Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11,391 jobs
Bershka beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
SBSO DE BRANDING
Ostend
Je werkt als opvoeder en voert administratieve taken uit voor de school in samenwerking met een professioneel zorgteam. Je werkt in een gemotiveerd team.
Dhr. Geert Vanmassenhove
Ostend
Door onze toenemende groei breidt onze logistiek alsmaar verder uit waardoor we telkens meer investeren in nieuwe chauffeurs die onze producten zo snel mogelijk…
Jouw profiel U hebt de nodige boekhoudkundige kennis ons aanbod. Voor een bedrijf in de regio Gistel zijn we op zoek naar een bediende boekhouding.
Via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Je hebt een Bachelor diploma in een administratieve richting en hebt bij voorkeur reeds enige ervaring met…
Dhr. Mnatsakan Grigoryan
Jabbeke
U staat in voor het telefonisch onthaal, ontvangen van briefwisseling, verwerken van administratieve gegevens. Goede verloning en extra legale voordelen.
Jouw profiel Franse Kennis ons aanbod 2 à 3 dagen per week. U bent verschillende klanten op met enkele vragen over tevredenheid. Een franse kennis is een must.
Sigrid Reynaert
Ostend
Je werkt van maandag tot vrijdag in wisselende shiften (ten vroegste starten om 7.15 uur - ten laatste eindigen om 18 uur) . Je werkt 1 op 3 zaterdagen.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Linda vansever
Ostend
In de diverse ateliers waar u werkt, waarborgt u de bestaande processen en bent verantwoordelijk voor het aansturen van de werknemers op de werkvloer.