Zorggroep Houtland
Get weekly updates, new jobs, and reviews

About Zorggroep Houtland

Zorggroep Houtland omvat zowel zorgcentrum Meunyckenhof in Koekelare als assistentiewoningen Remberthove in Torhout. We gaan elke dag tot het uiterste om een autonoom klimaat te creëren waarin we samen met onze kwetsbare senioren vol geluk terugblikken.

zorggroep houtlandzorggroep houtland

Onze senioren begeleiden in hun autonoom leven

Bij Zorggroep Houtland, bestaande uit zorgcentrum Meunyckenhof en assistentiewoningen Remberthove, leggen we onze kwetsbare, maar zelfstandige senioren maar al te graag in de watten. Toch vinden we het belangrijk dat ze niet volledig afhankelijk zijn van ons. Daarom vragen we aan jou om onze Houtlanders zo goed mogelijk te begeleiden in hun zelfstandig leven. We geven ze de vrijheid en mogelijkheid om zoveel mogelijk zelf te doen.

Met de blik op morgen

We bouwen bruggen in onze zorggroep. Samen met de bewoners kijken we vooruit en werken we aan een mooie toekomst, dag per dag. Dankzij regelmatige zelfreflectie slagen we er bovendien in om in elke situatie snel te schakelen.

Samen gelukkig zijn

Op zoek naar een unieke, uitdagende job waarbij je elke dag voldaan thuiskomt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor onze zelfstandige bewoners ben je zoveel meer dan een verpleegkundige, vrijwilliger, kapper, … Ze voelen zich helemaal thuis omdat jij oprecht de tijd neemt voor hen. En die inspanning krijg je dubbel en dik terug in liefde en dankbaarheid.