ZORGBEDRIJF ANTWERPEN Employee Reviews

Found 26 reviews matching the search See all 29 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een echt bedrijf, weinig rekening houdend met de werknemer.
Hoofdverpleegkundige (Current Employee) –  Antwerpen (provincie)29 September 2019
Ik werk al 19 jaar in Zorgbedrijf Antwerpen. Een evolutie zien gebeuren wat niet allemaal als negatief aanzien kan worden. Ik heb mooie doorgroei mogelijkheden gehad. Ik ben daarna voor al mijn motivatie wel gestraft geweest door 10 verlofdagen te moeten afgeven en andere extra vergoedingen.
Er wordt weinig rekening gehouden met de werk-privé balans.



Jemoebereikbazijn,maar je krigt er geen vergoeding voor.
Pros
Doorgroei mogelijkheden
Cons
Beslissingen zonder inspraak van medewerker
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pesterijen
zorgkundige (Former Employee) –  Antwerpen (stad)5 August 2019
Pesterijen worden in de doofpot gestoken. En te weinig mensen voor zoveel bewoners
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk om te werken
Werkster 20 jaar dienst gehad (Former Employee) –  Antwerpen (stad)24 January 2019
Was heel tevreden heb er heel graag gewerkt leuk bedrijf
Pros
Leuke sfeer
Cons
Zijn er niet
Was this review helpful?Yes 2NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Organisatie voor personen die zich op hun vakgebied wensen te richten, en hiermee tevreden zijn.
Klantenbegeleider in regio Deurne- Antwerpen (Current Employee) –  Antwerpen (stad)8 December 2018
Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt. Er is een top-down beleid, waardoor bepaalde medewerkers gefrustreerd geraken op het werk. Extra-legale voordelen zijn niet al te gevarieerd. Over loon valt er niet te onderhandelen
Was this review helpful?Yes 5NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
/
Elektricien (Former Employee) –  Zuid12 September 2018
Het is zeer boeiend om bij zorgbedrijf te werken.
Als elektricien heb ik mij goed kunnen ontwikkelen . Ik deed het werk als elektricien en ik hiep tegelijkertijd de mensen. mensen die probleem hadden met elektriciteit in hun appartementen en het probleem gaan oplossen.
Pros
aangenaam werksfeer
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 3NoReport
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
voorwaarden
Verpleegkundige (Current Employee) –  Antwerpen (stad)26 July 2018
Goede voorwaarden
Dicht bij huis
Als verpleegkundige moet je vele taken op u nemen.
Je moet veel verantwoordelijkheid nemen.
Pros
Dicht bij huis
Cons
Geen soep
Was this review helpful?Yes 1NoReport
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goeie collega's
poetshulp (Former Employee) –  Antwerpen (stad)19 July 2018
moeilijke communicatie naar collega's toe via planning
Pros
goed loon
Cons
slechte communicatie
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
3,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke sfeer
Stagiaire (Former Employee) –  Antwerpen (provincie)29 June 2018
vriendelijke collega's op de werkvloer
heb geleerd dat ik echt op mijn werktempo moet letten en dat ik meer zelfvertrouwen moet hebben. het moeilijkste aan deze job is dat je in verassingen te komen staan bv een overlijden of een speciaal aandoening.
Pros
gratis lunch
Cons
geen koffi op werk
Was this review helpful?YesNoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samenwerken met zorg
HR Adviseur (Current Employee) –  Antwerpen (stad)23 March 2018
Zorgbedrijf Antwerpen zorgt voor iedereen in Antwerpen. Dat is geen gemakkelijke opdracht. Samen gaan we er elke dag voor, zowel op ons hoofdkantoor als op de verschillende decentrale diensten van Zandvliet tot Hoboken.
Pros
Meehelpen aan zorgen voor andere mensen
Cons
Zoals overal zijn er minpunten, dat is voor iedereen anders
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
schoonmaak (Former Employee) –  Merksem, melgenshof1 November 2017
Ik heb in de keuken geleerd hoe ik de afwasmachine moet gebruiken, het insteken en het uithalen.
Borden, glazen, lepels etc. Sorteren
Pros
Leuke collega’s
Was this review helpful?Yes 8No 1Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vriendelijkheid, zorg op maat, zorg, geduldig, sociaal, flexibel, leergierig
Anneke stamnr 31979 (Current Employee) –  Deurne7 October 2017
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pros
doorgroei mogelijkheden, De zorg voor de residenten.
Cons
Geen structuur in je uurrooster.
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel chaos op het bedrijf
Administratief bediende (Former Employee) –  Antwerpen6 October 2017
Veel druk en weinig uitleg en geen feedback, moeilijek sector om door te groeien.
Pros
Gratis lunches
Cons
Veel sterfgevallen
Was this review helpful?Yes 6No 4Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zeer gezelige werkplaats
Verzorgende (Former Employee) –  Antwerpen16 September 2017
Ik heb veel werk ervaring kunnen opdoen . Zeer snel aan week geraakt .
Pros
Koffie op werk
Cons
Geen flexibele uren
Was this review helpful?Yes 10No 2Report
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top bedrijf
Poetshulp (Current Employee) –  Borgerhout15 September 2017
Goed bedrijf zorgt goed voor zijn klanten em werknemers niks aan te merken
Was this review helpful?Yes 6No 3Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
zeer gezelig
keukenhulp (Former Employee) –  Santiagostraat antwerpen27 July 2017
zeer vriendelijke mensen goede begeleiding leggen alles goed uit goede bazin kortom zeker een aanrader voor jongere jobstudenten...
Pros
gratis thee en water en choco melk
Cons
geen
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Aangenaam collegas
Stage (Former Employee) –  Antwerpen2 April 2017
De zorgvragers zijn aangenaam collegas zijn ook heel vriendelijk
Pros
Gratis koffie of thee
Was this review helpful?Yes 6No 1Report
2,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
de concept is goed, maar de mentaliteit tegenover personeel laat te wensen over.
Administrative Assistant (Former Employee) –  Antwerpen11 February 2017
Leuke collega's, heb er met heel veel plezier gewerkt. Van dag 1 aanvaard. Altijd op tijd aanwezig geweest, nooit ziek geweest. Kreeg helaas niet de kans om door te groeien. helaas werd dat niet gewaardeerd. Voel mij bedrogen, door dat ik een illusie kreeg dat ik doorgroeimogelijkheden had. Communicatie was ver te zoeken. Je weet nooit in wat voor stemming de leidinggevende was. Je nekharen gingen omhoog zodra ze binnenstapte, brrr.
Pros
Glijtijd, maattijdcheques
Cons
Algemeen metaliteit, goedemorgen zeggen is schijnbaar teveel, of te moeilijk.
Was this review helpful?Yes 19NoReport
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Horecamedewerker (Former Employee) –  Antwerpen Deurne7 January 2017
Het is een leuke bedrijf met veel leuke klanten en leuke werksfeer ik raad jullie aan om daar is te gaan solliciteren
Pros
Leuke sfeer
Cons
Onbeleefde klanten
Was this review helpful?Yes 9NoReport
4,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
activiteiten begeleiden ( gezelschapspellen , voetballen , met bejaarde wandelen , zorgen dat bejaarde eten krijgen en helpen bij het eten )
Logistieke hulp en verzorging (Former Employee) –  Antwerpen16 September 2016
Het werk in zorgbedrijf was best wel leuk
Mijn taken waren meer activiteiten met de bejaarden en ervoor zorgen dat ze ondersteuning krijgen bij moeilijkheden bij het eten....
De bejaarde helpen naar de vervoerbusje.
Ik had leuke uren dat vond ik dus goed aan de baan .
Minder leuke dat ik vond aan de job is dat bejaarde soms weglopen en je ze moet zoeken en weinige pauzes .
De directie had ik geen contact mee kende hem niet . En de collega's waren super goed en vriendelijk. we kwamen goed overeen.
Pros
fijne collega's, goeie uren
Cons
weinige pauzes
Was this review helpful?Yes 11No 1Report
5,0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kei leuk om er te werken
kamerverzorgster (Former Employee) –  Antwerpen21 March 2016
Een ontspannen sfeer met iedereen jong of oud,
toffe collega's van alle nationaliteiten waar je altijd op kon rekenen,
Ik kwam altijd goed gezind naar mijn werk en leerde elke dag wat bij;
Het leukste zijn de senioren zelf, de gesprek stoffen zijn echt leuk en boeiend en dat zijn echt wijze mensen

Het minder leuke was dat het ver is en steeds met openbaar vervoer moest afrekenen, zeker de weekends waren vervelend.
Pros
Maaltijd cheques van 6€
Cons
Die waren er niet
Was this review helpful?Yes 14No 1Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ZORGBEDRIJF ANTWERPEN. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3,8
Based on 29 reviews
511
47
36
25
10

Ratings by category

3,7Work/Life Balance
3,8Salary/Benefits
3,6Job Security/Advancement
3,3Management
3,6Culture

ZORGBEDRIJF ANTWERPEN Reviews by Location