Xylos
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Xylos Careers and Employment

About us
Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van een organisatie. Gaande van strategisch advies rond digitale transformatie tot het persoonlijk begeleiden van gebruikers in deze verandering.

We zijn reeds meer dan 30 jaar gepassioneerd actief in de ICT-sector en werken momenteel met +250 collega’s op vier locaties: Antwerpen, Brussel,
 – more... Gent en Herentals. Onze klanten zijn grote spelers in sectoren zoals het bankwezen, de productie-industrie, de telecommunicatie, de openbare sector en de dienstverlening.

Bij de business consumer is Xylos een naam met uitstraling. Dit komt door onze teams die bestaan uit getalenteerde en geëngageerde mensen die een echte toegevoegde waarde creëren in dit tijdperk van digitale transformatie.

Onze echte ambitie - om een geweldig bedrijf te zijn om voor (en met) te werken - wordt versterkt door onze 3 bedrijfswaarden : take care, grow and do it with passion.


Werken bij Xylos doe je met je volle goesting, want:


• Je komt terecht in een inspirerende omgeving die het beste in jou naar boven brengt.

• Je surft mee op een golf van enthousiaste collega’s. Hard werken dus, maar minstens even hard plezier maken.

• Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te groeien.

• Verse soep, heerlijk fruit en een bedrijfsrestaurant vol lekkers houden je energie op peil.

• Nood aan wat afleiding? Jij vraagt, wij draaien … Kijk maar eens naar onze kalender vol sportactiviteiten en leersessies.

• In ruil voor je inspanningen krijg je een competitief salarispakket, inclusief hospitalisatieverzekering en pensioenplan.


Geloof je in een bedrijfscultuur die gericht is op samenwerking en met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief? Solliciteer dan snel online!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Xylos?

4,3
Work/Life Balance
4,3
Salary/Benefits
4,5
Job Security/Advancement
4,2
Management
4,7
Culture