WZC Sint-Jozef

WZC Sint-Jozef Employee Reviews

Showing all 13 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Positief en vriendelijk
Keukenhulp (Former Employee) –  Womelgem18 November 2019
Eten kan je daar, werkkleding is daar beschikbaar,
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename plaats om te werken
Zorgkundige (Former Employee) –  Sint-Jozef11 November 2019
Was voor mij een aangename job in een omgeving waar ik me thuis voelde.
Pros
Goed management
Cons
Geen commentaar
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collegas
Opvoeder/begeleider (Former Employee) –  Zwijnaarde6 September 2019
Geen of weinig ondersteuning van het personeel
Veel agressie van de clienten naar personeel toe
Pros
Leuke collegas
Cons
Geen of weinig doorgroeimpgelijkheden, weinig respect naar personeelsleden
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede werksfeer
Jobstudent ergotherapie (Former Employee) –  Oostkamp4 May 2019
Zeer goede werksfeer, goede begeleiding. Aangename en vriendelijke mensen
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samenwerking
Zorgkundige (Former Employee) –  Haaltert5 February 2019
De samenwerking tussen collega's kunnen beter, mag minder achter de rug gepraat worden en eerlijk zijn met elkaar en het hoofd mag niet meepraten met de negatieve collega's.
Bewoners allemaal top.
Pros
Maaltijdcheques
Cons
Je mag geen 5 min efjes neerzitten
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een huis met goede zorg..
Ergotherapeute (Former Employee) –  Wiekevorst27 December 2018
Een huis waar men open staat voor initiatief en samen met de werknemers groeit naar een goede, volledige zorgverlening.
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet tevreden...
Zorgkundige (Current Employee) –  Sint-Michiels2 November 2018
Teamwerk is geen teamwerk - ieder voor zich - onaangename sfeer - zieke/afwezige personen worden nooit vervangen bijgevolg regelmatig opgebeld worden om in te vallen - overuren die plots verdwijnen... geen doorgroeimogelijkheden... uurrooster een paar dagen op voorhand.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goed
Zorgkundige (Current Employee) –  Neerpelt12 April 2018
Elk personeelslid is goed voor de bewoners, en samen maken we het elke dag weer een beetje beter. De top prioriteit is dan ook echt de welzijn van de bewoners en dat vind ik geweldig.
Pros
Goede uren
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer goede werksfeer
Zorgkundige (Current Employee) –  Evere7 April 2018
In woonzorgcentrum heb ik mijn stage in een zeer goede werksfeer afgelegd.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
hard werken maar veel voldoening
Jobstudent (Former Employee) –  Sint-Pauwels2 May 2017
Ik heb op Sjaloom (dementenafdeling) gewerkt in het weekend. vooral in het weekend word hier hard gewerkt en heb je amper een minuutje rust. Maar als je dan de glimlach van de bewoners ziet is dat allemaal vergeten.
Pros
aangename werksfeer
Cons
vervoer
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne en gezellige werkomgeving
Vakantiewerk (Former Employee) –  Neerpelt, LIMBURG8 November 2015
Het was een heel leerrijke en fijne samenwerking met het jong en oud personeel. Je leerde er veel uit en had meer vrijheid om alleen te werken. Alles was heel leuk om uit te voeren. Ik deed het heel graag en met liefde.
Pros
Geen verschil tussen vast personeel en studentenwerkers
Was this review helpful?YesNoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een dag die goed gevuld is met ups en downs
Zorgkundige (Current Employee) –  Brugge, VLG28 January 2014
Direct erin vliegen weinig tijd voor afspraken . Nogal gehaast door de zorg, weinig tijd voor nazorg.
De zorgkundige staat ook in voor eigen leefruimte, maw zorg voor ontbijt en afruimen en bedelen van alle eet - momenten. Sinds nieuwe gebouwen weinig contact met mede collega's van andere diensten.
Bewoners en families vlug geprikkeld voelen zich wat in de kou.
Sommige bewoners toch waarderen wat je voor hen doet en daarom doe je deze job, een glimlach een goed woordje dat zorgt dat je er nog beter tegen aan gaat en toch probeert de kleine dingen niet te vergeten.
Pros
maaltijdcheques
Cons
te groot geworden, verliest veel van charme, weinig contact
Was this review helpful?Yes 1NoReport
Claim this company page

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at WZC Sint-Jozef. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4,0
Based on 13 reviews
55
44
33
21
10

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,9Salary/Benefits
3,0Job Security/Advancement
3,3Management
3,3Culture

WZC Sint-Jozef Reviews by Location