WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer met veel zelfstandigheid
Medewerker communicatie (huidige medewerker) –  Herentals29 april 2019
Er heerst een fijne en open cultuur waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Het is een aangename sfeer van zelfstandig werken met de ondersteuning van behulpzame & vriendelijke collega's.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, jobinhoud, zelfstandigheid, werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schitterende job om zelfstandig te werken
Thuisverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Antwerpen12 september 2017
Ik heb daar vooral geleerd om mezelf te vertrouwen en te ontdekken dat ik goed ben in wat ik doe.
Moeilijkste is de tijdsdruk omwille van zoveel verkeer en al die filles.
Je hebt te maken met verschillende culturen en dat is zeer interessant
Pluspunten
bedrijfswagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakantiejob
Vakantiewerk (voormalige medewerker) –  Heverlee3 juli 2017
vakantiejob gedaan als verpleegkundige in opleiding. Goed team en goede begeleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Verzorgende (huidige medewerker) –  Herentals11 april 2017
Een meerwaarde om in de thuiszorg te werken,je kan je steentje bijdragen om de mensen langer in hun vertrouwde omgeving te laten/kunnen wonen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig kunnen werken, mits de gekregen informatie
Verpleegster Thuiszorg (huidige medewerker) –  Brugge21 februari 2017
Zelfstandig werken met informatie via EVD, gsm: berichten via secretariaat of soms telefonische contacten.
Elke dag sta je dicht bij de patiënten: uitvoeren van de zorg alsook de contacten met de mantelzorgers. Probleemoplossend zijn voor problemen die onverwachts opduiken. Het kunnen in overleg gaan met huisarts : problemen of observaties van een zorg vb. wondzorg duidelijk kunnen weergeven.

Elke dag is een nieuwe uitdaging voor de chronische patiënt met zijn multiple problematiek, alsook voor de patiënten die een kortstondige zorg nodig hebben.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
talenten kan je uitbouwen
Wit-Gele Kruis van Antwerpen (huidige medewerker) –  Herentals21 februari 2017
Waarom ik al 14 jaar een tevreden werknemer ben bij het Wit-Gele kruis?

Je krijgt kansen om talenten te ontplooien, je wordt gestimuleerd om blijvend te leren...

Er zijn voldoende doorgroeikansen.

Als verpleegkundige werk je in een hecht team maar werkt tegelijk ook heel autonoom.

In de thuiszorg hebben we niet enkel hygiënische zorgen, de zorgen worden alsmaar complexer en boeiender.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
willen we niet allemaal wat meer verdienen?
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Limburg7 januari 2017
Fijn bedrijf lang geleden toen ik er werkte .was wel heavy in die tijd
Pluspunten
Eigen baas
Minpunten
Zware werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk!! Te weinig personeel, weinig personeelsgericht
Nursingbegeleidster (huidige medewerker) –  Roeselare10 december 2016
Meer tijd kunnen hebben voor de patiënten is een must. Te hoge werkdruk en doen er niets aan. Meer luisteren naar de medewerkers.
Pluspunten
DKV, flexibel in het toekennen van ouderschapsverlof en andere vergoedingen
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne job, veel variatie, verschillende contacten
Zorgkundige (huidige medewerker) –  Vilvoorde8 november 2016
Zeer fijne werkgever, veel afwisseling in zorg, veel verschillende contacten, je werkt zelfstandig
Pluspunten
Eigen wagen, maaltijdcheques
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het fijn werken, maar wilde andere werkuren en hierin kon ik mij niet vinden
Thuisverpleging (voormalige medewerker) –  Beringen20 september 2016
Het was leuk , altijd een toffe collega om je heen.
Alleen het systeem 12 dagen weren . 2 thuis en dat met 2 kleine kinderen was niet meer combineerbaar.
Pluspunten
Kort bij huis
Minpunten
Altijd berijkbaar zijn, toen 5 j geleden . De fax
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de situatie nu
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  administratief bediende18 juni 2015
Het Wit-Gele Kruis is in volledige reorganisatie waardoor mijn job zal verdwijnen en ik dus op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer moeilijke leiding, wat dikwijls verwarring tot zich meebracht
verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Westerlo, VLG22 januari 2015
ik deed meestal de ochtenduur, maar er stonden zoveel patiënten op , dat je die onmogelijk kon verzorgd krijgen.
De overuren werden niet betaald, of gekregen, terwijl ze zelf heel goed wisten dat je langer moest werken
Je had geen voldoening meer aan het werk, het is onmogelijk om op zo een korte tijd op een holistische visie te werken.
Het leukste aan de baan was het individueel contact met de patiënten. De collega's zag je niet zoveel, gezien we zelfstandig werkte.Met de directie heb je ook heel weinig contact
Ik heb zelfstandigheid zeker geleerd, het zelf inplannen van de patiënt
Moeilijkste van de baan, geen voldoende tijd
Pluspunten
gebruik van auto, maar tegen betaling
Minpunten
veel te weinig tijd
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
HET IS EEN BOEIENDE JOB MET VEEL VERANTWOORDELIJKHIED
ZORGKUNDIGE (huidige medewerker) –  Zele, VLG18 maart 2014
ik kom meestal bij mijn zelfde patienten dit is voor de mensen het best maar ook voor ons want de mensen houden niet van alle dagen iemand anders
wanneer er problemen zijn of er is iets wat ik niet goed weet kan ik alyijd bij mijn collegas terecht ze staan altijd voor u klaar
het moeilijkste is soms dat er wordt gebeld voor in te springen of een extra patient te doen
weet je de mensen wanneer je komt en hoe laat en ben je wat te laat dan is het gezaag .DAAR HEB IK HET SOMS MOEILIJK MEE ALLE DAGEN ZIJ N NIET GELIJK
afwisseling in de job en dankbare patienten
ook je bent u eigen een beetje baas
Pluspunten
afwisseling en sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving alleen hoge werkdruk, ook na de uren.
Verplegende/verzorgende (voormalige medewerker) –  Afdeling Houthalen16 september 2013
De omgang met de patiënten verloopt in een gemoedelijke manier. Ook de zorgen zijn variërend.
De collega's zijn aangenaam om mee samen te werken. Ook als er overleg is, wordt er goed samengewerkt en ook samen naar oplossingen gezocht. Spijtig dat je er vele dagen achter elkaar moet werken en eveneens als je dan thuis bent, je nog geregeld telefoon krijgt met vragen.
Het werken met een patiëntendossier is ook gemakkelijker wat tot het gevolg minder papierwerk op levert.
Het moeilijkste van de job is dat je soms alleen staat bij zware patiënten en de werkdruk die zich op rondes met zich meebrengen.
Het leukste is dat we met de collega's ondereen goed overeen komen.
Pluspunten
auto al dan niet prive te gebruiken, maaltijdchecks, ...
Minpunten
Constant bereikbaar ook al ben je vrij.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewone werkdag bij het wit-gele kruis
thuisverpleegkundige (huidige medewerker) –  Pittem11 maart 2013
Ik werk met een duobaan, we werken elk om de beurt een weekend en enkele dagen na elkaar. Mijn dag begint om 7u en eindigt rond 11.30. Dan start ik terug rond 15u en eindig ik de dag rond 19uur. Tussen in moet ik nog allerlei telefoontjes doen naar collega's, huisartsen, secretariaat. We werken nu ook met een elektronisch verpleegdossier. het leukste aan de job is het contact met de patienten. het moeilijkste zijn de uren, de werkdruk naar tijd, weekendwerk.
Pluspunten
allerlei voorwaarden: maaltijdcheques, auto, gsm, hospitalisatie, ...
Minpunten
uren
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag als logistiek medewerker
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Dendermonde30 augustus 2012
Op mijn huidige job ben ik de rechterhand van de administratieve medewerker. Ik help haar in alles waar ze hulp in kan gebruiken. Dit gaat van computerwerk, klasseren, tot naar de post gaan,... Ik heb veel geleerd over de structuur van een administratieve job en de verantwoordelijkheid. Mijn collega's zijn heel fijne mensen die eerlijk zijn en je bijstaan waar nodig. Het moeilijkste aan mijn job is dat ik grote afstanden moet doen vooraleer ik op de juiste afdeling ben. En het leukste is de afwisseling en de vele leuke collega's.
Pluspunten
dienstwagen met privégebruik, dienstgsm, maaltijdcheques, groepsverzekering
Minpunten
afstand woon - werk
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 19 reviews
56
47
34
21
11

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over WIT-GELE KRUIS ANTWERPEN gesorteerd op locatie