Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 25,230 jobs
Geef ons dan een seintje, we sturen je graag een nieuw paswoord. Heb je reeds een dossier bij Tempo-Team, maar heb je geen toegang meer?
Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving. Waakt over het imago van het merk.
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
A & S SOLUTIONS
Diksmuide
Als administratief medewerker sta je binnen de technische dienst in voor de administratieve afhandeling van alle dossiers, vergelijken offerten, afhandeling…
We operate in over 90 countries and employ more than 3,600 people. Master Degree in Human Resources, Business Administration, Psychology, or related field.
Je wordt ingezet binnen de productie – omgeving: Je kan een snel tempo volgen (ervaring in de productieomgeving is een pluspunt).
Vous mettez tout en œuvre pour que les rayons de votre magasin soient toujours correctement remplis afin que les clients ne se trompent pas en prenant un…
Je hebt een goede talenkennis Nederlands, Engels en Frans. Je bent iemand die initiatief neemt, hands-on is. Je bent in het bezit van een bachelor.
Je kan zowel in de stockage rijden maar ook de vrachten regelen en hebt een goed inzicht en kan werken met een scanningssysteem. Je kan werken in 2 ploegen.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…