ZARA Reviews

48 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Turnhour12 februari 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, hard werken
Verkoper (voormalige medewerker) –  Meir20 november 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Vendeuse en prêt à porter (voormalige medewerker) –  Hainaut8 september 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Point de vente agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve4 september 2017
Entreprise agréable, travail fait en temps et en heurs
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara
Vendeur prêt-à-porter (voormalige medewerker) –  Brussel9 juli 2017
Bonne ambiance de travail avec des collègues sympathiques
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Inpakker (voormalige medewerker) –  Sint-Niklaas6 juli 2017
Redelijk veel geleerd.
De collegas waren wel vriendelijk.
Leukste was het sociaal contact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zara is officially not a good entreprise for workers
Product responsable (voormalige medewerker) –  Buxelles29 juni 2017
I decide to apply for ZARA for the opportunities and de salary in the first time but of course for the team work but sadly the team work is a facade. It's all about not having a opinion, you have to follow the road. If you arrived in a team who work together for longtime, it's take time for make you place and if you don't quickly and not thinking or having same taste or LOVE gossip, you not making your place.

The worst part was i was motived for making my place when i was responsable produit and i ask for meeting and evaluation but after 4 months and a really bad managing i was fired and never ad evaluation and possibility to make my place. Maybe i had my responsibilities for not having the "zara mentality" but the employed me in full time without experience but didn't help me to understand the job but worst make me feel bad about myself.
The week it's happen they fired everyone in full time CDI, they employed in the last 6 months, probably for budget problems.

The employed of ZARA has a lot of stress but not fun. The shops was always dirty, the team was incomplete all the time. You can not ask people to work harder if you don't give them quality and fair conditions. And it's for every positions in the company.
Pluspunten
salaire, avantage social
Minpunten
ambiance, managing, stress mais pas de plaisirs.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bonne organisation
reassortisseur (voormalige medewerker) –  Charleroi30 mei 2017
Très bonne gestion et organisations du travail
Bonne esprit d'équipe
Bon horaire de travail
Bon salaire
Pluspunten
Bonne esprit d'équipe
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Apprend chaque jour de nouvelles choses
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Anvers - Meir29 mei 2017
Permet d'évoluer mais il n'y a pas un vrai accompagnement dans le management, on apprend tout par sois-même et ne reçoit le feedback qu'en fin de formation ..

Dommage que les chèques - repas soient proposé si tard ... en 12 ans, les premiers sont arrivés il y a 1 an...
Pluspunten
Augmentation de réduction pour le personnel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Le travail
ZARA (prêt-à-porter) vendeur et caissier (voormalige medewerker) –  Docks Bruxsel5 mei 2017
Le travail en soit, n'est pas désagréable mais le soucis c'est les horaires.
Pluspunten
equipe genial
Minpunten
les horaires non respecter
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster met passie
verkoopster (voormalige medewerker) –  Roeselare29 april 2017
Een typische dag op het werk:
• Voorraad in de winkel opvullen
• Paskamers controleren
• Klanten adviseren en te woord staan
• Winkel perfect nalaten
• Kijken voor geen diefstal
Wat je geleerd hebt:
• Discreet zijn tegenover uw medemens
• Klantvriendelijk en vriendelijk zijn
• Zo perfect en gestructureerd werken
• Tempo
• Flexibel zijn
Jou collega’s:
• Werken in team is noodzakelijk
• Samen werken in groep, zodat de zaken efficiënt verlopen
Het moeilijkste van de baan:
• Iedere dag met volle moed en kracht aanwezig zijn
Het leukste van de baan:
• Je bent dagelijks sociaal actief
• Je bevindt zich bij de bron van kledij en nieuwste fashion accessoires
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zara leuven
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven20 april 2017
- klanten helpen, kleding op orde hangen
- kleding opplooien
- goede management
- vriendelijke collega's
- het is druk tijdens de solden
- klanten helpen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was niet gezellig met stressbestendige team te werken
Verkoopster kleding (voormalige medewerker) –  Gent10 april 2017
Ik heb daar bijna niets geleerd, het was altijd druk geweest en collega's waren altijd stressbestendig iedereen was bezig met zijn eigen werk je kan persoonlijk zelf niets vragen omdat ze allemaal zodanig bezig zijn en een klein fout maken was niet mogelijk.
Leukste was alleen werken met het uniform
Pluspunten
Uniform
Minpunten
Slechte collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werksfeer
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Hasselt België30 maart 2017
Er heerste een leuke werksfeer en je kan er jezelf goed ontwikkelen
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede werksfeer, toffe collega s
verkoopster/kassierster (huidige medewerker) –  Knokke14 maart 2017
Hard werken, mooie producten.
Centraal in Knokke
Nooit saaie momenten, altijd is er werk te doen.
Pluspunten
Microgolf, Senseo
Minpunten
Stock is rommelig
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
une journée de travail typique
Vendeur en textiles (voormalige medewerker) –  Charleroi5 februari 2017
une journée de travail typique
caisse formation
pilliez des vêtement
Pluspunten
pause
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agreable
Vendeur (voormalige medewerker) –  Brussels12 november 2016
très agréable et le travail est dynamique répartis en équipe
le management est très spécifique
les collaborateurs conviviales
c'est difficile de rester debout toute la journée
les rémunération sont pas mal
Pluspunten
le salaire
Minpunten
le stress
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beaucoup de classe
Vendeuse (huidige medewerker) –  Brussels26 oktober 2016
Magasin très chic et classe j'ai pas De parole négatif à dire sur ceux travail
Pluspunten
Chaleureux
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hora de descanzo muy conforme con mis compañeros
Limpieza y mantenimiento (voormalige medewerker) –  Bélgica26 oktober 2016
Se senti muy cómoda con este empleo unos compañeros muy buenos muy contenta
Minpunten
Hora de descanso tomar cafe con los compañeros
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Equipe
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Brussels6 oktober 2016
j'ai eu la chance de pouvoir travailler plusieurs fois avec les managers qui m'ont beaucoup apprécier suite à mon travail, ma rapidité. l'équipe est juste formidable on apprend beaucoup avec eux.
Pluspunten
au centre ville
Minpunten
certains client méchant
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 3.255 reviews
51.164
41.080
3691
2184
1136

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over ZARA gesorteerd op locatie