Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12,913 jobs
ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties,…
Meer info over deze vacature lees je op https://www.notaris.be/vacature/provincie/Limburg. ) goed onder de knie en bent steeds bereid om nieuwe applicaties en…
ONLY
Genk
Een werkplek waarbij je omgeven wordt door leuke, trendy collecties en die eveneens deel uitmaakt van een internationaal modebedrijf in volle ontwikkeling;
Heyaru Engineering
Houthalen-Helchteren
Plan and organize communication actions and events. As a management assistant, you support the director in carrying out administrative activities:
Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel, elke 3 jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum, en elke 3 minuten verwelkom we een nieuwe klant.
Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand' te worden dat we nu zijn.
Mevr. Vicky Soofs
Genk
Uurrooster wordt in samenspraak vastgelegd.Wij voorzien aantrekkelijke voorwaarden, een aangename werksfeer met mogelijkheid tot ontplooïng.Er is ruimte om de…
Care.be
Genk +3 locations
Je kan zowel zelfstandig als in team werken. We zoeken iemand voor 9u in de week. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Uren worden in de ochtend gepresteerd.
Wij verwijzen je dan ook graag door naar hun website of dichtstbijzijnd kantoor om je kandidaat te stellen voor een van onze vele vacatures.
Mevr. Inge Haven Stinkens
Genk
Je krijgt de kans om mee te groeien in een financieel gezond en groeiend bedrijf, waar we beseffen dat onze mensen het verschil maken.