Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 16,399 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
Dan is jouw loon bespreekbaar en kan dit gaan tot 17-18 Euro bruto / uur. Jouw verantwoordelijkheden zijn zeer varierend want je werkt zowel in de hoogte als in…
Jij krijgt een grondige training on the job en na verloop van tijd ben je helemaal klaargestoomd om zelfstandig te werken! Is deze job iets voor jou?
We bieden jou naast een uitdagende functie: Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en een grote zelfstandigheid.
Je krijgt een interessante en intensieve opleiding zodat je vanop afstand ondersteuning kan bieden aan jouw klanten. Is deze job iets voor jou?
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Je beschikt over een goede MS Office kennis, waaronder Word en Excel alsook ICT kennis om labotoestellen te bedienen. Je beschikt over een basiskennis Engels.
Deze collega is Franstalig, dus een beetje Frans spreken is een pluspunt omdat je de hele dag met twee aan het werk bent en een gezellige babbel hoort daar…
Stegmann
Aarschot +1 location
Voor onze klant, een optiekzaak te Aarschot, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker die tijdens het werken een opleiding tot opticien wil volgen.