ZARA Reviews

71 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.008 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
En ensemble très bon avis
Vente caissière (voormalige medewerker) –  Brussel12 september 2019
Les horaires ne me convenait pas sinon une expérience excellente
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellig
Stockmedewerker/Sales advisor (huidige medewerker) –  Gent7 september 2019
Omg ik weet niet waar te beginnen. Zo onvriendelijke collega's. Zelfs naar de klanten toe. Manager is niet te dulden. Je doet veel overuren. Sfeer is totaal slecht. Ik raad niemand aan om hier te werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
On voit l’envers du décor
Vendeur (voormalige medewerker) –  Belgique11 april 2019
L’ambiance est pire qu’une télé réalité
Une pression pour rien et beaucoup de favoritisme
Pluspunten
Réduction
Minpunten
La totalité
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente lavorativo stimolante e tranquillo
commessa abbigliamento (huidige medewerker) –  hasselt9 april 2019
personalmente posso dire di essermi trovata molto bene sia con il datore di lavoro che con i colleghi
Pluspunten
buoni pasto, pausa caffe
Minpunten
nessuno
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de travajo muy buena con culturas diferentes
Vendedor (voormalige medewerker) –  Bruselas, Belgica6 februari 2019
Mucho trabajo para el personal que Avia por culpa del personal que Avia mucho enfermo...

Aprendí a comunicar más con los clientes y siempre estar sonriendo, el cliente es REY.

Lo que más me gusto es el ambiente, todos simpáticos desde el jefe asta el empleado.
Pluspunten
horario y flexibilidad
Minpunten
cliente que tiraba ropa al suelo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn om er te beginnen daarna gaat alles achteruit
Verkoopster (huidige medewerker) –  België5 februari 2019
Een groot team, maar was nooit compleet. Elke dag zieken waardoor jij dan extra zou moeten komen. Overuren werden nooit betaald. Je zal ook niet meer vaste uren krijgen tenzij je een anex krijgt voor een bepaalde periode of een positie krijgt. Het loon is dan ook nooit hetzelfde. Management behandeld je als één van de zovele die er binnenstapten. De vriendjespolitiek is zeker aanwezig. Het Zara mentaliteit is zeker en vast roddelen, niet hard werken, ziek zijn en je als persoon laten wegcijferen en je laten doen. De mensen die hard werken nooit ziek zijn krijgen jammer genoeg geen appreciatie. Het is een toffe werkplaats tot dat je effectief ziet hoe het er allemaal aan toe gaat. ik heb veel mensen zien vertrekken die er al jaren stonden en er genoeg van hadden. Door de vriendjespolitiek ook weggepest zien worden. Nieuwe mensen die het nog geen week of maand volhouden niemand helpt hun of geeft uitleg.
Pluspunten
De korting op alle Inditex winkels.
Minpunten
Laag loon, maaltijdcheques zeer laag, management en sfeer
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail correcte
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Elsene27 januari 2019
Société ouverte a tous. Personnelle agréable, a l'écoute, dynamique...
Salaire correcte
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoper
verkoop, stockbeheer, kassabediende (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)14 januari 2019
Flexibiliteit moet van één kant komen in deze firma.

Hard werken en er niet evenveel voor terugkrijgen.
Minpunten
Slechte sfeer tussen personeel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk ervaring
verkoopster (voormalige medewerker) –  Antwerpen (stad)19 september 2018
Ik heb veel geleerd bij Zara ‘ maar ben op zoek naar zn nieuwe uitdaging
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
Te lang onderweg
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
travail agréable
Conseillère en vente (voormalige medewerker) –  vendeuse28 augustus 2018
Très bonne équipe et ambiance
il faut être dynamique.
Contact avec les clients
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moyen
Vendeuse (huidige medewerker) –  Louvain-la-Neuve16 augustus 2018
Pas beaucoup de proposition d'un meilleur contrat dans la société
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
environnement agréable
Vendeuse (voormalige medewerker) –  Namur Bouge9 augustus 2018
on devait aller très vite pour le stock et aller chercher les vetment du stock ceux qui etait sortit pas evident du tout
Pluspunten
carte gratuit pour le repas
Minpunten
aller très vite pour travailler
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiance de travail super
Vendeur (voormalige medewerker) –  Louvain-la-Neuve30 april 2018
Arrivée sur le lieu de travail et missions aléatoires ce qui est relativement sympa sauf réapprovisionnement du magasin ( à mon gout ).
Possibilité de se démarquer et d'évoluer +/- rapidement.
Management correct ayant eu affaire à deux personnes différentes c'était le jour et la nuit.
Ambiance dynamique esprit d'équipe au top.
Pas de stress sauf pour les horaires ou les responsables sont à cheval.
Pas une minute de retard.
Pluspunten
Ambiance sympa
Minpunten
Salaire médiocre difficile d'obtenir un temps plein
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring bij Zara
verkoopster/kassierster (voormalige medewerker) –  Genk24 april 2018
Op zich is Zara Genk een mooie en leuke winkel om zowel te werken als te winkelen. Enkele minpunten dat ik uit mijn tijdelijke ervaring heb onthouden is de omgang tussen de managers en het personeel zelf. De vele onbetaalde overuren die dagelijks gemaakt worden. De ordelijkheid van de winkel zelf is ook geen pluspunt. Dankzij de managers, die beslissen dat wij tijdens de werkuren niet mogen opruimen. Enkel vanaf 17u -en na sluitingstijd. Zo maakten wij overuren tot vaak 20u/21u (niet betaald). Persoonlijk vind ik het jammer ik zou graag nog voor Zara willen werken maar enkel als ik correct werd behandelt en uitbetaald.
Pluspunten
leuke werkplaats, mooie kledij, enkel leuke collega's
Minpunten
de managers, gang van zaken binnen de winkel en de omgang met het personeel, geen betaalde overuren
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Leuven19 maart 2018
Het was een toffe ervaring, met jonge aangename collega's.
Pluspunten
maaltijdcheques
Minpunten
geen warme dranken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte omgang met werknemers
Verkoper -Stock Verantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Meir19 maart 2018
geen goede sfeer
nooit goed genoeg
meer een gevangenis gevoel dan werk gevoel
goede relaties tussen collega's word op neer gekeken en afgeraden
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Turnhour12 februari 2018
J’etait stagiaire la bas donc je n’est connue que pendant quelque mois
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Kortrijk3 februari 2018
Het was heel leerrijk, maar je moet zeker goed doorwerken ook.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, hard werken
Verkoper (voormalige medewerker) –  Meir20 november 2017
Was een leuk positieve ervaring. Jammer dat ze geen overuren betalen ondanks dat je ze hebt gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Vendeuse en prêt à porter (voormalige medewerker) –  Hainaut8 september 2017
Positif dans l ensemble, facilite. d evolution
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ZARA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.008 reviews
51.747
41.578
31.050
2332
1301

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur