Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 40,009 jobs
Préparer les appels d’offres (Request for information) en récoltant les informations auprès des category managers, du département qualité, packaging, des autres…
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Optie vast na een geslaagde interimperiode. Wat je van ons krijgt. Werken in een gekoelde omgeving schrikt je niet af. Het in ontvangst nemen van leveringen.
Goede kennis Nederlands en Frans is een must! Ben jij de persoon met voldoende interesse en ervaring in de logistieke wereld? Contact met chauffeurs en klanten.
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans. We bieden je de kans om mee aan het stuur te staan van een organisatie in volle verandering.
Hierbij heb je ook oog voor wat structureel beter kan en neem je dus ook initiatief om onderliggende problemen op te volgen, kennis of documentatie te…
In het bezit zijn van een rijbewijs B. Werken bij een familiebedrijf met vestingen in België, Nederland, Luxemburg…en dit in een collegiale sfeer.
Zin om tijdens je opleiding stage te lopen bij een succesvol bedrijf waar je het verschil kunt maken? Wil jij actief bezig zijn en alles leren over werken in…
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans. We bieden je de kans om mee aan het stuur te staan van een organisatie in volle verandering.
De Sales Support Representative is verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de promotionele acties, van de offerte tot de afsluit van de actie.