Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12,651 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel, elke 3 jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum, en elke 3 minuten verwelkom we een nieuwe klant.
Agilitas
Bilzen
Ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken? Zeer goede kennis Frans is belangrijk. Je staat in voor de algemene administratie.
Dan kijken we uit naar het ontvangen van je online sollicitatie! We bieden actuele trends voor moderne gezinnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Qjobs
Bilzen
Voor een bedrijf gelegen te Bilzen zijn we op zoek naar een administratief medewerker. Je hebt een goede kennis van het office pakket.
Meer info over deze vacature lees je op https://www.notaris.be/vacature/provincie/Limburg. ) goed onder de knie en bent steeds bereid om nieuwe applicaties en…
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
Je krijgt bij ons uiteraard een aantrekkelijk salaris, met tal van extra voordelen, een grondige opleiding en een uitdagende job. Wat wij te bieden hebben.
ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties,…
Heyaru Engineering
Houthalen-Helchteren
Plan and organize communication actions and events. As a management assistant, you support the director in carrying out administrative activities: