ZEB
3,6 out of 5 stars.
Write a review

ZEB Careers and Employment

About the company

 • Founded
  1992
 • Company size
  501 to 1,000
 • Revenue
  £100m to £500m
 • Industry
  Retail & Wholesale
 • Headquarters
  Brusselsesteenweg 185 - 1...
 • Link
  ZEB website

Ben jij klaar voor een uitdaging in een modebedrijf waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij ZEB iets voor jou.

Bij ons kan je rekenen op een toffe dynamiek tussen collega's en genoeg ruimte om te groeien.

Want van persoonlijke groei kennen we alles: het verhaal van ZEB begint in 1993, toen Luc Van Mol als jonge gepassioneerde vertegenwoordiger het ganse land doorkruiste om zijn jeans te verkopen. Al snel kwam er een eerste winkel: Jeansdepot in Aalst.

Anno 2018 is ZEB natuurlijk veel meer dan een jeansstore. De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan . Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 67 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn. Want een goed gevoel zit in het DNA van ons bedrijf, dus daar gaan we elke dag voor.

Shoppen bij ZEB moet vooral plezierig zijn. Vandaar onze zoektocht naar modeliefhebbers die van hun passie hun beroep willen maken. Mensen die er plezier in scheppen om de klant op de eerste plaats te zetten en als een eregast in onze modieuze omgeving te ontvangen. Bij ZEB werken we met veel goesting samen: vol passie, geluk, plezier en respect voor elkaar en de klant. Want menselijkheid en een persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats. Bij deze willen we jou alvast welkom heten bij de ZEB familie.

Learn more

Jobs

We were not able to detect your location. You can browse through all 142 jobs ZEB has to offer

Browse jobs by location

Merchtem

28 jobs

Reviews

Verkoopster in Roeselare
on 3 May 2022
Niet zoals verwacht

Je gaat solliciteren als student winkelmedewerker maar je komt terecht in een smalle maar lange opslagruimte achteraan de winkel. Daar mag je de hele dag bakken versleuren met kleren. De kleren uitpakken terugsteken en aan een volgende bak beginnen. Er moeten zoveel bakken per uur gehaald worden. Ik werkte op mijn snelste maar haalde dit soms niet. De verantwoordelijke die slechts 3 meter van me af stond (in een zijruimte van de opslagplek) vond het nodig om een briefje door een medewerker aan mij te laten bezorgen waarop stond dat ik sneller moet werken. Terwijl die letterlijk vanaf die 3 meter afstand gewoon met me kon praten. Je staat daar 8u in de krappe opslagplek, zonder zonlicht, veel te warm of volle airco in het gezicht. Niets voor mij, niet waarvoor ik had gesolliciteerd. 10,5€ /u

Senior Sales Advisoe in Mouscron
on 27 September 2022
Parfait

Parfait depuis plus de 5 ans Entreprise toujours en expansion depuis des années Équipe présente depuis très longtemps ...

Vendeuse in Mouscron
on 22 February 2022
Salaire très bas, beaucoup de fausse promesses, pas d'évolution possible.

Salaire minimum, pas de prime ni de commissions. Beaucoup de fausse promesse (contrat reculé plusieurs fois, augmentation d'heures n'ont faite). Pas de coupures, on vous appel tout le temps sur vos repos pour vous revenir...

Jobstudent in Putte
on 6 January 2022
Hoog tempo en geen tijd om te ademen.

Hier werken is geen aanrader! Je werkt hier teveel voor wat je krijgt en te lang! (10u met maar een halfuurtje pauze)

Magasinier in Merchtem
on 27 October 2021
Zeer saai en laag loon

Het loon is extreem laag dat men bijna verplicht is om een 2e job uit te oefenen. Continu hetzelfde werk uitvoeren en enorm saai. Het verdient +-8€ per uur met interim.

What would you say about your employer?

Help fellow job seekers by sharing your unique experience.

Questions and answers

People have asked 5 questions about working at ZEB. See the answers, explore popular topics and discover unique insights from ZEB employees.

See questions about:

 • Background Check
 • Interviews
 • Shifts
 • Working Hours

Interview insights

Insights from 73 Indeed users who have interviewed with ZEB within the last 5 years.

Average experience
Interview is average
Process takes about a day or two

Common questions about ZEB

ZEB locations

People also viewed

 • Companies
 • ZEB
Tell us how to improve this page
What would you add or change?