Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14,254 jobs
Je verleent administratieve ondersteuning binnen de dienst Schoonmaak, die bestaat uit 4 collega's. De dienst Schoonmaak maakt deel uit van de Facilitaire…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving. Waakt over het imago van het merk.
Gerechtsgebouw I
Leuven
Je krijgt een tijdelijk contract tot eind dit jaar, dat mogelijks verlengd wordt met een periode van 6 maanden. Ervaring is voor ons niet van belang.
Agilitas
Leuven
Ben je cijfermatig ingesteld en op zoek naar een tijdelijke functie als administratief medewerker? Facturen en offertes opmaken en opvolgen.
Meer info over deze vacature lees je op https://www.notaris.be/vacature/provincie/Vlaams-Brabant. ) goed onder de knie en bent steeds bereid om nieuwe…
We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business.
We bieden kansen om door te groeien in onze organisatie bij A-merken, zoals ook Starbucks, Subway en Burger King. Laat dan van je horen!
Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede basiskennis Engels. Kortom een job waar jij je goed voelt, want dat is heel belangrijk voor ons …