headquarters
    Diestsevest 40 3000 Leuv...
  • Link
    WERKERS website

Binnen de brede sector van de land- en tuinbouw in Vlaanderen zijn de verschillende diensten van WERKERS al vele jaren een begrip. Wij spelen in op de noden van onze leden, klanten, opdrachtgevers en vennoten en bundelen de krachten van WERKERS in uitzenden, WERKERS in aanneming en WERKERS agro bedrijfshulp.

WERKERS is immers dé referentie voor de organisatie van werk op uw bedrijf. Ons aanbod omvat een ruime waaier van diensten: seizoen- en uitzendarbeid, agrarisch aannemingswerk, gespecialiseerde landbouwdiensten, landschapsonderhoud, de inzet van vervangingspersoneel via onze unieke bedrijfshulpverzekering en algemene HR-services. Bovendien kunnen land- en tuinbouwers ook als vennoot van onze eigen cvba aan de slag. Hierdoor kunnen zij een extra inkomen verwerven.

Als klant, lid, opdrachtgever en vennoot kan u altijd terecht bij ons team van gespecialiseerde consulenten in èlk van onze 4 regionale kantoren. Ongeacht welke oplossing u zoekt i.v.m. werk, werkorganisatie, personeel en uitvoering van werken, wij hebben het allemaal in huis. Zo reiken we u steeds de beste oplossing aan.

WERKERS! Een naam die zegt wie we zijn en dit al 5 decennia lang!

Learn more

Jobs

We were not able to detect your location. You can browse through all 245 jobs WERKERS has to offer

Browse jobs by location

Roeselare

26 jobs

Reviews

Binnendienst consulent in Lochristi
on 4 March 2021
Boeiende en afwisselende jobinhoud, omgeven met topcollega's!

Werken voor Werkers in Uitzenden zorgde voor mij voor zowel een persoonlijke als een carrière-groei. Het management is heel begripvol voor de persoonlijke situatie en geeft je alle ruimte om te groeien. Als collega's zijn we zo op elkaar ingespeeld dat we elkaar niet meer kunnen missen! Het leukste aan de job als consulent is het contact met een diverse doelgroep en het afwisselende takenpakket.

Kantoorverantwoordelijke in Lochristi
on 4 March 2021
Werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien

Bij WERKERS word je goed ondersteund en opgeleid. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien. En bovendien word je omringd door fijne collega's.

Consulente in Roeselare
on 3 March 2021
Topbedrijf!

Bij WERKERS werk ik reeds 13 jaar met vol enthousiasme! Hier krijg ik iedere dag de kans om mijn skills te benutten, te groeien en mee te werken in een open kader met respect voor alle doelgroepen. Kortom, een aanrader!

Uitzendconsulente in Roeselare
on 2 March 2021
Toffe werkomgeving!

Werkers is een werkgever waar je jezelf kan zijn. Een boeiende en gevarieerde functie, toffe collega's en een familiale sfeer die ervoor zorgt dat ik elke dag met een glimlach naar het werk vertrek!

Stafmedewerker in Lier
on 1 March 2021
Aangename werkomgeving

Bij WERKERS voelde ik me meteen thuis. Fijne collega's, die met de twee voeten op de grond staan. Geen hoogdraverij, maar echte haalbare en menselijke doelstellingen.

What would you say about your employer?

Help fellow job seekers by sharing your unique experience.

Questions and answers

People have asked 5 questions about working at WERKERS. See the answers, explore popular topics and discover unique insights from WERKERS employees.

Interview insights

Insights from 5 Indeed users who have interviewed with WERKERS within the last 5 years.

Favorable experience

Common questions about WERKERS

WERKERS locations

People also viewed

  • Companies
  • WERKERS
Tell us how to improve this page
What would you add or change?