Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31,303 jobs
Syntra Midden-Vlaanderen
Asse
Laat ons voelen wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waarom deze vacature jou aanspreekt. Een veelzijdige en afwisselende job met ruimte voor initiatief en…
Dendermonde
€13,50 - €14,50 per uur
Mits veilige plaats voor jouw vrachtwagen is het mogelijk om van thuis uit te starten aan jouw dag. Je komt terecht in een ervaren en flexibel transportbedrijf…
Dan kijken we uit naar het ontvangen van je online sollicitatie! We bieden actuele trends voor moderne gezinnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Dit deel bestaat uit een set van proeven waarbij een aantal competenties gemeten worden die relevant zijn voor de functie. Heb je nog vragen over deze vacature?
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
€14 - €15 per uur
Je spreekt samen met de collega's af wie welk deel van de montage op zich neemt en bent hierin flexibel om taken te wisselen indien nodig.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Agilitas
Asse +1 location
Voor een bedrijf gevestigd in België zijn we op zoek naar een administratief bediende. Heb je ervaring en interesse? Een aangename en stabiele werkomgeving.
Vous mettez tout en œuvre pour que les rayons de votre magasin soient toujours correctement remplis afin que les clients ne se trompent pas en prenant un…
Vous travaillez à la caisse et quelques heures plus tard, vous donnez un coup de main en boulangerie, rangez le magasin ou remplissez les rayons.