ZARA Reviews

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.625 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail super
Vendeur (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve30 april 2018
Arrivée sur le lieu de travail et missions aléatoires ce qui est relativement sympa sauf réapprovisionnement du magasin ( à mon gout ).
Possibilité de se démarquer et d'évoluer +/- rapidement.
Management correct ayant eu affaire à deux personnes différentes c'était le jour et la nuit.
Ambiance dynamique esprit d'équipe au top.
Pas de stress sauf pour les horaires ou les responsables sont à cheval.
Pas une minute de retard.
Pluspunten
Ambiance sympa
Minpunten
Salaire médiocre difficile d'obtenir un temps plein
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven19 maart 2018
Het was een toffe ervaring, met jonge aangename collega's.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen warme dranken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte omgang met werknemers
Verkoper -Stock Verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Meir19 maart 2018
geen goede sfeer
nooit goed genoeg
meer een gevangenis gevoel dan werk gevoel
goede relaties tussen collega's word op neer gekeken en afgeraden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Turnhour12 februari 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Kortrijk3 februari 2018
Het was heel leerrijk, maar je moet zeker goed doorwerken ook.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, hard werken
Verkoper (voormalige medewerker) –  Meir20 november 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Vendeuse en prêt à porter (voormalige medewerker) –  Hainaut8 september 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Point de vente agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve4 september 2017
Entreprise agréable, travail fait en temps et en heurs
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail
Commercial (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Woluwe2 september 2017
très agréable
bonne esprit d équipe
possibilité d évolution
Pluspunten
carte de reduction
Minpunten
longue journée de travail
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara
Vendeur prêt-à-porter (voormalige medewerker) –  Brussel9 juli 2017
Bonne ambiance de travail avec des collègues sympathiques
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Inpakker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas6 juli 2017
Redelijk veel geleerd.
De collegas waren wel vriendelijk.
Leukste was het sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zara is officially not a good entreprise for workers
Product responsable (voormalige medewerker) –  Buxelles29 juni 2017
I decide to apply for ZARA for the opportunities and de salary in the first time but of course for the team work but sadly the team work is a facade. It's all about not having a opinion, you have to follow the road. If you arrived in a team who work together for longtime, it's take time for make you place and if you don't quickly and not thinking or having same taste or LOVE gossip, you not making your place.

The worst part was i was motived for making my place when i was responsable produit and i ask for meeting and evaluation but after 4 months and a really bad managing i was fired and never ad evaluation and possibility to make my place. Maybe i had my responsibilities for not having the "zara mentality" but the employed me in full time without experience but didn't help me to understand the job but worst make me feel bad about myself.
The week it's happen they fired everyone in full time CDI, they employed in the last 6 months, probably for budget problems.

The employed of ZARA has a lot of stress but not fun. The shops was always dirty, the team was incomplete all the time. You can not ask people to work harder if you don't give them quality and fair conditions. And it's for every positions in the company.
Pluspunten
salaire, avantage social
Minpunten
ambiance, managing, stress mais pas de plaisirs.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne organisation
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Charleroi30 mei 2017
Très bonne gestion et organisations du travail
Bonne esprit d'équipe
Bon horaire de travail
Bon salaire
Pluspunten
Bonne esprit d'équipe
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Apprend chaque jour de nouvelles choses
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Anvers - Meir29 mei 2017
Permet d'évoluer mais il n'y a pas un vrai accompagnement dans le management, on apprend tout par sois-même et ne reçoit le feedback qu'en fin de formation ..

Dommage que les chèques - repas soient proposé si tard ... en 12 ans, les premiers sont arrivés il y a 1 an...
Pluspunten
Augmentation de réduction pour le personnel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le travail
ZARA (prêt-à-porter) vendeur et caissier (voormalige medewerker) –  Docks Bruxsel5 mei 2017
Le travail en soit, n'est pas désagréable mais le soucis c'est les horaires.
Pluspunten
equipe genial
Minpunten
les horaires non respecter
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster met passie
verkoopster (voormalige medewerker) –  Roeselare29 april 2017
Een typische dag op het werk:
• Voorraad in de winkel opvullen
• Paskamers controleren
• Klanten adviseren en te woord staan
• Winkel perfect nalaten
• Kijken voor geen diefstal
Wat je geleerd hebt:
• Discreet zijn tegenover uw medemens
• Klantvriendelijk en vriendelijk zijn
• Zo perfect en gestructureerd werken
• Tempo
• Flexibel zijn
Jou collega’s:
• Werken in team is noodzakelijk
• Samen werken in groep, zodat de zaken efficiënt verlopen
Het moeilijkste van de baan:
• Iedere dag met volle moed en kracht aanwezig zijn
Het leukste van de baan:
• Je bent dagelijks sociaal actief
• Je bevindt zich bij de bron van kledij en nieuwste fashion accessoires
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara leuven
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven20 april 2017
- klanten helpen, kleding op orde hangen
- kleding opplooien
- goede management
- vriendelijke collega's
- het is druk tijdens de solden
- klanten helpen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was niet gezellig met stressbestendige team te werken
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Gent10 april 2017
Ik heb daar bijna niets geleerd, het was altijd druk geweest en collega's waren altijd stressbestendig iedereen was bezig met zijn eigen werk je kan persoonlijk zelf niets vragen omdat ze allemaal zodanig bezig zijn en een klein fout maken was niet mogelijk.
Leukste was alleen werken met het uniform
Pluspunten
Uniform
Minpunten
Slechte collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas8 april 2017
- Gezellige collega's
- Moeilijke en strenge regels
- Altijd rustig in het winkel alleen met de levering een beetje harder werken
- Mijn taken; klanten verwelkomen, kassa, paskamer, winkel plooien, levering in de winkel plaatsen, kleren uit de stock halen en in de winkel lezen,...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werksfeer
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Hasselt België30 maart 2017
Er heerste een leuke werksfeer en je kan er jezelf goed ontwikkelen
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 3.625 reviews
51.286
41.182
3782
2209
1166

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur