Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12,672 jobs
€1.872 per maand
Maar over het algemeen werk je vooral zelfstandig je taken af. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé.
Stad Lommel
Lommel
Zelfstandig en in team werken. Ervaring bij een financiële dienst is een pluspunt. Integer, loyaal en kwaliteitsvol werken.
Het M&A & Finance team bestaat uit 30 jonge en meer ervaren specialisten die kmo’s, investeerders en familiebedrijven financiële ondersteuning bieden en…
These duties are not meant to be all-inclusive and other duties may be assigned. Proficient in MS Office, in particular advanced Excel and Access.
Hasselt
Samen met duizenden medewerkers over de hele wereld vormen we een divers team en werken we samen aan het continue wereldwijde succes van het IKEA Concept – een…
Houthalen-Helchteren +3 locations
Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt: Je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag.
Agilitas Houthalen
Houthalen-Helchteren
Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands *. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en een blanco bewijs van goed gedrag en zeden *.
Agentschap Innoveren en Ondernemen
Bel
€1.989 per maand
Als je het vereiste diploma in een andere taal dan het Nederlands hebt behaald of je hebt geen diploma behaald dat overeenstemt met het niveau van de functie …
The Fungroup
Beringen
Wij bieden jou een full time betrekking met aantrekkelijke verloning in functie van je kennis en werkervaring. Goede beheersing van Nederlands en Engels;
Amplo
Lummen
Wij bieden jou een deeltijdse job waarvan de dagen onderling besproken kunnen worden. Wij zoeken een administratief bediende die bij VSS-Lummen kan gaan werken.