Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 15,520 jobs
Van maandag tot vrijdag tussen 6u00 tot 18u00, twee weekenden per maand (20u/week). Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Melexis Microelectronic Systems
Tessenderlo
Master degree, or equivalent through experience, preferably with an economic, relevant experience in an international environment is an asset.
Samen met onze klant, een verpakkingsbedrijf in de Regio Diest, zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Je komt terecht in een ervaren team.
Amplo
Lummen
Wij bieden jou een deeltijdse job waarvan de dagen onderling besproken kunnen worden. Wij zoeken een administratief bediende die bij VSS-Lummen kan gaan werken.
€1.872 per maand
Maar over het algemeen werk je vooral zelfstandig je taken af. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé.
Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Je hebt technisch inzicht / affiniteit;
Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. De toonbank is jouw pronkstuk:
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
€24 per uur
Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk ! Wat bieden we je aan ?