ZARA Reviews

62 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.255 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Conseillère en vente (voormalige medewerker) –  vendeuse28 augustus 2018
Très bonne équipe et ambiance
il faut être dynamique.
Contact avec les clients
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
Vendeuse (huidige medewerker) –  Louvain-la-Neuve16 augustus 2018
Pas beaucoup de proposition d'un meilleur contrat dans la société
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Namur Bouge9 augustus 2018
on devait aller très vite pour le stock et aller chercher les vetment du stock ceux qui etait sortit pas evident du tout
Pluspunten
carte gratuit pour le repas
Minpunten
aller très vite pour travailler
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail super
Vendeur (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve30 april 2018
Arrivée sur le lieu de travail et missions aléatoires ce qui est relativement sympa sauf réapprovisionnement du magasin ( à mon gout ).
Possibilité de se démarquer et d'évoluer +/- rapidement.
Management correct ayant eu affaire à deux personnes différentes c'était le jour et la nuit.
Ambiance dynamique esprit d'équipe au top.
Pas de stress sauf pour les horaires ou les responsables sont à cheval.
Pas une minute de retard.
Pluspunten
Ambiance sympa
Minpunten
Salaire médiocre difficile d'obtenir un temps plein
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring bij Zara
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Genk24 april 2018
Op zich is Zara Genk een mooie en leuke winkel om zowel te werken als te winkelen. Enkele minpunten dat ik uit mijn tijdelijke ervaring heb onthouden is de omgang tussen de managers en het personeel zelf. De vele onbetaalde overuren die dagelijks gemaakt worden. De ordelijkheid van de winkel zelf is ook geen pluspunt. Dankzij de managers, die beslissen dat wij tijdens de werkuren niet mogen opruimen. Enkel vanaf 17u -en na sluitingstijd. Zo maakten wij overuren tot vaak 20u/21u (niet betaald). Persoonlijk vind ik het jammer ik zou graag nog voor Zara willen werken maar enkel als ik correct werd behandelt en uitbetaald.
Pluspunten
leuke werkplaats, mooie kledij, enkel leuke collega's
Minpunten
de managers, gang van zaken binnen de winkel en de omgang met het personeel, geen betaalde overuren
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven19 maart 2018
Het was een toffe ervaring, met jonge aangename collega's.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen warme dranken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte omgang met werknemers
Verkoper -Stock Verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Meir19 maart 2018
geen goede sfeer
nooit goed genoeg
meer een gevangenis gevoel dan werk gevoel
goede relaties tussen collega's word op neer gekeken en afgeraden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Turnhour12 februari 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Kortrijk3 februari 2018
Het was heel leerrijk, maar je moet zeker goed doorwerken ook.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, hard werken
Verkoper (voormalige medewerker) –  Meir20 november 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Vendeuse en prêt à porter (voormalige medewerker) –  Hainaut8 september 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Point de vente agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve4 september 2017
Entreprise agréable, travail fait en temps et en heurs
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environement de travail
Commercial (huidige medewerker) –  Sint-Pieters-Woluwe2 september 2017
très agréable
bonne esprit d équipe
possibilité d évolution
Pluspunten
carte de reduction
Minpunten
longue journée de travail
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara
Vendeur prêt-à-porter (voormalige medewerker) –  Brussel9 juli 2017
Bonne ambiance de travail avec des collègues sympathiques
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Inpakker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas6 juli 2017
Redelijk veel geleerd.
De collegas waren wel vriendelijk.
Leukste was het sociaal contact
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zara is officially not a good entreprise for workers
Product responsable (voormalige medewerker) –  Buxelles29 juni 2017
I decide to apply for ZARA for the opportunities and de salary in the first time but of course for the team work but sadly the team work is a facade. It's all about not having a opinion, you have to follow the road. If you arrived in a team who work together for longtime, it's take time for make you place and if you don't quickly and not thinking or having same taste or LOVE gossip, you not making your place.

The worst part was i was motived for making my place when i was responsable produit and i ask for meeting and evaluation but after 4 months and a really bad managing i was fired and never ad evaluation and possibility to make my place. Maybe i had my responsibilities for not having the "zara mentality" but the employed me in full time without experience but didn't help me to understand the job but worst make me feel bad about myself.
The week it's happen they fired everyone in full time CDI, they employed in the last 6 months, probably for budget problems.

The employed of ZARA has a lot of stress but not fun. The shops was always dirty, the team was incomplete all the time. You can not ask people to work harder if you don't give them quality and fair conditions. And it's for every positions in the company.
Pluspunten
salaire, avantage social
Minpunten
ambiance, managing, stress mais pas de plaisirs.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne organisation
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Charleroi30 mei 2017
Très bonne gestion et organisations du travail
Bonne esprit d'équipe
Bon horaire de travail
Bon salaire
Pluspunten
Bonne esprit d'équipe
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Apprend chaque jour de nouvelles choses
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Anvers - Meir29 mei 2017
Permet d'évoluer mais il n'y a pas un vrai accompagnement dans le management, on apprend tout par sois-même et ne reçoit le feedback qu'en fin de formation ..

Dommage que les chèques - repas soient proposé si tard ... en 12 ans, les premiers sont arrivés il y a 1 an...
Pluspunten
Augmentation de réduction pour le personnel
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le travail
ZARA (prêt-à-porter) vendeur et caissier (voormalige medewerker) –  Docks Bruxsel5 mei 2017
Le travail en soit, n'est pas désagréable mais le soucis c'est les horaires.
Pluspunten
equipe genial
Minpunten
les horaires non respecter
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster met passie
verkoopster (voormalige medewerker) –  Roeselare29 april 2017
Een typische dag op het werk:
• Voorraad in de winkel opvullen
• Paskamers controleren
• Klanten adviseren en te woord staan
• Winkel perfect nalaten
• Kijken voor geen diefstal
Wat je geleerd hebt:
• Discreet zijn tegenover uw medemens
• Klantvriendelijk en vriendelijk zijn
• Zo perfect en gestructureerd werken
• Tempo
• Flexibel zijn
Jou collega’s:
• Werken in team is noodzakelijk
• Samen werken in groep, zodat de zaken efficiënt verlopen
Het moeilijkste van de baan:
• Iedere dag met volle moed en kracht aanwezig zijn
Het leukste van de baan:
• Je bent dagelijks sociaal actief
• Je bevindt zich bij de bron van kledij en nieuwste fashion accessoires
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 4.256 reviews
51.513
41.368
3899
2267
1209

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur