ZARA Reviews

66 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.515 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de travajo muy buena con culturas diferentes
Vendedor (voormalige medewerker) –  Bruselas, Belgica6 februari 2019
Mucho trabajo para el personal que Avia por culpa del personal que Avia mucho enfermo...

Aprendí a comunicar más con los clientes y siempre estar sonriendo, el cliente es REY.

Lo que más me gusto es el ambiente, todos simpáticos desde el jefe asta el empleado.
Pluspunten
horario y flexibilidad
Minpunten
cliente que tiraba ropa al suelo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om er te beginnen daarna gaat alles achteruit
Verkoopster (huidige medewerker) –  België5 februari 2019
Een groot team, maar was nooit compleet. Elke dag zieken waardoor jij dan extra zou moeten komen. Overuren werden nooit betaald. Je zal ook niet meer vaste uren krijgen tenzij je een anex krijgt voor een bepaalde periode of een positie krijgt. Het loon is dan ook nooit hetzelfde. Management behandeld je als één van de zovele die er binnenstapten. De vriendjespolitiek is zeker aanwezig. Het Zara mentaliteit is zeker en vast roddelen, niet hard werken, ziek zijn en je als persoon laten wegcijferen en je laten doen. De mensen die hard werken nooit ziek zijn krijgen jammer genoeg geen appreciatie. Het is een toffe werkplaats tot dat je effectief ziet hoe het er allemaal aan toe gaat. ik heb veel mensen zien vertrekken die er al jaren stonden en er genoeg van hadden. Door de vriendjespolitiek ook weggepest zien worden. Nieuwe mensen die het nog geen week of maand volhouden niemand helpt hun of geeft uitleg.
Pluspunten
De korting op alle Inditex winkels.
Minpunten
Laag loon, maaltijdcheques zeer laag, management en sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail correcte
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Elsene27 januari 2019
Société ouverte a tous. Personnelle agréable, a l'écoute, dynamique...
Salaire correcte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoper
verkoop, stockbeheer, kassabediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)14 januari 2019
Flexibiliteit moet van één kant komen in deze firma.

Hard werken en er niet evenveel voor terugkrijgen.
Minpunten
Slechte sfeer tussen personeel
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Conseillère en vente (voormalige medewerker) –  vendeuse28 augustus 2018
Très bonne équipe et ambiance
il faut être dynamique.
Contact avec les clients
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
Vendeuse (huidige medewerker) –  Louvain-la-Neuve16 augustus 2018
Pas beaucoup de proposition d'un meilleur contrat dans la société
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Namur Bouge9 augustus 2018
on devait aller très vite pour le stock et aller chercher les vetment du stock ceux qui etait sortit pas evident du tout
Pluspunten
carte gratuit pour le repas
Minpunten
aller très vite pour travailler
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail super
Vendeur (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve30 april 2018
Arrivée sur le lieu de travail et missions aléatoires ce qui est relativement sympa sauf réapprovisionnement du magasin ( à mon gout ).
Possibilité de se démarquer et d'évoluer +/- rapidement.
Management correct ayant eu affaire à deux personnes différentes c'était le jour et la nuit.
Ambiance dynamique esprit d'équipe au top.
Pas de stress sauf pour les horaires ou les responsables sont à cheval.
Pas une minute de retard.
Pluspunten
Ambiance sympa
Minpunten
Salaire médiocre difficile d'obtenir un temps plein
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring bij Zara
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Genk24 april 2018
Op zich is Zara Genk een mooie en leuke winkel om zowel te werken als te winkelen. Enkele minpunten dat ik uit mijn tijdelijke ervaring heb onthouden is de omgang tussen de managers en het personeel zelf. De vele onbetaalde overuren die dagelijks gemaakt worden. De ordelijkheid van de winkel zelf is ook geen pluspunt. Dankzij de managers, die beslissen dat wij tijdens de werkuren niet mogen opruimen. Enkel vanaf 17u -en na sluitingstijd. Zo maakten wij overuren tot vaak 20u/21u (niet betaald). Persoonlijk vind ik het jammer ik zou graag nog voor Zara willen werken maar enkel als ik correct werd behandelt en uitbetaald.
Pluspunten
leuke werkplaats, mooie kledij, enkel leuke collega's
Minpunten
de managers, gang van zaken binnen de winkel en de omgang met het personeel, geen betaalde overuren
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven19 maart 2018
Het was een toffe ervaring, met jonge aangename collega's.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen warme dranken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte omgang met werknemers
Verkoper -Stock Verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Meir19 maart 2018
geen goede sfeer
nooit goed genoeg
meer een gevangenis gevoel dan werk gevoel
goede relaties tussen collega's word op neer gekeken en afgeraden
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Turnhour12 februari 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Kortrijk3 februari 2018
Het was heel leerrijk, maar je moet zeker goed doorwerken ook.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, hard werken
Verkoper (voormalige medewerker) –  Meir20 november 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Vendeuse en prêt à porter (voormalige medewerker) –  Hainaut8 september 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Point de vente agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve4 september 2017
Entreprise agréable, travail fait en temps et en heurs
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail
Commercial (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Woluwe2 september 2017
très agréable
bonne esprit d équipe
possibilité d évolution
Pluspunten
carte de reduction
Minpunten
longue journée de travail
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara
Vendeur prêt-à-porter (voormalige medewerker) –  Brussel9 juli 2017
Bonne ambiance de travail avec des collègues sympathiques
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Inpakker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas6 juli 2017
Redelijk veel geleerd.
De collegas waren wel vriendelijk.
Leukste was het sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zara is officially not a good entreprise for workers
Product responsable (voormalige medewerker) –  Buxelles29 juni 2017
I decide to apply for ZARA for the opportunities and de salary in the first time but of course for the team work but sadly the team work is a facade. It's all about not having a opinion, you have to follow the road. If you arrived in a team who work together for longtime, it's take time for make you place and if you don't quickly and not thinking or having same taste or LOVE gossip, you not making your place.

The worst part was i was motived for making my place when i was responsable produit and i ask for meeting and evaluation but after 4 months and a really bad managing i was fired and never ad evaluation and possibility to make my place. Maybe i had my responsibilities for not having the "zara mentality" but the employed me in full time without experience but didn't help me to understand the job but worst make me feel bad about myself.
The week it's happen they fired everyone in full time CDI, they employed in the last 6 months, probably for budget problems.

The employed of ZARA has a lot of stress but not fun. The shops was always dirty, the team was incomplete all the time. You can not ask people to work harder if you don't give them quality and fair conditions. And it's for every positions in the company.
Pluspunten
salaire, avantage social
Minpunten
ambiance, managing, stress mais pas de plaisirs.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 4.515 reviews
51.605
41.444
3952
2285
1229

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur