Post your CV - It only takes a few seconds

jobs in Grembergen

Page 1 of 23,434 jobs
SCHOLENGROEP 19 DENDER
Berlare
€2.040 per maand
Als administratief medewerker schoolsecretariaat staat u in voor alle administratieve taken binnen GO! basisschool Ten Berge Berlare.
Een caring culture: via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Je hebt een bachelor diploma in een administratieve richting of een A2 diploma met…
De Mooie Molen
Aalst
Jouw administratieve functie bestaat uit receptie klanten, verwerken van aanvragen events, opstellen uitvoeringsplan events, beheren van procedures, beheren van…
Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis
Aalst
Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in…
Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt: je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag.
Je bent het visitekaartje van de zaak, dat wil zeggen dat je ook omkan met de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Wat wij van jou vragen:
Sarah De Hainaut
Aalst
Salaire : Wat jij van ons mag verwachten: In deze job krijg jij de nodige flexibiliteit om werk en gezin te combineren. Taken – wat wij van jou verwachten:
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Extralegale voordelen: Maaltijdcheques, een goede hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, mogelijkheid tot kinderopvang. Je werkt efficiënt en hygiënisch.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Je zorgt voor het beheer van het kantoormateriaal - > dagelijks opvolgen van de interne bestellingen via form en klaarleggen tegen vast tijdstip voor afhaling.