Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 26,651 jobs
Galico NV
Anzegem +1 location
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt artikelbeheer dat perfect up to date gehouden wordt.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
We bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten. Kennis van Frans is een pluspunt.
AZ Oudenaarde
Oudenaarde
Je werkt samen met verpleegkundigen en zorgkundigen en staat onder toezicht van de hoofdverpleegkundige. Kennis en minimale werkervaring in een soortgelijke…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Agilitas
Oudenaarde
U hebt een zeer goede kennis Nederlands - kennis Frans (en andere talen) is een pluspunt. Daarnaast bent u ook bereid tot het uitvoeren van een aantal…
BOSS paints
Beveren (Waregem)
Voor onze finance afdeling zijn we op zoek naar een administratief medewerker om zo snel mogelijk op te starten tot eind maart 2020.
Beantwoord dan snel deze onderstaande vragen, upload jouw foto en cv en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op! WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?
Infraplan
Deinze
Je werkt hierbij nauw samen met de zaakvoerder om zo de opdrachten/ projecten tot een goed einde te brengen. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig.
AZ Oudenaarde
Oudenaarde
Secundair onderwijs, geen specifieke opleiding vereist. Bijkomende inlichtingen omtrent de functie kunnen verkregen worden bij Martine Magherman, diensthoofd…
Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt: Je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag.