Get weekly updates, new jobs, and reviews

ZEB Careers and Employment

About us
Ben jij klaar voor een uitdaging in een modebedrijf waar prachtige collecties en service naar de klant centraal staan? Dan is een job bij ZEB iets voor jou.

Bij ons kan je rekenen op een toffe dynamiek tussen collega's en genoeg ruimte om te groeien.

Want van persoonlijke groei kennen we alles: het verhaal van ZEB begint in 1993, toen Luc Van Mol
 – more... als jonge gepassioneerde vertegenwoordiger het ganse land doorkruiste om zijn jeans te verkopen. Al snel kwam er een eerste winkel: Jeansdepot in Aalst.

Anno 2018 is ZEB natuurlijk veel meer dan een jeansstore. De naam ZEB is ondertussen uitgegroeid tot een vertrouwde merknaam waar je zowel voor de laatste trends als je favoriete basics terechtkan . Je ontdekt altijd wel iets nieuws tussen de 70 topmerken die verkocht worden in onze 67 winkels. Wij zijn een merk met een eigen identiteit waar iedereen zichzelf kan zijn. Want een goed gevoel zit in het DNA van ons bedrijf, dus daar gaan we elke dag voor.


Shoppen bij ZEB moet vooral plezierig zijn. Vandaar onze zoektocht naar modeliefhebbers die van hun passie hun beroep willen maken. Mensen die er plezier in scheppen om de klant op de eerste plaats te zetten en als een eregast in onze modieuze omgeving te ontvangen. Bij ZEB werken we met veel goesting samen: vol passie, geluk, plezier en respect voor elkaar en de klant. Want menselijkheid en een persoonlijke aanpak komen bij ons op de eerste plaats. Bij deze willen we jou alvast welkom heten bij de ZEB familie.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at ZEB?

3,6
Work/Life Balance
3,7
Salary/Benefits
3,6
Job Security/Advancement
3,5
Management
3,9
Culture

What did candidates say about the interview at ZEB?

Interview experience
Based on 22 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 21 interviews
Medium
Interview process length
Based on 23 interviews
About a day or two
See ZEB interviews