Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 6,938 jobs
Zara Home beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
Je bent een vertegenwoordiger van ons merk, je zet je kwaliteiten van het ontvangst en advies tot dienst van onze klanten. Een teamplayer die kan multitasken.
ERA Belgium nv
Knokke
Je beschikt over de nodige assertiviteit. Organisatie van mogelijke marketingcampagnes en de ERA Open Huizen Dag. Je bent klant- en resultaatgericht.
OYSHO
Knokke
Oysho beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen.
Wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief en cv met recente pasfoto naar knokke@riverwoods.net.
We zijn momenteel op zoek naar een Verkoper / Verkoopster die Nederlands en Frans kan spreken. Administratief sterk en werkt zeer nauwkeurig.
Zara Home beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
Mevr. Utterwulghe
Knokke-Heist
U onderhoudt telefonisch contact met klanten, u plant en bereidt de vergaderingen voor, u volgt nadien de beslissingen op, vraagt offertes op, maakt de nodige…
BO-FORT
Knokke-Heist
Dan ben jij de persoon naar waar we op zoek zijn ! Administratieve dossiers kunnen samenstellen en beheren - telefonische oproepen aannemen en het onthaal van…