X2O BADKAMERS
4,9 out of 5 stars.
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About X2O BADKAMERS

Waarom moet jij kiezen voor een carrière bij X²O badkamers?

Serieuze uitdagingen aangaan met plezier. Samenwerken met collega’s en leren van iedereen. Waardevolle kansen krijgen om jezelf verder te ontplooien. Kies voor een carrière bij X2O, een snelle groeier en marktleider in de Belgische particuliere badkamermarkt. Maak badkamerdromen waar. Surf naar www.werkenbijx2o.be, ontdek je droomjob en solliciteer nu!

Mooie voorwaarden

Bij X2O betalen we onze medewerkers zeer goed. We behoren dan ook tot de beste betalers in onze sector. Hard werk, inzet en leergierigheid worden gewaardeerd met een interessant loonpakket. Bovendien krijg je bij ons heel wat extra’s. En die heb je zelf in de hand. Want hoe meer jij en je team verkopen, hoe groter jouw bonus. Het gemiddelde brutoloon voor verkoper is €3250 per maand (inclusief alle variabele componenten na opleidingsperiode) Daarnaast bieden we elke medewerker maaltijdcheques en een DKV-hospitalisatieverzekering aan. Voor elke assistent-filiaalleider en filiaalleider is er een bedrijfswagen voorzien. Maar geld is niet alles. Daarom besteden we ook voldoende aandacht aan een goede balans tussen werk en privé. Als badkameradviseur krijg je bijvoorbeeld een vast weekend van – meestal – twee opeenvolgende vrije dagen. Zo heb je voldoende tijd voor je gezin en hobby’s.

#x2ofeelsgood

Bij X²O heerst een cultuur van betrokkenheid. Iedereen is doordrongen van die ene heldere missie: badkamerdromen realiseren. Het sterke concept van X²O, dat is waar iedereen aan meebouwt. We gaan heel diep, maar ook heel breed. We leggen allemaal de lat hoger in ons eigen domein, en tegelijkertijd willen we onze collega’s maximaal ondersteunen. Overleg en samenwerking, transparantie en een positieve, ongedwongen sfeer. Het zijn eigenschappen die aan de basis van ons succes liggen. X²O, het is een bedrijf dat goed voelt. Voor onze klanten, partners en medewerkers. We zetten dan ook de mens centraal, en we hebben respect voor iedereen. X²O is een grote bende ambitieuze mensen, die elke dag knokken voor meer, beter en leuker.

Social Media

Facebook

Company Details

Employees

51 to 200

Industry