WIBRA
Get weekly updates, new jobs, and reviews

WIBRA Careers and Employment

About us
Werken bij Wibra is stoer! Wij werken samen om onze doelen te bereiken. Wij gaan op een informele manier met elkaar om en hebben veel lol. In al onze filialen staat een hecht team die voor elkaar door het vuur gaan. Je wordt snel opgenomen in een hecht familiebedrijf.

Wibra is no nonsens en pragmatisch. Saai is het nooit bij de Wibra. Door flink
 – more... aan te pakken leer je het meest en groei je in jouw ontwikkeling. We blijven iedereen met ons enorme assortiment en variatie verrassen. Hierdoor is het werken bij Wibra altijd een feest. Wij streven naar blije en enthousiaste medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat we allemaal de klanten met een oprechte lach begroeten en zorgen dat de klanten de winkel verlaten met een goed gevoel!

Het assortiment van Wibra is verrassend voordelig, kwalitatief goed en gevarieerd. Je kunt lekker rondneuzen in het Wibra warenhuis dat nog steeds gelooft in echt winkelen!


Je kunt je laten verrassen door het ruime assortiment: Dames, heren en kindermode, Dasty schoonmaaklijn, Baby producten, Ondergoed, Snoep, Speelgoed, Gereedschap, Tuin benodigdheden, Textiel als sokken en panty's, schrijfwaren en schoolspullen, woon decoratie en verschillende knutsel benodigdheden als bijvoorbeeld de Wol. Genoeg om enthousiast mee aan de slag te gaan!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at WIBRA?

3,7
Work/Life Balance
3,4
Salary/Benefits
3,0
Job Security/Advancement
3,3
Management
3,5
Culture

What are people saying about the leadership at WIBRA?

71%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 75 ratings

What did candidates say about the interview at WIBRA?

Interview experience
Based on 16 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 15 interviews
Easy
Interview process length
Based on 14 interviews
About a day or two
See WIBRA interviews