Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20,654 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Candidates submitted or presented by Employment / Recruitment Agents without a fully executed contract or submitted through this site shall not be deemed to…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Bostoen
Drongen
Uitvoeren van diverse operationele en administratieve taken met als doel een goede en efficiënte ondersteuning binnen de afdeling te garanderen.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een administratieve richting (management assistant, kmo management, ...) of gelijkwaardig door ervaring.
En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen. En toch zijn we geen nummers.
Beantwoord dan snel deze onderstaande vragen, upload jouw foto en cv en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?
Je staat in voor alle werkzaamheden binnen de schoonmaak van de verschillende afdelingen van vzw Werken Glorieux: Hiervoor krijg je een goede opleiding.
Agilitas
Oudenaarde
Voor een modern en groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een polyvalent bediende om het team van de binnendienst te versterken! U hebt zin voor initiatief.
Galico NV
Anzegem
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt artikelbeheer dat perfect up to date gehouden wordt.