Wit-Gele Kruis
3,8 out of 5 stars.
Write a review

Wit-Gele Kruis Careers and Employment

About the company

 • Founded
  1937
 • Company size
  5,001 to 10,000
 • Revenue
  £25m to £100m
 • Industry
  Healthcare
 • Headquarters
  Brussel, BE
 • Link
  Wit-Gele Kruis website

Werken bij het Wit-Gele Kruis... Dat is onze aanpak en joùw stijl!

Onze aanpak, jouw stijl

We geven onze medewerkers het vertrouwen om hun werk zelfstandig uit te voeren. Dit biedt ruimte voor eigen initiatief en zorgt voor een grote betrokkenheid. Zo krijgt elke patiënt de kwaliteitsvolle zorg die hij verdient. Je kiest voor onze aanpak, maar vult die in met je eigen stijl.

Collega’s en zorgpartners staan altijd klaar!

Je staat er nooit alleen voor. Heb je nood aan overleg, goede raad of wil je gewoon even je hart luchten? Een uitgebreid netwerk van collega’s, teams en zorgpartners staat steeds voor je klaar. We stimuleren iedereen om het beste van zichzelf te geven. Samen staan we sterker.

Werken in een warme thuisomgeving

Als zorg- of verpleegkundige ondersteun je mensen in hun vertrouwde omgeving en dat vaak voor langere tijd. Je communiceert met hun mantelzorgers en artsen en kent hun familie en vrienden. Deze persoonlijke aanpak schept een unieke band. Voor jouw patiënten ben je meer dan goud waard. Hun dankbaarheid en erkenning geven voldoening en zorgen ervoor dat je elke dag opnieuw met plezier aan het werk gaat.

Dynamisch en innovatief

Wil je bijleren of je specialiseren? Dat kan! Dankzij interne vormingen en opleidingen houden we onze zorg- en verpleegkundigen op de hoogte van de laatste technologieën en spelen we proactief in op innovaties in de zorgsector. Zo krijgt iedereen de kans om zijn talenten optimaal te ontplooien.

Sociaal engagement

Werken bij het Wit-Gele Kruis is kiezen voor engagement. Onze samenleving verandert en dat zorgt voor nieuwe uitdagingen. Je verplaatst je in de leefwereld van de patiënt en houdt er letterlijk en figuurlijk de vinger aan de pols. Je luistert, informeert, stelt gerust en verwijst door naar een uitgebreid netwerk van zorgverleners en ondersteunende diensten. Zo maak jij steeds het verschil.

Learn more

Jobs

We were not able to detect your location. You can browse through all 22 jobs Wit-Gele Kruis has to offer

Browse jobs by location

Tervuren

3 jobs

Salaries

Salary estimated from 63 employees, users, and past and present job advertisements on Indeed.

Reviews

Administratief bediende in Beveren
on 1 January 2022
Good experience and culture

Not bad Develop a solid morning routine. You don't have to be a morning person to get the day off to a good start. ... Practice gratitude. ... Live healthy. ... Celebrate often. ... Keep learning. ... Take breaks. ...

Verpleegkundige in Evergem
on 7 October 2022
Een fantastische job

Zelfstandig werken maar steeds ondersteunde diensten( planning, administratie, nieuwe technieken, RISIV wetgeving, diëtist, palliatieve collega, diabetes educatie,..) die je met raad en daad bestaan. Een correcte verloning, toevloed van informatie over nieuwigheden in de zorg, vormingen .....

Zorgkundige in Ertvelde
on 4 September 2022
in de ivoren toren geen connectie met de patient

afgelopen jaren afdeling zien gaan van gemoedelijk , open cultuur met oog voor de client naar onmenselijk ,door invoering van van alles die de werking beïnvloed en geen rekening meer houd met noden en verzuchtingen , met als resultaat ziekte, ontslagen , nog hogere werkdruk.... nog meer ontslagen. het enige goede aan de job is je contact met patienten

Verpleegkundige in Aalst
on 1 June 2022
Goede werkgever

Goede werkgever Bedrijfswagen Door tekort aan verpleging soms wel drukke dagen

Verpleegkundige in Oostende
on 18 April 2022
Roddelcultuur en hoge werkdruk

Weinig steunende nursingbegeleider die meer bezig zijn met roddelen dan met coachen. Hoge werkdruk, veel collega’s die ziek zijn waardoor je veel moet inspringen. Je wordt veel opgebeld tijdens je vrije momenten

What would you say about your employer?

Help fellow job seekers by sharing your unique experience.

Questions and answers

People have asked 9 questions about working at Wit-Gele Kruis. See the answers, explore popular topics and discover unique insights from Wit-Gele Kruis employees.

See questions about:

 • Office Locations
 • Benefits
 • Promotion
 • Salaries
 • Shifts
 • Working Culture
 • Work from Home
 • Working Hours
 • Work Life Balance

Interview insights

Insights from 58 Indeed users who have interviewed with Wit-Gele Kruis within the last 5 years.

Average experience
Interview is average
Process takes about two weeks

Common questions about Wit-Gele Kruis

Wit-Gele Kruis locations

People also viewed

 • Companies
 • Wit-Gele Kruis