ZEB Employee Reviews

Found 15 reviews matching the search See all 16 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
niet zo schitterend en weinig vacatures
Sales Advisor (Current Employee) –  Eeklo22 July 2019
ik werkte in ZEB en zij werken met een bepaalde methode van vacatures plaatsen en jobstudenten. zij zetten dus de vacaturen online voor alle studenten die voor die winkel werken en zij kiezen dan zelf welke student komt of diegene die het eerste kandidaat stelt. Persoonlijk vind ik dit niet zo een goed systeem aangezien ik opzoek was naar een job om elk weekend en woensdagnamiddag te doen maar wat dus niet ging. wat wel een pluspunt is is dat ze goed betalen maar dan moet je natuurlijk ook kunnen gaan werken. Op dit moment ben ik dus een andere job aan het zoeken om er bij te doen.
Pros
goed betaald
Cons
slecht systeem i.v.m vacatures
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke ervaring
Sales Advisor (Current Employee) –  Sint-Denijs-Westrem22 January 2019
De zeb is een leuke winkel om in te werken, veel mogelijkheden om te doen
Was this review helpful?YesNoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Net als horeca zaak met weinig respect.
Verkoopster (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)1 September 2018
Alles moet snel snel en staat in teken van de verkoopscijfers. Ook de collega's in mijn winkel kwamen niet overeen. Veel geroddel. Het minimum contract is 6 maanden en buiten de shopmanager zie je elke 6 maanden iedereen vertrekken door ontevredenheid. Wel veel geleerd over verkoop.
Cons
Weinig pauzes. Veek stress
Was this review helpful?Yes 6NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pas très enrichissant
étudiant (Former Employee) –  Libramont21 July 2018
Le poste n'était pas très enrichissant, il ne consistait qu'à replier des vêtements et les redisposer en rayon toute la journée.
Was this review helpful?Yes 3No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gehecht team
Schoolstage (Former Employee) –  Sint-Kruis23 January 2018
Je leert veel bij, maar als stagiaire word je soms buitengesloten.
Was this review helpful?YesNoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer leuk
Jobstudent (Former Employee) –  Merchtem23 November 2017
Heel goede job student. Een heel goede sfeer en je leert daar mensen kennen.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Saai en niet interessant
Verkoper (Former Employee) –  Merksem25 August 2017
De werknemers zijn wel vriendelijk en leuk maar het is daar heet oninteressant om te gaan werken.
Was this review helpful?Yes 1No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
alles goed
verkoopster (Former Employee) –  9300 Aalst1 June 2017
een leuke winkel om er te werken. spijtig dat toen mijn interimcontract tijdelijk was zonder optie vast.
Pros
werksfeer
Cons
zondagwerk
Was this review helpful?Yes 5NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vendeur chez zeb
vendeur (Former Employee) –  Tournai6 March 2017
j ai adoré travailler dans cette entreprise ...l équipe était très accueillante et soucieuse de m apprendre le ficelles du métier de vendeur dans le domaine des habits .
les gérantes m ont beaucoup appris sur le terrain et j en suis ravie
Pros
la vente d habits de marque
Cons
aucun
Was this review helpful?Yes 1NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
inpakker
INPAKKER MET DE HAND (Former Employee) –  buiten brussel29 November 2016
ik heb het leuk gevonden om met ZEB te mogen werken. En ook om inpakker, want ik wist niet dat ik dat goed kunt.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk om voor te werken
Verkoop (Former Employee) –  Mol28 October 2016
Leuke werksfeer en het hoofdkantoor is goed voor hun medewerkers.
Pros
Veel kansen
Cons
Heel hoog werktempo
Was this review helpful?YesNo 1Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeb
assistent shopmanager (Former Employee) –  Wetteren, VLG3 October 2014
Je leert enorm veel bij qua verkoopstechnieken. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden als je bereid ben om hiervoor te gaan (en bepaalde zaken op te offeren). Er ontstaat een hechte band me je collega's wat de werksfeer zeer aangenaam maakt. Het moeilijke aan heel de zaak is dat je bereid moet zijn om bepaalde taken steeds weer opnieuw aan te passen. Alles staat in functie van de verkoopscijfers en als leidinggevende bestaat jouw taak eruit om de andere collega's hierin mee te krijgen.
Pros
doorgroeimogelijkheden
Cons
opofferingen
Was this review helpful?Yes 20No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met aangename collega's.
Verkoopster (Former Employee) –  Kuurne, VLG2 July 2013
Kleren plooien, met klanten omgaan en ze advies geven.
Ik deed graag mijn werk en de tijd vloog voorbij.
Heel leuke en vriendelijke collega's.
Hopelijk mag ik eens terug gaan werken.
Pros
vervoerkosten
Was this review helpful?Yes 38No 13Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangename werk
winkelmedewerker (Former Employee) –  Boortmeerbeek4 July 2012
Ik heb reeds voor 1 dag voor ZEB mogen werken. Ik vond het heel leuk om daar te werken het sfeer in de winkel was heel goed.
Het was men eerste keer dat ik in een klerenwinkel ging werken en in 1dag heb ik heel veel geleerd. Ik moest heel de mannen afdeling doen. De teamleader was onder de indruk dat ik het heel goed heb gedaan van klerenplooien, klanten verder helpen, uitvoering van mijn opdracht en klantvriendelijkheid. Ik zou het graag terug willen doen in verschillende winkels zodat ik ook van alles kan bijleren.
Was this review helpful?Yes 33No 19Report

See more ZEB reviews

You may want to try:

Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ZEB. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 16 reviews
55
44
35
22
10

Ratings by category

3,5Work/Life Balance
3,6Salary/Benefits
3,2Job Security/Advancement
3,4Management
3,9Culture