ZARA Employee Reviews

Ratings by category
3,5Job Security & Advancement
3,5Management
Found 68 reviews matching the search See all 4.716 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
On voit l’envers du décor
Vendeur (Former Employee) –  Belgique11 April 2019
L’ambiance est pire qu’une télé réalité
Une pression pour rien et beaucoup de favoritisme
Pros
Réduction
Cons
La totalité
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ambiente lavorativo stimolante e tranquillo
commessa abbigliamento (Current Employee) –  hasselt9 April 2019
personalmente posso dire di essermi trovata molto bene sia con il datore di lavoro che con i colleghi
Pros
buoni pasto, pausa caffe
Cons
nessuno
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ambiente de travajo muy buena con culturas diferentes
Vendedor (Former Employee) –  Bruselas, Belgica6 February 2019
Mucho trabajo para el personal que Avia por culpa del personal que Avia mucho enfermo...

Aprendí a comunicar más con los clientes y siempre estar sonriendo, el cliente es REY.

Lo que más me gusto es el ambiente, todos simpáticos desde el jefe asta el empleado.
Pros
horario y flexibilidad
Cons
cliente que tiraba ropa al suelo
Was this review helpful?YesNoReport
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijn om er te beginnen daarna gaat alles achteruit
Verkoopster (Current Employee) –  België5 February 2019
Een groot team, maar was nooit compleet. Elke dag zieken waardoor jij dan extra zou moeten komen. Overuren werden nooit betaald. Je zal ook niet meer vaste uren krijgen tenzij je een anex krijgt voor een bepaalde periode of een positie krijgt. Het loon is dan ook nooit hetzelfde. Management behandeld je als één van de zovele die er binnenstapten. De vriendjespolitiek is zeker aanwezig. Het Zara mentaliteit is zeker en vast roddelen, niet hard werken, ziek zijn en je als persoon laten wegcijferen en je laten doen. De mensen die hard werken nooit ziek zijn krijgen jammer genoeg geen appreciatie. Het is een toffe werkplaats tot dat je effectief ziet hoe het er allemaal aan toe gaat. ik heb veel mensen zien vertrekken die er al jaren stonden en er genoeg van hadden. Door de vriendjespolitiek ook weggepest zien worden. Nieuwe mensen die het nog geen week of maand volhouden niemand helpt hun of geeft uitleg.
Pros
De korting op alle Inditex winkels.
Cons
Laag loon, maaltijdcheques zeer laag, management en sfeer
Was this review helpful?Yes 4NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Environnement de travail correcte
Vendeuse (Former Employee) –  Elsene27 January 2019
Société ouverte a tous. Personnelle agréable, a l'écoute, dynamique...
Salaire correcte
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
1,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Verkoper
verkoop, stockbeheer, kassabediende (Former Employee) –  Antwerpen (stad)14 January 2019
Flexibiliteit moet van één kant komen in deze firma.

Hard werken en er niet evenveel voor terugkrijgen.
Cons
Slechte sfeer tussen personeel
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk ervaring
verkoopster (Former Employee) –  Antwerpen (stad)19 September 2018
Ik heb veel geleerd bij Zara ‘ maar ben op zoek naar zn nieuwe uitdaging
Pros
Goed loon
Cons
Te lang onderweg
Was this review helpful?Yes 6No 8Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
travail agréable
Conseillère en vente (Former Employee) –  vendeuse28 August 2018
Très bonne équipe et ambiance
il faut être dynamique.
Contact avec les clients
Was this review helpful?Yes 4No 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Moyen
Vendeuse (Current Employee) –  Louvain-la-Neuve16 August 2018
Pas beaucoup de proposition d'un meilleur contrat dans la société
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environnement agréable
Vendeuse (Former Employee) –  Namur Bouge9 August 2018
on devait aller très vite pour le stock et aller chercher les vetment du stock ceux qui etait sortit pas evident du tout
Pros
carte gratuit pour le repas
Cons
aller très vite pour travailler
Was this review helpful?Yes 5NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ambiance de travail super
Vendeur (Former Employee) –  Louvain-la-Neuve30 April 2018
Arrivée sur le lieu de travail et missions aléatoires ce qui est relativement sympa sauf réapprovisionnement du magasin ( à mon gout ).
Possibilité de se démarquer et d'évoluer +/- rapidement.
Management correct ayant eu affaire à deux personnes différentes c'était le jour et la nuit.
Ambiance dynamique esprit d'équipe au top.
Pas de stress sauf pour les horaires ou les responsables sont à cheval.
Pas une minute de retard.
Pros
Ambiance sympa
Cons
Salaire médiocre difficile d'obtenir un temps plein
Was this review helpful?Yes 11NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ervaring bij Zara
verkoopster/kassierster (Former Employee) –  Genk24 April 2018
Op zich is Zara Genk een mooie en leuke winkel om zowel te werken als te winkelen. Enkele minpunten dat ik uit mijn tijdelijke ervaring heb onthouden is de omgang tussen de managers en het personeel zelf. De vele onbetaalde overuren die dagelijks gemaakt worden. De ordelijkheid van de winkel zelf is ook geen pluspunt. Dankzij de managers, die beslissen dat wij tijdens de werkuren niet mogen opruimen. Enkel vanaf 17u -en na sluitingstijd. Zo maakten wij overuren tot vaak 20u/21u (niet betaald). Persoonlijk vind ik het jammer ik zou graag nog voor Zara willen werken maar enkel als ik correct werd behandelt en uitbetaald.
Pros
leuke werkplaats, mooie kledij, enkel leuke collega's
Cons
de managers, gang van zaken binnen de winkel en de omgang met het personeel, geen betaalde overuren
Was this review helpful?Yes 11No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
verkoopster
Verkoopster (Former Employee) –  Leuven19 March 2018
Het was een toffe ervaring, met jonge aangename collega's.
Pros
maaltijdcheques
Cons
geen warme dranken
Was this review helpful?Yes 8No 7Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slechte omgang met werknemers
Verkoper -Stock Verantwoordelijke (Former Employee) –  Meir19 March 2018
geen goede sfeer
nooit goed genoeg
meer een gevangenis gevoel dan werk gevoel
goede relaties tussen collega's word op neer gekeken en afgeraden
Was this review helpful?Yes 23No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Stagiaire
Stagiaire (Former Employee) –  Turnhour12 February 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was this review helpful?Yes 1No 4Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve werkomgeving
Verkoopster (Former Employee) –  Kortrijk3 February 2018
Het was heel leerrijk, maar je moet zeker goed doorwerken ook.
Was this review helpful?Yes 5No 5Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk, hard werken
Verkoper (Former Employee) –  Meir20 November 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was this review helpful?Yes 13No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
good
Vendeuse en prêt à porter (Former Employee) –  Hainaut8 September 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Point de vente agréable
Vendeuse (Former Employee) –  Louvain-la-Neuve4 September 2017
Entreprise agréable, travail fait en temps et en heurs
Was this review helpful?Yes 5No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
environement de travail
Commercial (Current Employee) –  Sint-Pieters-Woluwe2 September 2017
très agréable
bonne esprit d équipe
possibilité d évolution
Pros
carte de reduction
Cons
longue journée de travail
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ZARA. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,9
Based on 4.716 reviews
51,7K
41,5K
3989
2304
1254

Ratings by category

3,6Work/Life Balance
3,7Salary/Benefits
3,5Job Security/Advancement
3,5Management
3,7Culture