Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 25,677 jobs
PANOS GENT ST PIETERS
Ghent
Je kunt je gemakkelijk verplaatsen naar het station van Gent ook op tijdstippen dat het openbaar vervoer nog niet operationeel is.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
GIS International
Ghent
We offer a challenging job in an international environment with a competitive salary and extralegal benefits (luncheon vouchers, flexible hours, etc.).
Je beschikt over een hands-on mentaliteit.- Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de…
Je bent een IKEA ambassadeur die problemen als uitdagingen beschouwt en die ernaar streeft om zijn klanten de beste mogelijke oplossing te bieden.
€4.234 per maand
Stuur ons dan vandaag jouw gegevens (cv en vereiste diploma's) en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite. Maar ook met aandacht voor jouw ambities.
Private Household Gent
Ghent
Voor een jonge ondernemer zijn wij op zoek naar iemand die huishoudelijke taken kan combineren met personal assistant taken in een zeer aangenaam kader in Gent…
Zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
€12,50 per uur
Je komt terecht in aangenaam en groeiend bedrijf dat vooral export doet naar Amerika, het bedrijf is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.